Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Денес на м нет ќе ја даваат ѓорче-камјани а утре осогово -кожуф од нашата би требало да има пренос кај нас со осудениот на табелата шкупи во е само да нема повреди и конечно да почниме нешто да играме

Имате информација која генерација е Алек Сиваков и знаете која позиција играат он, Енвер Фејзулаи, Никола Капсаров и Јаков Пресилски?

Имате информација која генерација е Алек Сиваков и знаете која позиција играат он, Енвер Фејзулаи, Никола Капсаров и Јаков Пресилски?
Пиши во порака ќе ти пратам податоци.

Прво и основно ова треба да е прв и последен пат да нема пренос од утакмиците на Фк Пелистер туку само вака снимка или сме клуб или се ебиветер трето нема за тоа да не се повтори без пренос плус на терен кај шо има забрана да гледаш само резулати е страмота.
Ја гледав снимката цело време шкупи(слога југомагнат Корзо или кој да беа) играа како со играч по малку и не се мерило овие се убедливо најслабата екипа шо сме играле до сега интересен му е тој 27та и 11та и тоа 27та играше нешто дури не се фатија со Петелот вгуша па после овај нашиот два пати со и без топка го крева и толку од него 11та па обратно два пати со и без топка кај нас го крева Мрмачот и никој не се буни односно во на вториот пат Кире како капитен нешто меко оди е тоа е главниот наш проблем оваа сезона ние немаме лидер капитен шо ќе ги заштити децата и играчите во 2лига сите наши капитените се слика без тон на секоја утакмица некој јади ќотек а нема кај нас кој сака се буни море црвен ќе добијам нема да ги остам на цедило децата плус на решена утакмица мора да се знај кој е газда на теренот а не демек ај нема врска играј таму и на крај пушти му рака како ништо да не било тоа е недозволиво за Пелистер или си маж ичи си пичка мора покажување заби и жртва глаѕа вторба за играчите па да се напрај и атмосвера и крени цела екипа а не сите млитаво демек ќе играме фудбал
За некни најдобар Оцко сам ги тепа шо се вика зборот значи професор е ко ќе сака да имаше инает и да беше копиљ тро да трчаше поќе ќе беше игралиште но јбг и симе исто добар а одбраната солидна иако реков не е мерило децата на шкупи колку вредиме ќе видиме следното коло на дербито со Охрид каде мора да го застанеме Каланот кој скоро сите гола ги има дадено за првиот на табелата и без пораз ко почнав мора да го искритикува минечто многу слабо дали уште не вратен од повредата многу многу поќе очекував од него сега за сега не оправдува се надевам за со охрид ќе се врати и Ивановски оти ќе биди тешко и најважно да не се повторувам ќе победи кој по малку ќе греши пред се во одбрана и на средина за голојте иако третиот на Оцко проектил за мене најдобар беше последниот преку акција и тоа се бара да почниме да играме тро фудбал и се пренеси тоа шо се тренира на утакмица а не да играме сосем друго на тренинг а трето на натпревар исто ќе пишам за Тасев е добро наше дете мирно културно сака но е класа шо слаб шо мое од Капсаров кој го сакатва тренерот и покажува сила шо е дно дна на дете од 20 години да лечиш комплекси оти не можиш на искусните се поќе ме разочара Борче Христов демек ќе влезиме сигурно сите се со нас и зад нас па сега тука мангуп на децата не дека е овај малиот е цвеќе за мирисање или дека нешто покажа и даде до сега но клубот мора да гледа долгорочно о стратешки да вади пари и играчи да продава а не да му дава сила само на тренерот а клубот да трпи загуби вистина без секој се можи но тоа е последно плус оваа сигурна сезона ние треба да извадиме деца а не да ги сакатиме еве најдобар пример е Натаниел кој супер оди а за другите ништо не се знај.

Ќе пишев уште ама и ова доста е ако не е и многу

1789721832548.png

Баш ми излезе ова денес, кај нас уште носиме играчи како Мите Цикарски по партиска директива и странци од хајлајтс на Youtube, едно 2000+ години заостанваме зад вакви екипи кој не се ни шампиони во нивната лига.

Прегледај го приврзокот 487457

Баш ми излезе ова денес, кај нас уште носиме играчи како Мите Цикарски по партиска директива и странци од хајлајтс на Youtube, едно 2000+ години заостанваме зад вакви екипи кој не се ни шампиони во нивната лига.
Епа треба да седни некој да работа и да се напрај скаутинг служба барем сега во модерното време се имаш на нет плус палиш колата авионот и гледаш на луѓе место даваш карактеристики и преговараше со играч агенција ама далеку сме ние од тоа кога имаш тренер шо е спортски и бира играчи договора и преговара така ќе биди се со пријатели преку ффм преку партија кој по тебе по мене донесен нема да имаме клуб се ова е сега чист аматеризам и курташак на неколку луѓе само баш сакам да видам до кога ќе издржи Димитар а за другите сите ми е јасно гледаат само плата да земат кур ги боли за се друго

Back
На врв Bottom