Premier League - 2026-2027

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување
Го сјеба онаа грешка на Светското ментално. Многу лошо брани оваа сезона.
abe ja prilicno sum ubeden deka idese so noga zaso ja smetase taa za vratena od igrac, sto ne bese slucaj.
Katastrofalna reakcija, jesda avtogol e na negov soigrac ama vina snosi i on so mnogu nesmasnata reakcija i apla nelogicna, mislam deka se bagna ne ni bese svesen sto se desava a realno se fakase toa prilicno lesno ako reagirase ko sto treba.
Немаше да биде индирект ако ја фатеше со рака? Не сум 100% сигурен, инаку нема логика тоа што го направи. Мада грешката тука е повеќе на Лисандро…

Ne be, ne podavase ama pa i da e toa slucaj idi so raka, sto e podobro, da primis gol ili da ima indirekt tuka sto pod difolt ne e gol, ke branea pa sto bide bide a Lamens svoeto si go odrabotil. Kumuvase i on dosta nastrana nesmasnata reakcija na lisandro.

Братот бледо и лито типче хас лефт д чат.

Season 2 Tea GIF by The Boys

Не, на некој друг мислев ама ме мрзи да гуглам, кој ги ебе.
Автоматски споено мислење:

Овој што се сјеба мислам од Паок беше пошо го пратев додека играше таму, стварно многу добар играч. Ќе бидат многу опасни Грците за пар години, алал да им е како им се поклопија коцките од аспект на вадење играчи од школа.

@Ska Maniac
Сепак Мавропанос бил, а тие итн итн што пишав мислев на овој од Дортмунд.

Арсенал иначе мислам дека се почесто ќе го јаде на овој начин, на стратегијата мислам, зашо немаат асален техничар во средина и не можат да изнесат топка кога некој ќе ги притисне високо. Не знам што му е на Артета филмот, не може во 2026 година да играш фудбал со рогање топки, не проаѓа на долги стази тој фудбал. Пред 20 години можеби, сега тешка работа.
Мавропанос мислам дека е школа на Арсенал. Така што како Еми Мартинез на "стари години" се докажува.

Не. Добар голман, гомно од човек. Нешто слично како @Syn само што он е и гомно голман и гомно од човек и гомно што ја рендаше мајка ми.
Се точно во овој цитат нарочито последниот дел.

Со грб имаш примено гол на турнир бе не замарај и не мешај мајки, счуо? Пичка ти матер.
Да зашто бев фокусиран на гомното од птица што беше посрано на мојот мобилен покрај левата статива.

Но да збориме за поубави работи, и кои се онтопик тука. Џака имал фејк сертификат за вакцина, го јадел бедот од Швајцарија го избркале од репка, не знам дали ПЛ ќе реагира со оглед на строгите протоколи што имаше земјата.

Во реалноста, богзнае колку спортисти имаат извадено вакви фејк сертификати, не дека ги обвинувам, правилно постапиле. :kafence:

Да зашто бев фокусиран на гомното од птица што беше посрано на мојот мобилен покрај левата статива.

Но да збориме за поубави работи, и кои се онтопик тука. Џака имал фејк сертификат за вакцина, го јадел бедот од Швајцарија го избркале од репка, не знам дали ПЛ ќе реагира со оглед на строгите протоколи што имаше земјата.

Во реалноста, богзнае колку спортисти имаат извадено вакви фејк сертификати, не дека ги обвинувам, правилно постапиле. :kafence:
Овој е балканска - косовска школа.

Иначе имаш тренирано фудбал како голман или Цобе ме заебава ?

Каде бе Урко фудбал да тренира, тотална и општа мизерија од лик, чудно е како знае и да оди, а не пак да трча. Го земавме за голман на турнири што ги организираше фан клуб Интер Македонија, интерен меѓу членовите на Армата, не за друго затоа што немаше кој. Ете, таму прими гол со грб.

Урко Паљука.

Kakvo treniranje be, zbori za turniri nekoi interaski od fan klub sto sme gi organizirale, koi patem gi dominiravme, i ednas imeto na timot ni bese .... juventus. Mnogu omrazena grupa na luge sme vo sopstveniot fan klub cudno e kako ne nemaat ubieno do sega, a trebale.

Не престануваат маките на Албанците во Швајцарија.

Back
На врв Bottom