Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене на мејл нема ништо, @dragonsky можеш да ме аднеш или ќе треба со реаловецов да видам тоа :)

Кај мене на мејл нема ништо, @dragonsky можеш да ме аднеш или ќе треба со реаловецов да видам тоа :)

Влези на меил и у search пиши espn fantasy кј мене нигде го немаше маилот така напраев и ми излезе

Влези на меил и у search пиши espn fantasy кј мене нигде го немаше маилот така напраев и ми излезе
Ноуп, некој престар мејл користам за ова фантази шо не го отворам ич, нема ништо ни со search ни никаде

Последно уредено:
Ноуп, некој престар мејл користам за ова фантази шо не го отворам ич, нема ништо ни со search ни никаде

Ја со овој маил ма фејсбук се регистрирав кој го отворија, па ти види дал е постар
Шала на страна не знам друго што би можел да пробаш, некој од админите да проба да ти прати уште еднаш

Со комишов се испозамаравме ама се среди некако, жими глупата апликација.
Како и да е, да се дособереме викендов и ваљда понеделник најкасно ќе треба да се драфта

Ел Нињо се губи како Реал на Estadio Benito Villamarín
hehe da se nashalime malce

Не знам, пишете тука кои се за фантази, ваљда ќе имаме луѓе

Се надевам Ел Нињо ќе напраи драфт утре вечер негде 9-10 да имаме, па дури и со аутопик некои ќе може ок тим да играат дури и да не се слободни :toe:

Во меѓувреме, ако некој сака, решив да направам за забава и Survivor и Pick'em лига:

Пасворд: kajgana

И јас би играл пак фантази, играв неколку години по ред ама немам ништо на мејл… Ако може пратете инвајт, да влезам директно

Кај сте вака?

Го турив драфтот да биде во среда во 21ч.

Ајде пребројте се колку души ќе бидеме пак , па да ги избришам тие што нема да играат.

Досеа овие имате кликнато accept.

Attachments

• Screenshot_20260907_201317_Fantasy.jpg
    Screenshot_20260907_201317_Fantasy.jpg
    84,7 KB · Прегледи: 7
Последно уредено:
Мене ми излага драфтот дека е у среда и 3 попладне, за еден ден и 18 саата ми вика

Грешка ондак јас мислев е по америчко време да одбереш ко порано, ќе го сменам сеа по наше.

Дајте уште тројца пријавете се, барем 10 да сме...

Back
На врв Bottom