Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Убедлива победа на Вардар денесе со 4/ 5 разлика.Арсими ќе "легне" за пари се разбира.Резултатот нема да е реален со случувањата и атмосферата во клубот ама преку местенка ќе се обидат да не убедуваат еве ќе тргне работата со новиот тренер и ќе купуват време со паузата за репрезентациите.Очекувам најмалку 1-0 на пол и некои 4,5 -0 конечни.

Убедлива победа на Вардар денесе со 4/ 5 разлика.Арсими ќе "легне" за пари се разбира.Резултатот нема да е реален со случувањата и атмосферата во клубот ама преку местенка ќе се обидат да не убедуваат еве ќе тргне работата со новиот тренер и ќе купуват време со паузата за репрезентациите.Очекувам најмалку 1-0 на пол и некои 4,5 -0 конечни.
Де бе, што го направи ти тимов, ФК Ржаничино, па сега требало да ја местат за да победат со Арсими. Нека се отепаат ако не можат да ги победат Арсими.

Нема што тука нас да не убедуваат за новиот тренер, Кочо Анѓушев да го стават тренер, пак ќе очекувам да ги победат наредните неколку натпревари. Од тренерот не очекувам ништо додека владее ваква мртва атмосфера во и околу клубот.

Го гледам само Азер, ништо друго не ме интересира на утакмицава.
Класичен доказ дека во оваа држава само татини и мамини синови просперираат и им го зимаат лебот на оние што вредат и немаат кој да ги турка.
Ваков труп одамна не е виден во фудбалот. Превара од играч.

Во 2001 тие да беа на фронтот ќе беше формирана Илирида :). Најмногу патриоти на батерии имаш од Австралија, па зад нив се Американците.
Не се потпирајте на луѓе застанати во времето од пред 40-50 години бидејќи такви се и нивните деца.
Нашите од запад биле заостанати а овде мороните што слушаат пинк турбо фолк ,гледаат турски серии и гласаат за сдс ,дпмне, љевиц е мајта се ИНТЕЛЕГЕНЦИЈА ГОЛЕМА??? ОФ море зелена ероооо.....

vo aus 80% se bitolcani zatoa taka ti izgleda. site ve ima ozraceno toa rekot. :)

gledaj da ne ti go skinat bugarskiot pasos i ne dosagaj na temata
Кано, убаво е со пари,без љубов. Ја купи ли жената, децата колку ги плати?

Го гледам само Азер, ништо друго не ме интересира на утакмицава.
Класичен доказ дека во оваа држава само татини и мамини синови просперираат и им го зимаат лебот на оние што вредат и немаат кој да ги турка.
Ваков труп одамна не е виден во фудбалот. Превара од играч.

Пази 90та мин, идеален центар набацен директно на неговата Босанска тимба овој не само што промаши цел гол туку за малце у корнер агол ја отера. Ова е криминал. Но за џабе збориме овие не разбираат човечки, дур некој не ги дигне на клоци не си идат. И после ќе биде цмиздрење и кукање

од секогаш сум имал мислење дека повеќе љубов заслужува рк.се работело секогаш како што треба и скопје секогаш важело за тврдина за било која екипа што гостувала и чист пример како се води ПРОФЕСИОНАЛНО клуб(од маркетинг па све натака),нека научат нешто морониве од фк АД вардар

Не можам да разберам зошто некој воопшто би го уврстил Неделко Миленковски во било каков кандидат за било каква функција, секако освен козар/овчар? Мада и козите, жалните верувам мака мачат со него.

Не можам да разберам зошто некој воопшто би го уврстил Неделко Миленковски во било каков кандидат за било каква функција, секако освен козар/овчар? Мада и козите, жалните верувам мака мачат со него.
Zatoa što dpšne e klasična ovčarska partija, nemaat asolen čovek za prosta funkcija,kamo za nešto poznačajno.. vidi im ministrite nivni, gradonacalnicite...pa došlo rabota za nebitna rabota za niv, direktor na Vardar...koj najdobro cica toj dobiva funkcija

Back
На врв Bottom