Arena Sport - спортски пакет тв канали

• Креатор на темата Креатор на темата nikola3103
  • Време на започнување Време на започнување
И што ќе слушаме од овој? Бате бате бате бате бате :tapp:

И што ќе слушаме од овој? Бате бате бате бате бате :tapp:

Кој фактор е овој да гостува на спортски канал? Фудбал играл , тренер, експерт? Уште поголем блам ако стварно се појави во студио братов.

Кој фактор е овој да гостува на спортски канал? Фудбал играл , тренер, експерт? Уште поголем блам ако стварно се појави во студио братов.
Ма што ќе збори овој за спорт?

Овој снима видеа, на Јутјуб е Laki Care.
На едно видео на Јутјуб збори како бил во Хрватска да работи во ресторан келнер.

Пред некоја година правеше овој песни раперски :D
Автоматски споено мислење:

Покрај преноси спортски и студиски емисии пред пренос и после пренос ќе има и уште една емисија.

Последно уредено:
Дај бе среди си ги мислите, ова е болка за очи :unsure:

На кого му пречи може да прескокне.
Среди си ја болката во мозокот а дотогаш брани ги оние новинари од Македонски арени на кои им е тешко да коментираат покрај два фудбалски преноси и еден час од ждрепка за групната фаза.
Тешко им е 5 часови да коментираат во климатизирани простории.

Каде се сега ботовите?
Македонските Арени премиум денес од двете четвртфиналиња од одбојка од европското првенство нема ниту едно да пренесуваат.
А Српската Арена премиум 2 и двете четвртфиналиња ќе ги пренесува.
Само е измачување оваа Македонска Арена премиум. Денес на трите канали ќе имаат само 4 фудбалски преноси, и не можеле да пренесуваат и два натпревари во одбојка?
За форумските ботови кои ја бранат Македонска арена, каде сте ботови?
Европско првенство

Каде се сега ботовите?
Македонските Арени премиум денес од двете четвртфиналиња од одбојка од европското првенство нема ниту едно да пренесуваат.
А Српската Арена премиум 2 и двете четвртфиналиња ќе ги пренесува.
Само е измачување оваа Македонска Арена премиум. Денес на трите канали ќе имаат само 4 фудбалски преноси, и не можеле да пренесуваат и два натпревари во одбојка?
За форумските ботови кои ја бранат Македонска арена, каде сте ботови?
Европско првенство

Џабе скокаш.
Ќе има 99% , само што не мењаат ТВ програма.
Многу преноси до сеа не беа најавени.

Нов коментатор на Арена на мечот Палермо - Мантова. Познат ми е гласов од некаде, но не ми текнува ич. Полека полека се собраа цел колектив , уште да се уходаат.

Нов коментатор на Арена на мечот Палермо - Мантова. Познат ми е гласов од некаде, но не ми текнува ич. Полека полека се собраа цел колектив , уште да се уходаат.
Мислам дека е Зоран Цветановски порано што беше во Канал5

И Владко коментира моментално на Каљари - Верона.

И тоа е тоа од старите коментатори, сега треба овие да произведат нови.

Има еден коментира послаби лиги, мислам дека се вика Никола Здравковиќ, онака океј, не е нападен и да замара со непотребни работи.

И Владко коментира моментално на Каљари - Верона.

И тоа е тоа од старите коментатори, сега треба овие да произведат нови.

Има еден коментира послаби лиги, мислам дека се вика Никола Здравковиќ, онака океј, не е нападен и да замара со непотребни работи.

Имаат тројца што се активни ноќе и за македонско првенство повеќе, а не се од постариве. Владко и Дамјан беа во МТВ од помладите , но се више познати за нас. Со новиве двајца за Арена имаат веќе 14-15 , така да за три канали немаат гајле.

И овој како Лазаров изгледа се пикна во телевизија :icon_lol:

И овој како Лазаров изгледа се пикна во телевизија :icon_lol:

Абе бате нели ја биваше телевизијата? Лижи таму каде што си серел сега... абе бате се продаде.

Back
На врв Bottom