dantemkd
demon hunter
Титула за Јунајтед е години далеку, џабе тролате никој не сугерираше дека и ке бидеме у трка.Испаднаа од трката за титула уште минатата сезона.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Титула за Јунајтед е години далеку, џабе тролате никој не сугерираше дека и ке бидеме у трка.Испаднаа од трката за титула уште минатата сезона.![]()
abe ja prilicno sum ubeden deka idese so noga zaso ja smetase taa za vratena od igrac, sto ne bese slucaj.Го сјеба онаа грешка на Светското ментално. Многу лошо брани оваа сезона.
Немаше да биде индирект ако ја фатеше со рака? Не сум 100% сигурен, инаку нема логика тоа што го направи. Мада грешката тука е повеќе на Лисандро…
Мавропанос мислам дека е школа на Арсенал. Така што како Еми Мартинез на "стари години" се докажува.Не, на некој друг мислев ама ме мрзи да гуглам, кој ги ебе.
Автоматски споено мислење:
Овој што се сјеба мислам од Паок беше пошо го пратев додека играше таму, стварно многу добар играч. Ќе бидат многу опасни Грците за пар години, алал да им е како им се поклопија коцките од аспект на вадење играчи од школа.
@Ska Maniac
Сепак Мавропанос бил, а тие итн итн што пишав мислев на овој од Дортмунд.
Арсенал иначе мислам дека се почесто ќе го јаде на овој начин, на стратегијата мислам, зашо немаат асален техничар во средина и не можат да изнесат топка кога некој ќе ги притисне високо. Не знам што му е на Артета филмот, не може во 2026 година да играш фудбал со рогање топки, не проаѓа на долги стази тој фудбал. Пред 20 години можеби, сега тешка работа.
Тоа е горе доле се што треба да знаеме за него.Мавропанос мислам дека е школа на Арсенал.
А за Мартинез не треба да знаеме ?Тоа е горе доле се што треба да знаеме за него.
Не. Добар голман, гомно од човек. Нешто слично како @Syn само што он е и гомно голман и гомно од човек.А за Мартинез не треба да знаеме ?
Со грб имаш примено гол на турнир бе не замарај и не мешај мајки, счуо? Пичка ти матер.Се точно во овој цитат нарочито последниот дел.
Да зашто бев фокусиран на гомното од птица што беше посрано на мојот мобилен покрај левата статива.Со грб имаш примено гол на турнир бе не замарај и не мешај мајки, счуо? Пичка ти матер.

Овој е балканска - косовска школа.Да зашто бев фокусиран на гомното од птица што беше посрано на мојот мобилен покрај левата статива.
Но да збориме за поубави работи, и кои се онтопик тука. Џака имал фејк сертификат за вакцина, го јадел бедот од Швајцарија го избркале од репка, не знам дали ПЛ ќе реагира со оглед на строгите протоколи што имаше земјата.
Во реалноста, богзнае колку спортисти имаат извадено вакви фејк сертификати, не дека ги обвинувам, правилно постапиле.![]()
Каде бе Урко фудбал да тренира, тотална и општа мизерија од лик, чудно е како знае и да оди, а не пак да трча. Го земавме за голман на турнири што ги организираше фан клуб Интер Македонија, интерен меѓу членовите на Армата, не за друго затоа што немаше кој. Ете, таму прими гол со грб.Овој е балканска - косовска школа.
Иначе имаш тренирано фудбал како голман или Цобе ме заебава ?
Kakvo treniranje be, zbori za turniri nekoi interaski od fan klub sto sme gi organizirale, koi patem gi dominiravme, i ednas imeto na timot ni bese .... juventus. Mnogu omrazena grupa na luge sme vo sopstveniot fan klub cudno e kako ne nemaat ubieno do sega, a trebale.Овој е балканска - косовска школа.
Иначе имаш тренирано фудбал како голман или Цобе ме заебава ?
Да зашто бев фокусиран на гомното од птица што беше посрано на мојот мобилен покрај левата статива.
Но да збориме за поубави работи, и кои се онтопик тука. Џака имал фејк сертификат за вакцина, го јадел бедот од Швајцарија го избркале од репка, не знам дали ПЛ ќе реагира со оглед на строгите протоколи што имаше земјата.
Во реалноста, богзнае колку спортисти имаат извадено вакви фејк сертификати, не дека ги обвинувам, правилно постапиле.![]()