- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 26.058
- Поени од реакции
- 44.026
...јас не го напишав тоа, ти го кажа, а и што му фали, секое финале е приказна за себе!Највисокото финале во историјата на гренд слемовите според @bijons

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...јас не го напишав тоа, ти го кажа, а и што му фали, секое финале е приказна за себе!Највисокото финале во историјата на гренд слемовите според @bijons

Ти напиша дека едниот е висок 2 метри и 93 cm, а другиот 2 метри и 98 cm. Не само што е највисоко финале, туку највисоки на светот испаѓа, така....јас не го напишав тоа, ти го кажа, а и што му фали, секое финале е приказна за себе!![]()

Нели гледаш дека ги нервираш, оти им се мешаш во играчките...јас не го напишав тоа, ти го кажа, а и што му фали, секое финале е приказна за себе!![]()

Бијонс, што зборуваш, жити мене. Која мајка му е почината, во ложа седи на мечов, до сестра му? 100 пати ги покажаа. Или дека бела е, мислеше некоја тетка?Шелтон има во себе борбен дух и игра во име на својата почината мајка
...така беше коментарот кога играше со друг и на крај така кажаа, а пак ти сега што мислеше дека не е црнец мене ме напаѓаш за мајка му, да се покрие твојата утка дека не е црнец, не фер од твоја страна.Бијонс, што зборуваш, жити мене. Која мајка му е почината, во ложа седи на мечов, до сестра му? 100 пати ги покажаа. Или дека бела е, мислеше некоја тетка?

а пак ти сега што мислеше дека не е црнец мене ме напаѓаш за мајка му

...тогаш јас погрешно ти го толкував коментарот, се извинувам!Ако е Шелтон црнец, тогаш јас сум розевец.

...татко му на Шелтон што е тогаш, исунчан?Прегледај го приврзокот 487166
Е па ај еве еден пример - кој е овде црнец, а кој белец? Шелтон црнец а Надал поцрн од него. Со Кириос па да ги споредиш...

, ама вредеше
!ама бели не се!