Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Штета што не ги решија административните процедури за настапот на Караташ, очајно ни фалат бекови, немаме ни за лек, дечкото одлично ќе дојдеше во оваа очајна состојба, ама тоа е. :toe:

Па и ние овде исто користиме, само оди: "Кад на врби, роди грожђе" :D

Инаку јас да сум селектор ќе излезам на мегдан со Швајцарија, со овој состав и оваа формација:
1000017847.jpg

Па и ние овде исто користиме, само оди: "Кад на врби, роди грожђе" :D

Инаку јас да сум селектор ќе излезам на мегдан со Швајцарија, со овој состав и оваа формација:
Прегледај го приврзокот 487397
Азер место Растодер и океј сме. Фали тука Милан Ристовски, не знам зошто не е повикан.

Азер место Растодер и океј сме. Фали тука Милан Ристовски, не знам зошто не е повикан.
Му беше зетко на Седло, ама сега кога отиде да игра во недојдија изгледа веќе не му е и под казна не го земал :P

Му беше зетко на Седло, ама сега кога отиде да игра во недојдија изгледа веќе не му е и под казна не го земал :P
А добро ли му е ќеркичето или чисто за кариера ја оженил ?

А добро ли му е ќеркичето или чисто за кариера ја оженил ?
Не беа земени, дечко и девојка само :D
Не ја знаеш? :D
Андреа Седлоска, репрезентативка е во ракомет :D
Стана уште попозната кога 90 минути пеевме песни против нејзе во знак на револт кон татко и (откако славеше титула со Шверцери, па се врати во Вардар) :D

Не беа земени, дечко и девојка само :D
Не ја знаеш? :D
Андреа Седлоска, репрезентативка е во ракомет :D
Стана уште попозната кога 90 минути пеевме песни против нејзе во знак на револт кон татко и (откако славеше титула со Шверцери, па се врати во Вардар) :D
Сега првпат ја изгуглав да ја видам.
Ништо не пратам од македонски спорт.
Добра е .

Било каков исход и да има утакмицата со Швајцарија, после тоа ќе ја поздравиме во темата Секс со познатите.
Andrea-SEDLOSKA-683x1024.jpg

Прегледај го приврзокот 487438
Спаваш ли мирно Дејане Кулушевски? :D

Што мислиш ти дека, оти ја сака Македонија ја одбрал нашата репрезентација? Во репрезентацијата на Албанија има вакви со лопата да ги ринеш. Знае дека ако ја одбере Албанија, нема долго да настапува за нив. Вака со играње за Македонија многу полесно може до трансфер во странство.

Back
На врв Bottom