Фан клуб - РК Вардар

Валах прима голови меѓу уши од 10 метри од друга страна Симиќ веќе собра 9 одбрани за 35 минути, плус една постава напад одбрана, тешко да се издржи ова до крај.

Не знам зошто Чупиќ не го мења Валах.. Без добра клупа тешко да се игра со силни екипи

2 zicera u ovaa faza od mechot se premnogu, od situacija vo koja mozese da se razmisluva i za cel plen, do visoki plus 3, odma kazna.

Se nadevam deka nema da plukame posle utakmicava. Prvo izdanie posle dolgi godini vo LS i mislam e super. Igravme 60 minuti bez losiot start od 6 do 12ta minuta, se nosevme so Melsungen maski. Parondo barase tajmaut na kraj za da ja spasuva utakmicata. Iskustvoto ni e malo tuka ama mora da se igra i gubi za da se sobere.

Steta sto Valah nemase den ili ne e za LS. Ama dodeka ne zaigrame LS ova ne mozese da go znaeme. Ostanuva komentarot od lani deka Gogov e golmaniste za nego.
Novite zasiluvanja se super. Osobeno Ljevar e poln pogodok.

Bravo za deckite, strucen stab, uprava i za Cupic. Ako vakov ni e startot na sezonata koa bi krenale forma kade ke ni bide krajot.

Za kraj bravo za site nasi navijaci u Kasel. Deckite se osekaa kako doma, prekrasna atmosfera.

Симич ја направи разликата,а од друга страна зашто толку долго Валах бранеше ваљда ни Чупич самиот не знае.

Искрено презадоволен, одлично се држеа дечките дури и им ги стресоа гаѓите на Германците на крајот.
Штета Малус што немаше свој ден, многу фалеа неговите пробиви и голови. Засилувањата одлични денес, позитивно сум изненаден.
Се на се многу позитивни моменти од овој натпревар очекував висок пораз, се враќаме можеби со жал што барем бод не земавме.
Ќе крца Јане следна недела

Back
На врв Bottom