Многу се лутиш нешо годинава...Вие господине пробувате да бидете духовит?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу се лутиш нешо годинава...Вие господине пробувате да бидете духовит?
Може, ама и ти улетуваш некако по принцип, што на ум то на друм.Многу се лутиш нешо годинава...
е тек тогаш ќе добие Керик балада.Ne bre daleku od toa deka nekoj od vash fan klub go velical Kerik ili sl... mene mi e smesen momentot i odlukata na upravata da mu dadat doverba.Може, ама и ти улетуваш некако по принцип, што на ум то на друм.
Керик никогаш никој не го нарекол голем или незнам како.
Човекот цела кариера беше сиво глувче, организатор во сенка.
Пола фан клуб мисли дека треба да го избркаат уште вчера. Другата половина ќути и чека.
Може Данте да го зајадеш ако љуфнемее тек тогаш ќе добие Керик балада.
Ти можеш да ги доведеш и најдобрите мајстори од Пустец. Ако им дадеш варовник од Треска ќе добиеш албански ѕид.Ne bre daleku od toa deka nekoj od vash fan klub go velical Kerik ili sl... mene mi e smesen momentot i odlukata na upravata da mu dadat doverba.
Cela prica mi e luda, jasno mi e deka ve izvadi lani i naprae top sezona, ama ne go smetam za trener sto bi go povtoril uspehot ili pa bi go dovel timot do nekoe vrvno nivo.
Не гледам ништо лошо во оваа.На два канала Вардар, на два Манчестер Јунајтед, но најнеизвесниот ЛШ натпревар во овој термин, ниту на еден.![]()

Некој ни у вакви утакмици у фармерска лига не знае да даде голУ реду е , против Слован Братислава и во фармерска лига и Омер ага ќе убоди некој
Значи ќе треба да се стегне Челзи за 2028ма.Автоматски споено мислење: