- Член од
- 3 ноември 2024
- Мислења
- 1.197
- Поени од реакции
- 909
Pa da, uglavno site novinari se twkvi, ama vestite mu se poveketo tocnipogolemo gjubre i platen novinar ne postoi kaj nas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, uglavno site novinari se twkvi, ama vestite mu se poveketo tocnipogolemo gjubre i platen novinar ne postoi kaj nas.
И ти си во право, високи очекувања имам.Може секој да ургира, дури и ти јас ако имаш блиски луѓе таму, е сега кој би прифатил, некој твој човек, сигурно нема да биде некој што не те познава.
Автоматски споено мислење:
Не мора да бидат со амин од повисоко ниво. Со сигурност ти тврдам,
Му ја читав изјавата дека е монтиран процес и затоа избегал. Целта била да му го преземњт коцкарскиот бизнис. Тие апарати за коцкање кај овие во Кочани одеа од релација Бугарија -> Крива Паланка -> Кочани. Бројката што е однесена од паланка накај Кочани е сигурно над 100 апарати, одлега мислам некоја година тој од Паланка во детонатор ама тоа е кога братот е пратеник ило началник. Ништо не беше легално. Им го попикаа со обидот за убиство на Дацо иако мислам не требаѓе кај повеќето.Не смее сељакот, баран е во Македонија со потерница. Сигурно пребегал во периодот кога апсеа во акцијата Детонатор. Немате појма колку луѓе од Кочани и околината имаат пребегано у бг и не смеат да се вратат у мк, чекајќи да им застарат делата.
Со еден збор - блгариДилери, наркомани, тепачи, маструбаџии во интернет кафеа и еве сг овој рекетар.
А што се десило со ќерка му? Удрила некоја кола или пешак или загинал некој у нејзина кола а она возач?Му ја читав изјавата дека е монтиран процес и затоа избегал. Целта била да му го преземњт коцкарскиот бизнис. Тие апарати за коцкање кај овие во Кочани одеа од релација Бугарија -> Крива Паланка -> Кочани. Бројката што е однесена од паланка накај Кочани е сигурно над 100 апарати, одлега мислам некоја година тој од Паланка во детонатор ама тоа е кога братот е пратеник ило началник. Ништо не беше легално. Им го попикаа со обидот за убиство на Дацо иако мислам не требаѓе кај повеќето.
Како и да е, мојата теорија што еднаш ја објаснив на @roden дека сите овие фаци што ги парадираат се класична клошарана и пропалитет. Дилери, наркомани, тепачи, маструбаџии во интернет кафеа и еве сг овој рекетар.
Дајте линк од таа Ива Михаилова за сообраќајната несреќа, никако да најдам у детали негде да пишува што се десило.
infomax.mk
Fala za linkot od infomax.
![]()
Ива Михаилова од Кочани: Седум месеци сум обвинета без вина и ми е оневозможено лекување во странство
Ива Михаилова од Кочани јавно проговори за случајот во кој веќе седум месеци се води како обвинета по сообраќајна несреќа со смртен исход, тврдејќи дека нема вина за настанот и дека ѝ се прекршени основните човекови права, вклучително и правото на лекување. Според нејзината изјава, несреќата се...infomax.mk
Дијагнозата е точна но болеста е неизлечива.Со еден збор - блгари
Interesni zborovi slicni na zvuk.Англискиот збор burglar(крадец) не за џабе потекнува од бугар.
И bugger, досада, bugger all, апсолутно ништо.
Гарант и Beggar(питач) потекнува од бугар, но не сакаат да ги навредуваат.