Goran Bt
локал патриот
Денес на м нет ќе ја даваат ѓорче-камјани а утре осогово -кожуф од нашата би требало да има пренос кај нас со осудениот на табелата шкупи во е само да нема повреди и конечно да почниме нешто да играме
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пиши во порака ќе ти пратам податоци.Имате информација која генерација е Алек Сиваков и знаете која позиција играат он, Енвер Фејзулаи, Никола Капсаров и Јаков Пресилски?
Овај можи ќе напрај кариера да не се умислува дека е Роналдо на 20 години. Првите 3 утакмици 10 пати се исеничи и не ја подаваше.Капсаров
Епа треба да седни некој да работа и да се напрај скаутинг служба барем сега во модерното време се имаш на нет плус палиш колата авионот и гледаш на луѓе место даваш карактеристики и преговараше со играч агенција ама далеку сме ние од тоа кога имаш тренер шо е спортски и бира играчи договора и преговара така ќе биди се со пријатели преку ффм преку партија кој по тебе по мене донесен нема да имаме клуб се ова е сега чист аматеризам и курташак на неколку луѓе само баш сакам да видам до кога ќе издржи Димитар а за другите сите ми е јасно гледаат само плата да земат кур ги боли за се другоПрегледај го приврзокот 487457
Баш ми излезе ова денес, кај нас уште носиме играчи како Мите Цикарски по партиска директива и странци од хајлајтс на Youtube, едно 2000+ години заостанваме зад вакви екипи кој не се ни шампиони во нивната лига.