Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го оплакаа каурите генералот Младиќ на фб дури и повеќе од самите Срби.Еве што учат во Србија во 6 одделение. Да, ова е државата што толку ја величате и чии "народни херои" толку ги почитувате:
Прегледај го приврзокот 486259
Пред едно 150тина години во српските школи се учеше дека Македонците се најстари словени на балканов за сега да серат други муабети, која шизофренија, ебати циганштината, убаво татко ми од стално ги викаше цигани.Еве што учат во Србија во 6 одделение. Да, ова е државата што толку ја величате и чии "народни херои" толку ги почитувате:
Мене не ми сметаат Србите, нивно право, нека учат што сакаат. Ми сметаат нашите идиоти што ги ставаат на пиедестал ко да се највредната, најдобрата, најврвната нација во Универзумот. Иако и јас имам српски корени, татко ми е роден во Смедерево, скоро цела фамилија по таткова страна живеат во Србија и се изјаснуваат како Срби...Пред едно 150тина години во српските школи се учеше дека Македонците се најстари словени на балканов за сега да серат други муабети, која шизофренија, ебати циганштината, убаво татко ми од стално ги викаше цигани.
Еве што учат во Србија во 6 одделение. Да, ова е државата што толку ја величате и чии "народни херои" толку ги почитувате:
Не бе, кој рече дека е. Учебник од 6 одделение од учебна 2026/27 како може да е актуелен?Ова не е актуелно.
Мене не ми сметаат Србите, нивно право, нека учат што сакаат. Ми сметаат нашите идиоти што ги ставаат на пиедестал ко да се највредната, најдобрата, најврвната нација во Универзумот. Иако и јас имам српски корени, татко ми е роден во Смедерево, скоро цела фамилија по таткова страна живеат во Србија и се изјаснуваат како Срби...
Ама треба да имаш образ, пред се.

Не е тајна, немам државјанство и не можам (а и не сакам) да извадам. Во Србија не се добива државјанство само со потекло на родител. А уште помалку па ако имаш 42 години. И не сум Србин и не ни сакам да бидам.Ако не е тајна, извади ли државјанство, лична карта и пасош на Србија?

Не е тајна, немам државјанство и не можам (а и не сакам) да извадам. Во Србија не се добива државјанство само со потекло на родител. А уште помалку па ако имаш 42 години. И не сум Србин и не ни сакам да бидам.![]()
Ок, ама нема ништо лошо во тоа ако татко ти е Србин, а мајка ти Македонка, да си бидеш Србин по татко ти, и Македонец по мајка ти и да си ја сакаш земјата највеќе на цел свет. Тоа се твоите корени, твоето семејство. Природно ти иде така.Не е тајна, немам државјанство и не можам (а и не сакам) да извадам. Во Србија не се добива државјанство само со потекло на родител. А уште помалку па ако имаш 42 години. И не сум Србин и не ни сакам да бидам.![]()