Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam imao MAC na tri konekcije od jednog domaćeg servera. M3U dobijena iz MAC-a mi je radila 5 godina, sve do prije 15-20 dana, tad se pogasila. :-(m3u sa 2 ili 3 konekcije sam sreo od ove servere a mac sa 2 ili 3 konekcije - nisam.
Mozda je gazda bio na odmor pa je svorc malo nemoj da je bacasJa sam imao MAC na tri konekcije od jednog domaćeg servera. M3U dobijena iz MAC-a mi je radila 5 godina, sve do prije 15-20 dana, tad se pogasila. :-(
nisi nikad imao mac od gradine sa 5 ili 8 konekcija?Kad vidim poveruvacu u ovo sta pises...
slabo gledam na mac i da, nekad sam skenirao...ima mac -ove sa 2-3 konekcije. Izvinjavam se.nisi nikad imao mac od gradine sa 5 ili 8 konekcija?
Ha, ha, možda je to bio razlog, evo ponovno aktivna ali na žalost sad je na 1 konekcijuMozda je gazda bio na odmor pa je svorc malo nemoj da je bacas

nisi nikad imao mac od gradine sa 5 ili 8 konekcija?poz moze neka exyu lista da ima RTL hr
Nisu ti to maci na 3 kon to smo mi izmislili ubiti svi su il 5000 il 10000 a mozda i vise.Ja sam imao MAC na tri konekcije od jednog domaćeg servera. M3U dobijena iz MAC-a mi je radila 5 godina, sve do prije 15-20 dana, tad se pogasila. :-(
nisi nikad imao mac od gradine sa 5 ili 8
Nisam imao jeli moze neka exyu lista da ima RTL hr hvalanisi nikad imao mac od gradine sa 5 ili 8 konekcija?
Kako to mislis? Pojacao zastitu ili?Otide bitka u zaborav....