Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
prestani da me citiras i slobodno ne me citaj, samo zamaras za zhabe. prasa za varga ti kazav kaj mozes da go najdes odjebi sega. jas nitu te citiram nitu me interesira sto mislis. dosaden si.
Ти престани да се бламираш, не мислам ништо, ти можеш да мислиш,да замислуваш од 5000 километри далеку од Македонија и Вардар, дојди да живееш тука и тогаш кажи ми да не те цитирам. Со 100 илјади евра можеш секој да купиш, ама последните 100 денари човек што ќе ги даде за Вардар и Македонија, неможе никој да ги купи. Пуши пури со Миленко и уживај. Поштеди не од твоите неиживеани илузии.

Ќе видиме до каде сме со Башкими на гости. Лесно може да ја усереме таа. Они се засилија, не се веќе толку ќори ко претходно. Плус знаеме како се мотивирани со нас, едвај не чекаат да гостуваме.
Не прај мајтап Башкими се во лигата само за тоа шо лани поможија да ја освојат Вардар лигата исто годинава ги оставија само за тоа иако не усполнуваа никакви услови да такмичат се е договорено со ффм и масер уште пред почетокот на првенството исто сега е прашање кој му ги плаќа играчите на башкими или шо вика свињата кој дава позајмица на Арсими итн..
Шо значи тие само можи да даваат бодови а на друго место да земаат ако се излажат шо велиш да бидат мотивирани ќе си караат мајката после мема да постојат така да имате 12 бода од овие исто 12 од вториот тим на вардар ФК скопје 12 од араими итн...да не пишине за вмро Тиквеш и Брегалница па силекс на тетовче па струга со зградите и купот шо го даде со илчо итн...

Не прај мајтап Башкими се во лигата само за тоа шо лани поможија да ја освојат Вардар лигата исто годинава ги оставија само за тоа иако не усполнуваа никакви услови да такмичат се е договорено со ффм и масер уште пред почетокот на првенството исто сега е прашање кој му ги плаќа играчите на башкими или шо вика свињата кој дава позајмица на Арсими итн..
Шо значи тие само можи да даваат бодови а на друго место да земаат ако се излажат шо велиш да бидат мотивирани ќе си караат мајката после мема да постојат така да имате 12 бода од овие исто 12 од вториот тим на вардар ФК скопје 12 од араими итн...да не пишине за вмро Тиквеш и Брегалница па силекс на тетовче па струга со зградите и купот шо го даде со илчо итн...
Оваа година пораз од Струга, со Тиквеш нерешено, лани пораз од Арсими во најлош момент, две нерешени со Струга, две нерешени со Башкими.

Овие од Куманово за никакви пари или за било што не би играле во корист за Вардар. Брегалница исто никогаш не би му помогнала на никаков начин на Вардар. Тоа е исто како да кажеш дека вие му пуштате на Вардар за да не освојат овие од Тетово.

Околу шансите за титула мислам дека Вардар со овој тим тешко може до титулата. Ептен треба овие од Тетово да ја засерат работата за да не освојат. Додека во купот мислам дека Вардар е фаворит. Божовиќ е донесен бидејќи е тренер кој е флексибилен и не се спротивставува, а на оваа управа токму тоа и треба. И во Ѕвезда пред крајот на мандатот истото се случуваше. Тие му диктираа кој да игра во првиот тим.

Околу натпреварот со овие од Куманово, мислам дека е незгодно гостување без разлика каков тим имаат. Ама ако играчите на Вардар си дозволат да губат бодови против циркузанти, нека ги закачат копачките на клин. Плус овие од Куманово не донесоа квалитетни појачувања. Тие страниците се кој од кој. Имаат земено играчи кои по 2 години не играле фудбал. Таков е Тенлеп од Камерун. Само Адис Мурати и Луис Рибеиро се посериозни фудбалери, овие другите не вреди да се споменат. Свесни се дека ќе ги казнат, затоа сами се откажуваат од ПМФЛ.

Ти престани да се бламираш, не мислам ништо, ти можеш да мислиш,да замислуваш од 5000 километри далеку од Македонија и Вардар, дојди да живееш тука и тогаш кажи ми да не те цитирам. Со 100 илјади евра можеш секој да купиш, ама последните 100 денари човек што ќе ги даде за Вардар и Македонија, неможе никој да ги купи. Пуши пури со Миленко и уживај. Поштеди не од твоите неиживеани илузии.

ti rekov ne me citiraj, stvarno ne me interesira sto mislis. ako ne ti se cita preskokni i tolku. vaka em me citiras ili prasuvas nesto em se frustiras pa zboris gluposti.

bog znae sto ti se vrti u glava koga filozifiras za mesto na ziveenje i pisuvanje na forumi. eve da dojdam, sto ke smeni? jas pak ke pravam pari i ke ziveam ubavo ti pak ke zamaras. da ne mislis gotovo ako dojdam ke ziveeme isto?

toj sto poslednite 100 den gi dava na vardar e glup posto u nikoj slucaj toa ne treba da go pravi (ostaj sto i nema takvi) i najverojatno nesposoben i ne e uspesen i vo nitu eden slucaj ne treba da se mesha pred da si go sredi zivotot. lojalen, prav navivac, se toa ok, ama ne e u situacija da kazuva bilo sto, i nema nisto strasno u toa, sekoj prosol niz takov period. koga ke prestanes da gledas na rabotite emotivno i ke go uklucis malku mozokot moze da diskutirame do togas odjebi samo zamaras. edno e da si navivac i da sakas uspesen klub, drugo e da vodis takov. sakal ti ili ne za toa treba pari posto gledas nikoj ne igra bez pari, ne mozes da najdes teren bez pari, oprema itn... taka da za sekoj si ima mesto i treba da se drzis do tvoeto.

Последно уредено:
Пак ли ја има само на Арена Македонија ? Дај пуштете некој линк ако ја има на друго место , или па ако има некој линк од арена М

Колку што е смешен и очаен Азер-ага во напад, толку е мизерен и беден Матиќ во одбрана. Засега ништо не играме, а очигледно и џабе го сменивме тренерот. Дибеков не е ни на нивото на Алексо Мацков, буквално нула промени има во нашата игра.

Колку што е смешен и очаен Азер-ага во напад, толку е мизерен и беден Матиќ во одбрана. Засега ништо не играме, а очигледно и џабе го сменивме тренерот. Дибеков не е ни на нивото на Алексо Мацков, буквално нула промени има во нашата игра.
Еден тренер е добар колку шо се играчите добри

Да му веруваш на дедо друг пат :D

Back
На врв Bottom