- Член од
- 1 март 2026
- Мислења
- 92
- Поени од реакции
- 188
На овој пијандурава кој му направил договор треба да одговара судски…на кого се им се правеле договори
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па кој друг ќе ти игра во втора лига, за многу малку пари, кои едвај се собираа на разно разни начини? Или забораваме каде беше Вардар и што се се правеше за да опстане. И на крајот кој си ти да кажуваш кој треба да одговара или не? Каде беше тогаш, кога гинеа луѓе, кој да најде вода за пиење, кој да среди за јадење за играчите, кој да најде пари за агенција за обезбедување итн.На овој пијандурава кој му направил договор треба да одговара судски…на кого се им се правеле договори
Некој Миленков куртон е, секој пост му е контра Комити, а се потпишал со името на групата.Па кој друг ќе ти игра во втора лига, за многу малку пари, кои едвај се собираа на разно разни начини? Или забораваме каде беше Вардар и што се се правеше за да опстане. И на крајот кој си ти да кажуваш кој треба да одговара или не? Каде беше тогаш, кога гинеа луѓе, кој да најде вода за пиење, кој да среди за јадење за играчите, кој да најде пари за агенција за обезбедување итн.
Некој Миленков куртон е, секој пост му е контра Комити, а се потпишал со името на групата.
Така траска глупости само, ништо нема аргументирано напишано. Комити краделе, кој го потпишал Блажевски затвор да лежел, мислиш Меси се нудел во Вардар во период без скршен денар и играње на нивите од втора лига. Блажевски дојде после баражот во прва лига, ама поентата е таа.
Блажевски се врати од позајмица после баражот, а иначе во Вардар дојде уште одма по испаѓањето во Втора лига.Некој Миленков куртон е, секој пост му е контра Комити, а се потпишал со името на групата.
Така траска глупости само, ништо нема аргументирано напишано. Комити краделе, кој го потпишал Блажевски затвор да лежел, мислиш Меси се нудел во Вардар во период без скршен денар и играње на нивите од втора лига. Блажевски дојде после баражот во прва лига, ама поентата е таа.
Ти не можеш до мене да дојдеш, а за Вардар збориш, копиљ си , исфрустриран копиљ.ti be mocko do varga ne mozes da dojdes i koga ke ti se kaze kade e ke zboris za cel... izguben slucaj si aj ne dosagaj poveke.
Ке биде интересно до крај, Тиквеш ке се бори за првите 3 места сигурно а Струга па и Силекс нема тоа да го дозволат туку така иако Силекс многу потфрли како за почеток но ке видиме, Арачиновци многу голем замав земаа некако, шкендија и Вардар нема да имаат чист пат за првото место до самиот крај на сезона, сепак моја некоја прогноза е :Арсими - Шкендија 2:2
Сепак не е изгубена титулата, како што зборевме пред две недели. Искра покажува слабост, но Вардар пак од друга страна нема напредок.Арсими - Шкендија 2:2
Не знам, според мене, поблиску сме до трето место отколку до прво. Никаква игра немаме, премногу ни фалат 2-3 добри засилувања.Сепак не е изгубена титулата, како што зборевме пред две недели. Искра покажува слабост, но Вардар пак од друга страна нема напредок.
Ќе биде хаос сезонава.
Ти не можеш до мене да дојдеш, а за Вардар збориш, копиљ си , исфрустриран копиљ.
И ти не досадувај, не сум ти мајка да те трпам, ти ебам заостанатиот. Уште живееш во 1980 година.aj be ne dosagaj
И ти не досадувај, не сум ти мајка да те трпам, ти ебам заостанатиот. Уште живееш во 1980 година.
Изгубена може да биде само кога ќе пропаднат и теоретските шанси за освојување. Дотогаш нема предавање, особено во ваков формат каде секој со секого игра по 4 натпревари. И лани се залетаа Струга и Силекс, па видовме на крај како испадна.Сепак не е изгубена титулата, како што зборевме пред две недели. Искра покажува слабост, но Вардар пак од друга страна нема напредок.
Ќе биде хаос сезонава.