Premier League - 2026-2027

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување
Gabriel e mnogu prljav igrac, se ponasa ko da e goat vo sportov a ne nebiten smrdez, demek ja sutna topkata znaese mnogu sto prai koga mu dade kopacka u glava na Martinez, ne znam zasto se toleriraat vakvi sranja tuka komotno mozese i VAR da se aktivira apla ocigledno bese sto prai a se vadi demek sutiral.

Uzasen profil na covek da umre ne bi ni kjutel minut vreme na teren sledna utakmica bas naprotiv, muabet so site ke pravam apsolutno, ke idam od coek do coek da vidam so kako, sho se deshava, vklucuvajki go tuka i protivnickiot tim sekako kako i klupata za rezervi.

Можеше да суди крај пред додавањето на Пикфорд , мал милион ситуации се судело крај така.
Али да, премногу ранливи се Јунајтед и тоа ќе се види наредната недела против Сити кога ќе го јадат урдосан и ќе се поздрават со титулата. Лично не сакам да е така, но јебеш га се повторуваат работите.
Која црна титула бе друже?

Мораше Алонсо место Лавиа да извади штопер и да проба 4-2-3-1, вака со 3 штопери и два десни бека во средина не гледам како би изедначиле...

Со оглед на тоа што играат со 6 дефанзивни играчи, многу голови примаат Челзи

Колку само мудро се преќути дека Палмер требаше да биде пратен на туш у прво полувреме за 2 жолти. Али ако вака е послатко.

Челзи колку години нема победа против Арсенал, брои некој?

Колку само мудро се преќути дека Палмер требаше да биде пратен на туш у прво полувреме за 2 жолти. Али ако вака е послатко.

Челзи колку години нема победа против Арсенал, брои некој?
За што да добие втор жолт? Жолтот што го доби,чист, заслужен, исто ко тој што Рајс не го доби (и Челси не доби слободен) за газење од позади врз Роџерс.

За што да добие втор жолт? Жолтот што го доби,чист, заслужен, исто ко тој што Рајс не го доби (и Челси не доби слободен) за газење од позади врз Роџерс.

Чист жолт бај д боок за фаулот над Луис Скели отпозади и спречување контра. За исти ваков, не исти, послаб фаул Скели доби црвен против Волвс пред некоја година.

Чист жолт бај д боок за фаулот над Луис Скели отпозади и спречување контра. За исти ваков, не исти, послаб фаул Скели доби црвен против Волвс пред некоја година.

Па тој старт е пред добиениот жолт картон, како за тој да добие втор жолт? :D

Патем, стартот на Габриел врз Мартинез за каква боја картон беше?

Нејсе, Арсенал подобри беа во средина, добро го изработија вториот гол и заслужено победија, иако и нерешено да завршеше ќе беше реален резултат ама Раја добро го фати шутот на Естевао.

Gabriel e mnogu prljav igrac, se ponasa ko da e goat vo sportov a ne nebiten smrdez, demek ja sutna topkata znaese mnogu sto prai koga mu dade kopacka u glava na Martinez, ne znam zasto se toleriraat vakvi sranja tuka komotno mozese i VAR da se aktivira apla ocigledno bese sto prai a se vadi demek sutiral.

Uzasen profil na covek da umre ne bi ni kjutel minut vreme na teren sledna utakmica bas naprotiv, muabet so site ke pravam apsolutno, ke idam od coek do coek da vidam so kako, sho se deshava, vklucuvajki go tuka i protivnickiot tim sekako kako i klupata za rezervi.

Најјакото е што се фаќаше за глава како тоа нема корнер за нив по шутирањето во глава на Мартинез. :pos:

Не дека не можеше да му даде жолт, ама фаулот беше пред 16 метри на Арсенал, не знам како ти се видело контра. Второво сигурно си го пишал на жолта.

Најјакото е што се фаќаше за глава како тоа нема корнер за нив по шутирањето во глава на Мартинез. :pos:

Не дека не можеше да му даде жолт, ама фаулот беше пред 16 метри на Арсенал, не знам како ти се видело контра. Второво сигурно си го пишал на жолта.

Брат, класичен прв жолт, не знам шо се праиш мутав. За Скели тоа па со Волвс мислам дека не треба да го коментираме. Плус имаше уше една ситуација за шутирање после фаул, нека ти текна на Рајс и Тросар.

Еднаш човек ќе напише пост напиен и етикета за цел живот. :D

Ова накај тргна, а се сеќавате ли кога германците го бомбардираа стадионот на Јунајтед?

Back
На врв Bottom