Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
А кои биле околностите кога бил тој донесен?
Втора лига, играше за без пари и ја покриваше квотата за младинец во тимот. Сега, се од горе наведеното е различно.
Неиронично, подобро Жоглев да останеше да игра прва постава.

epa sega ova se novite okolnosti, se otplakaat tie dolgovi.

vrati se pred 2 god koga prv pat go diskutiravme na forumot famozniot sostanok so milenko koga vleze u vlada posle sredba so masar, jas vi spomnav uste togas nivniot sostanok predhodno bese pointeresen. masar tamu jasno kaza sto mu bilo veteno na sinceto togas.

gerson ne vi cinese sekako, uste pred da dojde ovde go kritikuvavte. isto kako i noviot trener. vas ustvari nikoj ne vi cini. eve i ristovski sega ne cini, toest dobar bese pred da pocnat pregovori so nego... kraj ne vi se naoga.

Кано до кај е работава со проектот шампионски Вардар, или се паузира сега ради долговите?

Како да ни чинат жити мене, па да ги губат службени барем нема пари да се арчат за тренинзи, опрема, оброци и автобуси.

Како може да викаш дека добро се работи, и се на прав пат, кога вршат работа, а е само полошо?

Кано до кај е работава со проектот шампионски Вардар, или се паузира сега ради долговите?

Како да ни чинат жити мене, па да ги губат службени барем нема пари да се арчат за тренинзи, опрема, оброци и автобуси.

Како може да викаш дека добро се работи, и се на прав пат, кога вршат работа, а е само полошо?

nema proekt sampionski vardar, ali u 2 sezoni imas 2 tituli ke ima i 3ta sezonava sto ja pravi ovaaa era najtrofejna ovaa decenija.

ako ne sfati do sega mene ne mi e bitno do kaj sme na teren nego kako e nadvor i do kaj sme tamu. ova momentalno e preodna faza vi bese kazano od den 1 sto se raboti i koj se celite.

Градоначалникот на СкопИје кој ќе го сменеше Миленко кога ќе дојдеше на позиција :D

Фали слика и од на Пандов син му како ги ажурира потписите за членство во дпмнето, облечен во дрес Вардар :D

И за сликата да биде комплетна, фали и вие од тоа сектичето наркоманско Девица, да ветите дека коа ќе дојдете на власт ќе ги плаќате играчите на Вардар у крипто валути, пошо само по компјутери и тастатури ве има.

И за сликата да биде комплетна, фали и вие од тоа сектичето наркоманско Девица, да ветите дека коа ќе дојдете на власт ќе ги плаќате играчите на Вардар у крипто валути, пошо само по компјутери и тастатури ве има.
Колку што сум од Левица, СДС или друга бљувотина, толку среќа во животот да имаш…

Колку што сум од Левица, СДС или друга бљувотина, толку среќа во животот да имаш…
Кога влегоа од Вардар, прво што направија беше сите што им сметаа од Комити ги етикетираа ко Левица и комуњари. Дури и М*л* го направија дека работел за Левица, што го натера човекот целосно да се повлече од натпревари на Вардар.
Откако ги тргнаа сите "мозоци" на групата (како што направија и со Екипа Корео своевремено), резултатите на сите полиња се евидентни :D
Следи го наративот на фејк профилите што ги имаат направено рамноземјашите да коментираат негативно под сите објави на Комити.
Муабетот е секогаш ист, имало инфилтрирани комуњари во Комити и намерно ја рушеле групата и тимот. Што ќе останело од клубот после заминувањето на свињата? :(

Сите сме Девица, ко ќе го земеме клубот со БОНОВИ ќе ги плаќаме играчите <3

Ааа, значи ти си од тие несфатените од општеството што системот стално ги eбе, кој и да е на власт.

Кога влегоа од Вардар, прво што направија беше сите што им сметаа од Комити ги етикетираа ко Левица и комуњари. Дури и М*л* го направија дека работел за Левица, што го натера човекот целосно да се повлече од натпревари на Вардар.
Откако ги тргнаа сите "мозоци" на групата (како што направија и со Екипа Корео своевремено), резултатите на сите полиња се евидентни :D
Следи го наративот на фејк профилите што ги имаат направено рамноземјашите да коментираат негативно под сите објави на Комити.
Муабетот е секогаш ист, имало инфилтрирани комуњари во Комити и намерно ја рушеле групата и тимот. Што ќе останело од клубот после заминувањето на свињата? :(

Сите сме Девица, ко ќе го земеме клубот со БОНОВИ ќе ги плаќаме играчите <3
Иста тактика уште од Грујово, со таа разлика што овие се барем десет пати поглупи од тогашните, буквално од гомна во гомна само влагаат со секој нов потег, штета само што сме исклучително глуп и неписмен народ во глобала па никогаш нема да излеземе од 35-годишнава мантра. Слепциве да знаат кои фаци го советуваат Орце, сами можеби ќе се засрамат. Не е проблем да лепат етикети ама проблем им е да прашаат зошто големите Вардарци како Орце и компанија наеднаш и не се толку големи поддржувачи на клубот. Еднаш барем нека имаат сопствено мислење за нешто. Проблем е зошто Камехамеха и Сајбер не даваат пари во клубот, а не е проблем што фаци со капацитет на мозок како медуза и амеба му ебаа матер на клубот. Не им е проблем тоа што цел годишен буџет отиде на раскин на договори со играчи и тренери, проблем е што некој се дрзнал да пише за сето тоа. Најголема екс комуњара го води клубот, човек што плукаше по вмровци, овое јајца му ладат и лижат сега.

Барем ботовиве нека ги советуваат да пишуваат вон стандардите, не мора сите коментари да им се исти мме.
Автоматски споено мислење:

Ааа, значи ти си од тие несфатените од општеството што системот стално ги eбе, кој и да е на власт.
Мене системот не ме ебе, ги ебе таквите како тебе. Јас функционирам далеку од системот што ти е набутан во анусот за плата од 28.000 во Паркинзи. Тоа што свињата те моча, а ти мислиш евра паѓаат е твој личен проблем, небитно дали си сфатен или несфатен од општеството.

Последно уредено:
Уште сликава фали на муабетов и по едно ѕидарско:
Прегледај го приврзокот 486454

Гласај го заев шилегов и по могучност цобе крстевски :) за такви како тебе само тоа…

Ма јок не си…види се окорели вмрон си :) аве АЈДУК еден помирете се дека како 90% на балканот клубовите без држава позади неможе да функционираат!!! Ама од вакви ЦРЕПОВИ како тебе пак ќе нема ништо во Вардар

Иста тактика уште од Грујово, со таа разлика што овие се барем десет пати поглупи од тогашните, буквално од гомна во гомна само влагаат со секој нов потег, штета само што сме исклучително глуп и неписмен народ во глобала па никогаш нема да излеземе од 35-годишнава мантра. Слепциве да знаат кои фаци го советуваат Орце, сами можеби ќе се засрамат. Не е проблем да лепат етикети ама проблем им е да прашаат зошто големите Вардарци како Орце и компанија наеднаш и не се толку големи поддржувачи на клубот. Еднаш барем нека имаат сопствено мислење за нешто. Проблем е зошто Камехамеха и Сајбер не даваат пари во клубот, а не е проблем што фаци со капацитет на мозок како медуза и амеба му ебаа матер на клубот. Не им е проблем тоа што цел годишен буџет отиде на раскин на договори со играчи и тренери, проблем е што некој се дрзнал да пише за сето тоа. Најголема екс комуњара го води клубот, човек што плукаше по вмровци, овое јајца му ладат и лижат сега.

Барем ботовиве нека ги советуваат да пишуваат вон стандардите, не мора сите коментари да им се исти мме.

Мене системот не ме ебе, ги ебе таквите како тебе. Јас функционирам далеку од системот што ти е набутан во анусот за плата од 28.000 во Паркинзи. Тоа што свињата те моча, а ти мислиш евра паѓаат е твој личен проблем, небитно дали си сфатен или несфатен од општеството.

epten nepismen narod... i totalno nesfaten.

pred grujo ednas go spasuvavme klubot posto ne cinea braco, boro i trifun. za plakati za utakmica vozevme do kocani zasto bea poefitni tamu, pa molevme da pomogne gradot i pazi pomognaa... go sredija i prodadoa na Sams igrase vo LE, se napravija akademijata i trening centarot, daleku najjaka ekipa od osamostojuvanjeto. ama pak ne cineshe...

dojdoa drugite mame ebaa nisto ne prezedoa za dogovorite napraveni na vremeto i prakticno se legaliziraa kriminalite, ispadna klubot vo vtora liga ama nekako isto bilo... aha, ok... vazno i toa ne cinese do stepen pak da go vodime klubot i pak da molime da go prezemat i sredat posto ne e bas lesno da najdes 200-300k evra mesecno.

i sega koga povtorno pak se probuva nesto normalno pak ne cini. pak site se isti prikazni.

dobro be u koj svet ziveete oh vie sfateni lugeca sto funkcionirate daleku od sistemot a vi smeta sekoj sto dosol vo klubot? ic ne vi e do tie 28k ili drzavna rabota (daj boze) ama problem e nekolku iljadi denari godisna za RK? za fk sekako nemora da plakate, nikoj ne vi ni bara.

aj koga ke ni se pridruzite u realniot svet i ke se pomirite deka sistemot u mkd e megudrugoto i vase delo i funkcionira kako sto funkcionira so partii, vrski, mito, korupcija i site saltanati objasnete ja vasata vizija za klubot, eve ti kako nekoj sto funkcionira daleku od sistemot kako bi nasol pari i luge da go vodat klubot do svetlata idnina koja site ja posakuvame.

Гласај го заев шилегов и по могучност цобе крстевски :) за такви како тебе само тоа…

Ма јок не си…види се окорели вмрон си :) аве АЈДУК еден помирете се дека како 90% на балканот клубовите без држава позади неможе да функционираат!!! Ама од вакви ЦРЕПОВИ како тебе пак ќе нема ништо во Вардар

Ајде уште некој бот нека се јави со истиве наративи. Ако некој е против селендриве, тогаш мора да е СДС или Левица :icon_lol:

Клубовите на Балкан не можат без држава позади нив, во Вардар се случува невиден криминал со држава позади него. Види ги резултатите и функционирањето на тие клубови, види ги на Вардар. Излези малку од чмарот на свињата, заплакни се со вода и отвори очи, не мора сето тоа латентно да го правиш. Овој што од селата околу Македонски брод избегал во Австралија барем машки го прави тоа.

Не може, а не неможе.

lesno e de, ako ne sakas da igras po pravilata keshot na masa i napisi gi pravilata... trifun i sams taka pravea, ne cekase nekoj da im kaze sto i kako, shteta sto i tie ne cinea.

eve bratot ne go saka milenko. slobodno kesh na masa i neka prezeme. funkcionira daleku od sistemot sigurno moze da najde sredstva i luge da go vodoat klubot podobro.

Ајде уште некој бот нека се јави со истиве наративи. Ако некој е против селендриве, тогаш мора да е СДС или Левица :icon_lol:

Клубовите на Балкан не можат без држава позади нив, во Вардар се случува невиден криминал со држава позади него. Види ги резултатите и функционирањето на тие клубови, види ги на Вардар. Излези малку од чмарот на свињата, заплакни се со вода и отвори очи, не мора сето тоа латентно да го правиш. Овој што од селата околу Македонски брод избегал во Австралија барем машки го прави тоа.

Не може, а не неможе.

kazi kolku pari od drzavata legnale na smetka na vardar?

za kakov kriminal pravime muabet? do sega edino za dupli dogovori znaeme... sto drugo e kriminalno u vardar, ostaj ti kako gi sfakas rabotite kazi spored zakoni sto e kriminalno u klubot.

kolkav budzet i kolku pari imaat drugite klubovi na balkanot a kolku ima vardar?

daj be dosta so gluposti

Последно уредено:
lesno e de, ako ne sakas da igras po pravilata keshot na masa i napisi gi pravilata... trifun i sams taka pravea, ne cekase nekoj da im kaze sto i kako, shteta sto i tie ne cinea.

eve bratot ne go saka milenko. slobodno kesh na masa i neka prezeme. funkcionira daleku od sistemot sigurno moze da najde sredstva i luge da go vodoat klubot podobro.
А во кој момент имал некој нешто против Самс? Во негово време проблем имавме со дпмновските власти што сакаа да ја преземат групата (преку куртоните од екс воџи) за да контролираат се' и сешто. Ги уништија сите македонски навивачки групи во Скопје. Како што ти си се отселил од комуњарите, така нашите генерации избегаа од лажните патриоти.
Единствен пат кога се излегло против Самс, беше кога сакаше да им ја даде цела јужна на турците со Фенер.
На Трипчо, Комити му помогнаа да се тргне од клубот и да личи дека не е негова вина. Да не речам наседнавме и ја искористија медиумската машинерија за да направат дека си оди ради нас, а не дека банкротираше. Лажеа со синчето и Камчев по состаноци, затоа и следуваше кореографијата во Железара.

Туку кажи како во Аватралија ко пички се распаднавте во навивање за Престон и цвилевте ко мачиња откако ве искараа за паролата за Грција? Многу борбени сте вака да кажувате, таму пушинела.

Back
На врв Bottom