Фан клуб: Милан

Дали Кардинале треба да го продаде клубот?

• Вкупно гласачи
    23
Еднаш решив, еве за нешто ќе му поверувам, се мислев дали за Алегри или за Леао, се одлучив за првиот, но тој сменил мислење, сега почнал да ботува за него. :icon_lol:

Последно уредено:
Еднаш решив, еве за нешто ќе му поверувам, се мислев дали за Алегри или за Леао, се одлучив за првиот, но тој сменил мислење, сега почнал да ботува за него. :icon_lol:
Тоа е штрумф затоа што немаш капацитет да разбереш која ми е поентата.

Ниту Леао е грешка што не е веќе во Милан ниту Алегри. Рибата смрди од главата.

Леао и на крај на сезона Алегри беа fall guys за неспособноста на управата.

Истата неспособност ја видовме летово прво со Аморим што јас да имам тим у втора мкд лига не би го зел за тренер а исто и со трансферите на белгијанецот или Рамос.

Компетентен директор на фудбал како Марота со тие пари парче ќе направеше.

Малдини можеби не беше Марота ама беше добар и го отпушти овој ради курч. Ради ништо друго. Уште тогаш ми беше јасно колку е саат и кај ќе бидеме за 3-4 сезони, и ете канцерот што го гледаме денес е резултат на тоа.

Тоа е штрумф затоа што немаш капацитет да разбереш која ми е поентата.

Ниту Леао е грешка што не е веќе во Милан ниту Алегри. Рибата смрди од главата.

Леао и на крај на сезона Алегри беа fall guys за неспособноста на управата.

Истата неспособност ја видовме летово прво со Аморим што јас да имам тим у втора мкд лига не би го зел за тренер а исто и со трансферите на белгијанецот или Рамос.

Компетентен директор на фудбал како Марота со тие пари парче ќе направеше.

Малдини можеби не беше Марота ама беше добар и го отпушти овој ради курч. Ради ништо друго. Уште тогаш ми беше јасно колку е саат и кај ќе бидеме за 3-4 сезони, и ете канцерот што го гледаме денес е резултат на тоа.

Сигурен сум дека си прочитал се што сум напишал за овие работи, како и за Леао и Алегри и дека секое лето преку 90% е критика и несогласување за тоа како работат. Не памтам едно лето да сум кажал дека завршиле добра работа.

Но, ти пак ќе си тераш со твоите глупи провокации, затоа што се замараш со муабет кој сме ги правеле во сезоната кога Милан освои титула и следната. Па Хилари помалку се замара со поразот од Трамп.

Деца родени тогаш во основно ќе тргнат уште малку. :icon_lol:

Али ќе продолжиш ти со истото и кога ќе матурираат, само да сме живи и здрави.

А за тоа кој каков фудбалер е... Всушност, ме заболе што имаш друго мислење за Леао и што се покажало дека не си во право, нешто најнормално за секој и што е вклучен во спорт, а не за нас лаици. Само за тебе тоа е прашање на живот или смрт.

Го нападнал некој Леао и напишал различно мислење од тебе. Ау, страшно, како можел... особено што ликот навистина се покажа полошо од што сите очекуваа, да не зборам за последните сезони, па ај сега замарај уште повеќе, па ќе поверуваме дека е Олисе или Кварцхелија.

Да немаш илјадници коментари претходните години за штрумфот, експертите и постојано да замараш, нема ни да се сеќавам што си напишал. Како што немам појма ни што мислеле Марли или Ска за Пиоли, а ни тие исто што сум мислел јас, ниту ги заболе за тоа.

Последно уредено:
  • Хаха
Reactions: Mud
Да немаш илјадници коментари претходните години за штрумфот, експертите и постојано да замараш, нема ни да се сеќавам што си напишал. Како што немам појма ни што мислеле Марли или Ска за Пиоли, а ни тие исто што сум мислел јас, ниту ги заболе за тоа.
Абе ете и книга напишав за тебе Mein Штрамф :icon_lol:

Тоа што уште летово изгледаше дека ќе биде проблематично со него, се покажа и на почетокот на сезоната, премногу позициски статични, што се гледа секое прво полувреме или поточно до првите замени. Ниту еден натпревар не почна, а Милан да беше офанзивно опасен.

Најмногу што успеа беше пресингот против Торино, но пак не знаеа што со топката во последна третина.

Води инает, уште од сам старт лошо менаџира со фудбалерите.

И тогаш, иако бев за друга опција, сакав да успее кога веќе го донесоа, исто е и сега, не е аматер тренер, но за тоа што Милан уште изгледа лошо, не се виновни само фудбалерите и дали ги прифаќаат и знаат да ги имплементираат неговите идеи, туку и самите идеи.
Имавте прилика да го гледате во Јунајтед, многу е тврдоглав и не отстапува од замислата што ја има и како што кажа лошо менаџира со играчите, да останеше уште некој месец во Јунајтед, на пример, Меино ќе заминеше од клубот оти го закова на клупа. Позитивна работа е што го исчисти ѓубрето од клубот и ги отстрани сите токсични ликој и направи добри потези лани летото со тоа што ги замени со играчи ко Куња, Мбеумо, Шешко.
Е сега, мислам дека и вие ко и Јунајтед се уште немате тим за системот кој го фура и од кој не сака да отстапи ни 2%, така да или да го нашутираат со време, или да го истрпите уште сезона, две и да го поддржат во трансферите да донесе играчи што му се потребни.

Какви црни сезона две, попљукај пу пу!

Нека го спакуваат Конте дур не го спакувал некој пред нив. Барем да се колку толку конкурентни сезонава, па и наредна ако остане Конте.

Па после кога ќе донесат асално раководство проект, млад тренер, млада екипа, кур се тресе и разне пичие материне

Се жалел пред утакмицата вчера дека нема играчи за тоа што сака да го игра,чудно последните денови од трансфер рокот потенцираше дека е 100% задоволен од тимот :icon_lol:
Сеа Лече ќе го здрват и ќе се врати позитивниот наратив за паузата,а со секој следен посериозен противник ќе биде слично како со Бенфика,прашање е само до кога им се исплати да го трпат и дали има шанси да биде земен Конте

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Фофана дал гол за Севиља :vozbud: :jeeee::jeeee:

Со тој мислам дека се излетаа малце. Можеше да се задржи сезонава

Али, затоа некој друг веќе е преку кур дојден на третина Стамбол. Фрчат компилации од неспојување со топка и губење дуели од бекови со пазарна вредност од 150 евра.

Со тој мислам дека се излетаа малце. Можеше да се задржи сезонава

Али, затоа некој друг веќе е преку кур дојден на третина Стамбол. Фрчат компилации од неспојување со топка и губење дуели од бекови со пазарна вредност од 150 евра.
Фофана и Атекаме ќе бидат како нови засилувања за Милан следната сезона.

Имаше барем три опасни ситуации, кои што беа потенцијално големи шанси за гол, но нашите ги упропастија и завршија дури и без шут на гол.

Лоши одлуки, не само пред гол, неколку пати изгубија топка или се доведоа во лоши ситуации, сосема непотребно.

Back
На врв Bottom