Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Losa lista iako se gazda reklamirao ovdje naveliko.Napucano u nju svasta nesto i na kraju .........
Covijek se lijepo ispricao,svi grijesimo..mislim da nikome ne falis osim onima slicnim tebiinace bi umjesto za liste pitali za tebe ovdje bar svakog mjeseca
Автоматски споено мислење:
Ako ilegalu skidas strimove zastitu sa tim mozda dobis na email prijavu da ce te prijavit institucijama koje ce te kaznjivo gonit.Pozdrav stara ekipo @DIABLO666 @dilber @olbih @salac @Sota @tissot75 @international @mugi66 @kenush @torpedoo @bind @d3ns @salezli @boki71
Nekad se ovdje sve znalo, sta god da te zanimalo za iptv neko od vas je vec imao odgovor. To su bila zlatna vremena ovog foruma. Sad udjem ovdje i tisina, nema nikog, i bas mi je zao kad se sjetim kako je nekad bilo...
Znam da smo se svadjali i ni sa kim od vas nisam dobar, ne cujemo se godinama, ali istina je da ste vi bili ti koji su drzali ovaj forum i fali mi ta ekipa, iskreno
eto samo da znate da se nije zaboravilo. Ako sam koga preskocio sorry.
I svima vama s kojima sam imao svadje, izvinite i oprostite od srca. Zivot je prekratak da se nosi ljutnja zbog foruma. Ako sam koga uvrijedio, nije mi bilo drago i zao mi je. Sto se tice slike evo jedan samo pokazatelj sta AI moze...
Niko nema isti ukus , nekome je dobra , nekome nijeLosa lista iako se gazda reklamirao ovdje naveliko.Napucano u nju svasta nesto i na kraju .........
evo izvorni stream https://prd-hometv-live-open.spectar.tv/ERO_1_083/576p/chunklist.m3u8moze li mi neko reci, u kojoj listi ima ovaj kanal
To stoji upravo si.Niko nema isti ukus , nekome je dobra , nekome nije
U glavnom svaka lista nadje svog kupca
On je bogme puno gresio a i vredao.Covijek se lijepo ispricao,svi grijesimo..
to ti je ono pljunes pa polizes, ali u slucaju elmu kaka nije tako, on i dalje nema karakter, ali mu nesto treba ili ima nesto za naplatitTo stoji upravo si.
On je bogme puno gresio a i vredao.
Ne zelim mu zlo al nikad sa njim nebi suradivao.Karakter il imas il nemas.
Njega ne mozes dobit nakon svih gluposti.
Kad nesto veliko imas i znas sa tim se moras znat nosit i ne upast u napast razjebat javno.
Cak treba razmislit i kome uopste rec.
Ima ljudi koji ne padaju u delirij kad dodu do nesto velikog.
ko vjeruje u onoga gore, mozda taj oprasta, dole se ne oprasta tako nesto.. ali tako je to i u politici recimo, oni vide da je narod ovca i sisaju dokle god mogu, tako i nas elmu i to mu i ne zamjerim, treba uzimat budale i to lopatom..nije on nikakav gazda, on je obican prosjak..Losa lista iako se gazda reklamirao ovdje naveliko.Napucano u nju svasta nesto i na kraju .........

Tu si ti cijelo vrijeme al necu ti rusiti snjeska,nije mi ni zao onih novih koje ces asimilirati i ispljunuti kao i do sada.Nice try, go ahead.Pozdrav stara ekipo @DIABLO666 @dilber @olbih @salac @Sota @tissot75 @international @mugi66 @kenush @torpedoo @bind @d3ns @salezli @boki71
Nekad se ovdje sve znalo, sta god da te zanimalo za iptv neko od vas je vec imao odgovor. To su bila zlatna vremena ovog foruma. Sad udjem ovdje i tisina, nema nikog, i bas mi je zao kad se sjetim kako je nekad bilo...
Znam da smo se svadjali i ni sa kim od vas nisam dobar, ne cujemo se godinama, ali istina je da ste vi bili ti koji su drzali ovaj forum i fali mi ta ekipa, iskreno
eto samo da znate da se nije zaboravilo. Ako sam koga preskocio sorry.
I svima vama s kojima sam imao svadje, izvinite i oprostite od srca. Zivot je prekratak da se nosi ljutnja zbog foruma. Ako sam koga uvrijedio, nije mi bilo drago i zao mi je. Sto se tice slike evo jedan samo pokazatelj sta AI moze...
Da ti budem iskren nakad mi zao tih reselerato ti je ono pljunes pa polizes, ali u slucaju elmu kaka nije tako, on i dalje nema karakter, ali mu nesto treba ili ima nesto za naplatitko vjeruje u onoga gore, mozda taj oprasta, dole se ne oprasta tako nesto.. ali tako je to i u politici recimo, oni vide da je narod ovca i sisaju dokle god mogu, tako i nas elmu i to mu i ne zamjerim, treba uzimat budale i to lopatom..
nije on nikakav gazda, on je obican prosjak..![]()
Nekome pada a nekome se dize ,Da ti budem iskren nakad mi zao tih reselera
Udes im unutra a ono 35 korisnika,17 korisnika .Il recimo 85 korisnika i vidis 40 vise ne placa.Ja sam jednom reseleru necu mu ime imenovat neki ga znaju vratio 5 ulaza u panel.Mislim da u svih 5 je bilo oko 170 listi korisnika.Tu ste nedugo bas i spominjali taj server.Ima naravno i po tisuce koji imaju.Cak i preko 20 tisuca al to su rijetki.A ovi sta imaj sitno sta mogu zaradit za kavu i pivu jednu.
Plus strasno im pada promet tocno vidis kad recimo te liste samo izvadene propustis kroz skriptu koliko ih ne produzi.
Zna li neko radi li i ima li nova adresa?A sta ovom?? bcb.nasatv.eu:80/
titotv.orgZna li neko radi li i ima li nova adresa?