- Член од
- 11 септември 2026
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 2
pa trazio je dva zadnja polja.. ili nisam dobro razumioHahah dobro si se setio ali ne verujem ce nesto naci na ta dva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pa trazio je dva zadnja polja.. ili nisam dobro razumioHahah dobro si se setio ali ne verujem ce nesto naci na ta dva
Miran sam ja i ovako platio sam oko 4 eur. za smart iptv i ne bi to menjao ni za sta ne verujem da postoji aplikacija preglednija i brzha od smart, skrola gore dole levo desno jedno dugme prebaci te na foldere sa liste i sta drugo treba a i neznam dali moze tivimate na smart tv to je samo za android?Platis 33e i miran si dozivotno,tivimate radi stabilno pregledan je i ima dobrih funkcija tj dodataka pa naopsljetku nema vise zajebancije samo siskaj i uzivaj.
Mislim da si dobro razumio haha mozak ti radi 300 na satpa trazio je dva zadnja polja.. ili nisam dobro razumio
Android box,tivimate ima jednu dosta vaznu funkciju postavljnja user-agent.Miran sam ja i ovako platio sam oko 4 eur. za smart iptv i ne bi to menjao ni za sta ne verujem da postoji aplikacija preglednija i brzha od smart, skrola gore dole levo desno jedno dugme prebaci te na foldere sa liste i sta drugo treba a i neznam dali moze tivimate na smart tv to je samo za android?
Автоматски споено мислење:
Mislim da si dobro razumio haha mozak ti radi 300 na sat
Ne zna mozda je dobar dali moze da radi i sa liste i linkovi i mac adrese pr. ko sf pleer? Zasto je vazna funkcija user agent?Android box,tivimate ima jednu dosta vaznu funkciju postavljnja user-agent.
Pa da skenira se brzo ako server ne blokira ali nisam rekao glavnu stvar ja nikad ne stavim na save online dali to nesto menja u postupku? Znaci moje liste pamti televizor nisu zapamecene online?Pa ako koristis taj upit koji koristis,a upit je sa stranice,naravno da ti treba pin,a na moj upit pin dobijem u responcu.Posalji 2 zadnja polja maca ja cu ti poslat i pin i listu
A na kraju krajeva pin od 4 broja se moze iskenirati za max 5 minuta,ako cemo pravo
Radi sa svim porotokolima,sf je samo za kompjuter i jako dobar player,user-agent moze pomoci kod otvaranje liste.Ne zna mozda je dobar dali moze da radi i sa liste i linkovi i mac adrese pr. ko sf pleer? Zasto je vazna funkcija user agent?
Pa da skenira se brzo ako server ne blokira ali nisam rekao glavnu stvar ja nikad ne stavim na save online dali to nesto menja u postupku? Znaci moje liste pamti televizor nisu zapamecene online?
Kobila mac so 1 kon. raboti vo sf imas pp so 2,3 nemamPresušile su mi sve liste...Ako je neko voljan da mi pošalje ex-yu listu (mac ili m3u) sa 2-3 konekcije bio bih zahvalan. Hvala
Ima i mac sa 2-3 konekcije, a napisao sam da moze i m3u lista....Do sad nisam sreo mac sa 2 ili 3 konekcije osim kod stalkere koi imaju recimo - max online 1000, 2000 itd
koj tip na server ima takve mac - ove ?Ima i mac sa 2-3 konekcije, a napisao sam da moze i m3u lista....
m3u sa 2 ili 3 konekcije sam sreo od ove servere a mac sa 2 ili 3 konekcije - nisam.Iz glave smartntv.pro, bazaruto itd
Ja jesam. Nećemo više u krug.m3u sa 2 ili 3 konekcije sam sreo od ove servere a mac sa 2 ili 3 konekcije - nisam.
svi vlasnici (mnogo njih) koji se nisu uspjeli zastitit od skenuiranja mac adresa i curenja stavljaju po nekoliko konekcija da bi korisnik koji je platio mogao da gleda, te oni koji uz mac dozvoljavaju i m3u..koj tip na server ima takve mac - ove ?