Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повреден е, па верувам поради тоа. Ако е изоставен намерно, тогаш нешто не е во ред.Dobro be Serafimov ne e vikant a liga evropa ke igra so levski valjda pozasluzen e od drvata so nikade ne igraat
Што би рекле прилепчани че проработи нападот ко че прдни умрен.
Тоа и ние го користиме, кога врбата ќе роди грозје или ко ќе си го видан тилотКд врба ке роди гројзе, би кажале во Куманово.

Азер место Растодер и океј сме. Фали тука Милан Ристовски, не знам зошто не е повикан.Па и ние овде исто користиме, само оди: "Кад на врби, роди грожђе"
Инаку јас да сум селектор ќе излезам на мегдан со Швајцарија, со овој состав и оваа формација:
Прегледај го приврзокот 487397
Среќа па не сиПа и ние овде исто користиме, само оди: "Кад на врби, роди грожђе"![]()
Инаку јас да сум селектор ќе излезам на мегдан со Швајцарија, со овој состав и оваа формација:
Прегледај го приврзокот 487397
Му беше зетко на Седло, ама сега кога отиде да игра во недојдија изгледа веќе не му е и под казна не го земалАзер место Растодер и океј сме. Фали тука Милан Ристовски, не знам зошто не е повикан.

А добро ли му е ќеркичето или чисто за кариера ја оженил ?Му беше зетко на Седло, ама сега кога отиде да игра во недојдија изгледа веќе не му е и под казна не го земал![]()
Не беа земени, дечко и девојка самоА добро ли му е ќеркичето или чисто за кариера ја оженил ?

Сега првпат ја изгуглав да ја видам.Не беа земени, дечко и девојка само
Не ја знаеш?
Андреа Седлоска, репрезентативка е во ракомет
Стана уште попозната кога 90 минути пеевме песни против нејзе во знак на револт кон татко и (откако славеше титула со Шверцери, па се врати во Вардар)![]()