ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
...јас не го напишав тоа, ти го кажа, а и што му фали, секое финале е приказна за себе! :toe:
Ти напиша дека едниот е висок 2 метри и 93 cm, а другиот 2 метри и 98 cm. Не само што е највисоко финале, туку највисоки на светот испаѓа, така. :D

...јас не го напишав тоа, ти го кажа, а и што му фали, секое финале е приказна за себе! :toe:
Нели гледаш дека ги нервираш, оти им се мешаш во играчките :)
Не е дека нешто лошо правиш :)

Шелтон има во себе борбен дух и игра во име на својата почината мајка
Бијонс, што зборуваш, жити мене. Која мајка му е почината, во ложа седи на мечов, до сестра му? 100 пати ги покажаа. Или дека бела е, мислеше некоја тетка?

Бијонс, што зборуваш, жити мене. Која мајка му е почината, во ложа седи на мечов, до сестра му? 100 пати ги покажаа. Или дека бела е, мислеше некоја тетка?
...така беше коментарот кога играше со друг и на крај така кажаа, а пак ти сега што мислеше дека не е црнец мене ме напаѓаш за мајка му, да се покрие твојата утка дека не е црнец, не фер од твоја страна.

... инаку кога заврши сега сетот, Шелтон плукна пред него на терен, доста невкусно!

images (65).jpegimages (73).jpeg

...така беше коментарот кога играше со друг и на крај така кажаа, а пак ти сега што мислеше дека не е црнец мене ме напаѓаш за мајка му, да се покрие твојата утка дека не е црнец, не фер од твоја страна.

... инаку кога заврши сега сетот, Шелтон плукна пред него на терен, доста невкусно!

...еве ја проверив и таа информација, годинава 2026 починала баба му (од татко му мајка), може тоа ме збуни недослушнав, а се надоврзаа и на вујкото на Бен, Тод Витскен, кој бил успешен професионален тенисер, кој починал млад на 34-годишна возраст од рак на мозокот, па оваа трагична приказна често била спомната од новинарите во тениските натпревари на Шелтон.

...е па супер, мајка му е жива здрава, нека гледа како плука синот на терен, јас чекам и да го исплазни јазикот.

а пак ти сега што мислеше дека не е црнец мене ме напаѓаш за мајка му
:pos: :pos: :pos:
Оф мори муко! Како може да сум мислел кога Шелтон го гледав уште пред 5 години, кога почнуваше да игра тенис. Не треба да мислам или ChatGPT да ми каже. Имам очи, гледам.

...тогаш јас погрешно ти го толкував коментарот, се извинувам! :toe:
F5a-A1nWYAAtk9x.jpg
Е па ај еве еден пример - кој е овде црнец, а кој белец? Шелтон црнец а Надал поцрн од него. Со Кириос па да ги споредиш...

...ете, не издржа Шелтон го извади јазикот кон Зверев по добиениот поен!
Прегледај го приврзокот 487166
Е па ај еве еден пример - кој е овде црнец, а кој белец? Шелтон црнец а Надал поцрн од него. Со Кириос па да ги споредиш...
...татко му на Шелтон што е тогаш, исунчан? :toe:

IMG_20260913_224851.jpg

таткото ако е афроамериканец, синот не може да биде чисто белец, иако мајката е бела, а и не личи скроз белец.

ThomasUSOpenGettyImages-2294308774.jpg

...у ПМ, Зверев е во криза!

Последно уредено:
Публиката е за фудбалска утакмица да гледа, а не тенис, воопшто не е коректна, кога треба концентрација на Зверев да сервира во тишината ќе се јават неколку шутраци со извикување, така ли се навива и помага на свој играч, опомена од судивката, али што вреди, џабе!

...ауу, колку се нервирам како јас да играм, се прашувам зошто не иде на мрежа Зверев, све од линија игра!
За Бен правевме муабет, или за татко му?

Тогаш, оваа црнкиња е, а?
Прегледај го приврзокот 487173

...да и сестрата е со средно темна кожа, колку даваш посветли слики не им се крие дека се мелези, не се бели, ете не се црнци, мелези се со средна темна кожа од татко афроамериканец, ама бели не се! :)

images (78).jpegimages (79).jpeg

...еве и судивката ,,изеде" ...да не речам што со опомена кон Зверев, а бе пуштите дронови од Трамп, може ќе победи полуцрнецот Шелтон! :mad:

2073031_1.jpg91b9f02bdfaa36ee0e1dfdaf02d5dafca9015240.jpeggerman-tennis-player-alexander-zverev-970327905.webp19c55c1fa249a8c3e0c1dd04542c69cb2e5dfcd2fa6f3a2af8154b4ba9685749.webp

...мноооогу важни поени, како да ме слушна и излезе на мрежа, брејкот дали ќе биде пресуден за победа на Зверев?

Последно уредено:
Тоа е братот Саша Зверев, драги дами и господа. Од потење гзот 5 саати со ликови ко Сонего и Алис каде што играта му беше челинџер ниво до рутинска доминација од бејслајн против сите наредни противници.
И му се дешавало сто илјади пати во првите две кола едвај да се вади и на крај да стига до завршница.
Сега оваа година по еден куп дешавки се докажа дека не е до толку сакат и заслужено дојде до два слема.
Уште поопуштен треба да е од сега па натака скроз да ја има под контрола играта, па може и да упали еднаш против Синер или Алкараз.
На Вимблдон више се виде дека не може, но ај не му одземам 100% шанси на другите слемови, тревата му е најслаба подлога. Може среќата во иднина ќе го прати и на АО и Вимблдон , па да ја комплетира 4ката. Би било многу парадоксално тоа да го направи пред Синер.

...Зверев дури не забележал дека беше поен на мечот, отпосле кога го погледна семафорот му стана јасно.

20260913_235959.jpg

И со закаснување се израдува, значи колку беше сконцентрисан во играта да не ппгреши по добиениот брејк.

20260914_001935.jpg

...конечно изгравирано негово име на пехарот УС ОПЕН 2026,

20260913_235919.jpg

...и конечно во рацете на Александар Зверев,

20260914_001816.jpg

...најголема премија од главниот спонзор на Тениска асоцијација на САД, предаден плик на Зверев со премија како победник на шампионатот 5.5 милиони долари (Шелтон добил 2.8 милиони долари),

20260914_001625.jpg

...ние обични смртници дваесет животи да имаме не ќе го имаме тој износ на пари, ете што значи да си тениски шампион.

IMG_20260914_45552.jpg

...Зверев одржа изузетен емотивен говор кој секој мора да го слушне емоцијата не се пишува.

IMG_20260914_58568.jpg

Браво за победата на Зверев (ме остави без спиење :sleep:, ама вредеше :love: !

Последно уредено:
Back
На врв Bottom