Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Platis 33e i miran si dozivotno,tivimate radi stabilno pregledan je i ima dobrih funkcija tj dodataka pa naopsljetku nema vise zajebancije samo siskaj i uzivaj.
Miran sam ja i ovako platio sam oko 4 eur. za smart iptv i ne bi to menjao ni za sta ne verujem da postoji aplikacija preglednija i brzha od smart, skrola gore dole levo desno jedno dugme prebaci te na foldere sa liste i sta drugo treba a i neznam dali moze tivimate na smart tv to je samo za android?
Автоматски споено мислење:

pa trazio je dva zadnja polja.. ili nisam dobro razumio
Mislim da si dobro razumio haha mozak ti radi 300 na sat

Последно уредено:
Miran sam ja i ovako platio sam oko 4 eur. za smart iptv i ne bi to menjao ni za sta ne verujem da postoji aplikacija preglednija i brzha od smart, skrola gore dole levo desno jedno dugme prebaci te na foldere sa liste i sta drugo treba a i neznam dali moze tivimate na smart tv to je samo za android?

Mislim da si dobro razumio haha mozak ti radi 300 na sat
Android box,tivimate ima jednu dosta vaznu funkciju postavljnja user-agent.

Android box,tivimate ima jednu dosta vaznu funkciju postavljnja user-agent.
Ne zna mozda je dobar dali moze da radi i sa liste i linkovi i mac adrese pr. ko sf pleer? Zasto je vazna funkcija user agent?

Pa ako koristis taj upit koji koristis,a upit je sa stranice,naravno da ti treba pin,a na moj upit pin dobijem u responcu.Posalji 2 zadnja polja maca ja cu ti poslat i pin i listu

A na kraju krajeva pin od 4 broja se moze iskenirati za max 5 minuta,ako cemo pravo
Pa da skenira se brzo ako server ne blokira ali nisam rekao glavnu stvar ja nikad ne stavim na save online dali to nesto menja u postupku? Znaci moje liste pamti televizor nisu zapamecene online?

Последно уредено:
Ne zna mozda je dobar dali moze da radi i sa liste i linkovi i mac adrese pr. ko sf pleer? Zasto je vazna funkcija user agent?

Pa da skenira se brzo ako server ne blokira ali nisam rekao glavnu stvar ja nikad ne stavim na save online dali to nesto menja u postupku? Znaci moje liste pamti televizor nisu zapamecene online?
Radi sa svim porotokolima,sf je samo za kompjuter i jako dobar player,user-agent moze pomoci kod otvaranje liste.

Do sad nisam sreo mac sa 2 ili 3 konekcije osim kod stalkere koi imaju recimo - max online 1000, 2000 itd

m3u sa 2 ili 3 konekcije sam sreo od ove servere a mac sa 2 ili 3 konekcije - nisam.
Ja jesam. Nećemo više u krug.

Može li neko da mi pošalje m3u ex-yu listu sa 2-3 konekcije. Hvala

Последно уредено:
Back
На врв Bottom