UEFA Champions League - Season 2026/27

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот европски шампион?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Баерн Минхен

• Барселона

• Интер

• Ливерпул

• Манчестер Јунајтед

• Манчестер Сити

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Многу се лутиш нешо годинава...
Може, ама и ти улетуваш некако по принцип, што на ум то на друм.
Керик никогаш никој не го нарекол голем или незнам како.
Човекот цела кариера беше сиво глувче, организатор во сенка.
Пола фан клуб мисли дека треба да го избркаат уште вчера. Другата половина ќути и чека.
Може Данте да го зајадеш ако љуфнеме :) е тек тогаш ќе добие Керик балада.

Може, ама и ти улетуваш некако по принцип, што на ум то на друм.
Керик никогаш никој не го нарекол голем или незнам како.
Човекот цела кариера беше сиво глувче, организатор во сенка.
Пола фан клуб мисли дека треба да го избркаат уште вчера. Другата половина ќути и чека.
Може Данте да го зајадеш ако љуфнеме :) е тек тогаш ќе добие Керик балада.
Ne bre daleku od toa deka nekoj od vash fan klub go velical Kerik ili sl... mene mi e smesen momentot i odlukata na upravata da mu dadat doverba.
Cela prica mi e luda, jasno mi e deka ve izvadi lani i naprae top sezona, ama ne go smetam za trener sto bi go povtoril uspehot ili pa bi go dovel timot do nekoe vrvno nivo.

Ne bre daleku od toa deka nekoj od vash fan klub go velical Kerik ili sl... mene mi e smesen momentot i odlukata na upravata da mu dadat doverba.
Cela prica mi e luda, jasno mi e deka ve izvadi lani i naprae top sezona, ama ne go smetam za trener sto bi go povtoril uspehot ili pa bi go dovel timot do nekoe vrvno nivo.
Ти можеш да ги доведеш и најдобрите мајстори од Пустец. Ако им дадеш варовник од Треска ќе добиеш албански ѕид.
Ако земеш и средни мајстори и прва класа буња, добиваш глава боли ѕид.
Керик заслужи да остане, не извади од понорот и не одведе до ЛШ.
А го оставија, оти не мислеле да прават топ екипа, туку така, да замачкаат очи и Керик е најпогоден за жртва. Молчи, го сака и поштува клубот, нема да има скандали со покажување прсти, како некои умоболни персони.
Ама гледаш и таквите си имаат пазар. Еве го во Реал, со игра од Интер пред 16 години.

На два канала Вардар, на два Манчестер Јунајтед, но најнеизвесниот ЛШ натпревар во овој термин, ниту на еден. :facepalm:
Не гледам ништо лошо во оваа. :kafence:

Кој се дојде лига на шампиони да игра, СТРАШНО.

Последно уредено:
У реду е , против Слован Братислава и во фармерска лига и Омер ага ќе убоди некој
Некој ни у вакви утакмици у фармерска лига не знае да даде гол

Автоматски споено мислење:

Back
На врв Bottom