Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
Во повеќето од случаите да. Секако се инвидуално и зависи од пациент до пациент. Затоа постојат психијатри и медицински вештаци за да утврдат дали личноста е пресметлива или не.
па ете на судењето скоро сите психијатри и вештаци рекоа дека била пресметлива во тие моменти. Еден единствен проблем во судењево е јавноста, односно феминистките што скокаат ко пилиштарци, пошто америчкото кривично право зависи и од мислењето на народот...

па ете на судењето скоро сите психијатри и вештаци рекоа дека била пресметлива во тие моменти. Еден единствен проблем во судењево е јавноста, односно феминистките што скокаат ко пилиштарци, пошто америчкото кривично право зависи и од мислењето на народот...
Епа ако така рекле, тогаш јасно е се.

epa sto drvis kurac 20 strani ponazad ako ne go pratis sudenjeto?
Абе ај откачи ми се, може?

Ќе пишувам колку сакам и што сакам. Бог да чува, ти ќе ми кажуваш дали да пишувам или да не пишувам. Читај си што има да кажат феминистките ако немаш попаметна работа, нервирај се и не ме замарај мене.

Најдобро е децата да имаат родител кој ќе биде присутен дома, без разлика дали тоа е мажот или жената. Се разбира, не секогаш околностите го дозволуваат тоа и понекогаш едноставно нема избор. Но, кога семејството има можност еден од партнерите да обезбедува доволно приходи, сметам дека другиот партнер треба да може да поминува повеќе време дома и да се посвети на воспитувањето и грижата за децата.

Со фемка не се влегува во брак.

Се испробува на пробна работа од 3 месеци најпрвин. Па ако одговара на заедничките потреби тогаш се влегува во брак.
Жика Павловиќ во Жикина династија кажа дека ги испробувал кандидатките за брак на 3 месеци.
Ако тоа можело во 20 век, денес во 21 век е нормална работа да се испробуваат партнерите.

Ниедна од вас феминистките не сака да ме цитира да разговараме за нездравиве мајки што си ги убиваат децата?
Затоа што си небитен за дебата.

Затоа што си небитен за дебата.
Да управо со, он е небитан од како постои.

Ама дали например муж ти да си га задавеше тфое дете(скраја да е, извини ептен што се обраќам у овакфу ситуацију на Ти), дали ти ке му тражеше некакфи си психозе, растројстфо пост хормонални глупости или слчно за да кажеш "Ама он....!?!?!?"...
Не нели, него едноставно у старт ке сакаш одма и ти да му ги закопаш тија готик дарк бордо велешки нокти у његово бледо нордиско адамово јаболко?

Тој ни е поента цело време на нас мушки на овуј тему.
Едно женско на сфет не се најде да каже, да, крива е и тачка, без ама, без било какфо ебено ама!!!

Постпородилно беснило бе....наместо да се радува што на свет донела здраво право дете кое и се смее.
Нема објаснување за ова друго освен тоа дека е иста природа како ротвајлерката што си ги јаде кучињата што не се чиста раса и ги направила со некој лингур у ситуација кога не бирала со кого.

zasto begas be od odgovor na moeto prasanje?
На изглед има луди очи, окорокени, не трепка, може е шок, може е страв. Може да е и нервоза. Сите светла се во неа. Инаку, не се ни сомневам дека ако ти се укаже шанса, би ја плеснал!

Мене ми е глупо што се напаѓа поротата, нешто што е преседан. Поротата носи одлука, ја доставува до судијата, судијата ја чита и тоа е тоа. Тука имаше обид за нова симулација, барање за изземање на конкретен поротник, што се прави и јавен притисок врз човекот, врз процесот. Башка одбраната не може да ги има овие информации и податоци. Пак ќе кажам, имаа пол позиција, многу жени во порота, при повторениот процес, ако го има, нема да имаат отворени карти и обвинителството, можеби, ќе игра поинаку. Нема да бараат убиство од прв степен, ќе одат на некоја алтернатива.

Поротата, историски, имала голема улога, товарот не паѓа врз еден човек, туку врз група одбрана од народот, доселектирана од страните во процесот. И мора да има едногласност. Има и тука психологија, бираш карактер, пол, раса, возраст, идеолошка матрица, политичко убедување... Проценуваш кој ќе ти биде носител на ставот, твојот борец во затворениот ринг. Има еден фантастичен филм по ова прашање и најтопла препорака до сите.

И од затвор и од лудница може да излезе. Прашањето е дали одбраната сака да го амортизира ударот за лична сатисфакција. Пред семејството и општеството да не излезе лошиот родител, туку да биде жената која имала моторна фалинка. Лично, не знам дали би одбрал лудница каде ќе бидам издрогиран фикус или затвор каде што ќе спијам на земја, ќе јадам помија и ќе ме ебат. Мислам дека последното е пресудно, па лудница! Ти што би одбрал? :noze:

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Имаше еден серијал на времето со тематика некоја ваква, од Дуран Дуран онаа hungry like wolf и свиреше у кола, ама не ми текнува на деталите :D

Да управо со, он е небитан од како постои.

Ама дали например муж ти да си га задавеше тфое дете(скраја да е, извини ептен што се обраќам у овакфу ситуацију на Ти), дали ти ке му тражеше некакфи си психозе, растројстфо пост хормонални глупости или слчно за да кажеш "Ама он....!?!?!?"...
Не нели, него едноставно у старт ке сакаш одма и ти да му ги закопаш тија готик дарк бордо велешки нокти у његово бледо нордиско адамово јаболко?

Тој ни е поента цело време на нас мушки на овуј тему.
Едно женско на сфет не се најде да каже, да, крива е и тачка, без ама, без било какфо ебено ама!!!
За разлика од лудите феминистки на тикток и она баграта што ѝ дава поддршка кога мине со кола како да е национален херој, јас не видов никој овде да негира дека е виновна, ние само ја дискутираме причината за злосторството.
И не можеш да ги споредиш двете ситуации, јас би ја удавила и неа кога би ја видела како си ги убива децата и во моментот не би размислувала зошто го прави тоа. Муабетов бе!
Патем, имам видено доста жени кои изјавија „крива е и тачка“.

Значи не сум толку involved во случајот како што вие си имате умислено во глава. Читам тоа што пишувате тука и коментирам.

Ако жената немала психијатриска дијагноза, тогаш треба да и се даде најстрогата затворска казна што воопшто постои. Доживотна казна, во самица. Нема оправдување.

Ако ималаа психијатриска дијагноза, тогаш треба се упати во соодветна установа за лекување, и да и се даде соодветна казна, а притоа да се земат сите околности во предвид. Нема оправдување, но не треба да се занемари психичкиот аспект и тоа дали жената била пресметлива и рационална.

Не знам зошто релативизирате и го тупите толку. Која будала, женска особа, мајка/немајка, сеедно, ќе поддржува убиство на деца???
Ево имало многу будали кај феминисткиве. Дури собрале над милион долари за нивната хероина. Е тука е најголемиот проблем. Шо има многу лудачи шо ја подржуваат. Кога си видела ти мажи да се организираат да собираат пари за да му помогнат на некој крвник шо си ги убил своите деца? Ова е доказ дека феминизмот се претвори во монструозно движење. Веќе не се работи за борба за поголеми женски права. Овде се работи за опасна агенда. За малку ќе ја ослободеа вештицава, тоа е она шо треба да не загрижува.

Последно уредено:
Ево имало многу будали кај феминисткиве. Дури собрале над милион долари за нивната хероина. Е тука е најголемиот проблем. Шо има многу лудачи шо ја подржуваат. Кога си видела ти мажи да се организираат да собираат пари за да му помогнат на некој крвник шо си ги убил своите деца? Ова е доказ дека феминизмот се претвори во монструозно движење. Веќе не се работи за борба за поголеми женски права. Овде се работи за опасна агенда. За малку ќе ја ослободеа вештицава, тоа е она шо треба да не загрижува.
Нема да ја ослободат аман.
По 50ти пат, за секој маж посебно треба да му се повтори изгледа (како што секоја жена треба анкета да пополни дали мисли дека е убиец или не), ја судат дали да оди во затвор или лудница.

Нема да ја ослободат аман.
По 50ти пат, за секој маж посебно треба да му се повтори изгледа (како што секоја жена треба анкета да пополни дали мисли дека е убиец или не), ја судат дали да оди во затвор или лудница.
Нема да ја пуштат само поради еден член во поротата кој имаше осет за правда. Иначе готова беше работата.

Back
На врв Bottom