ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 6.012
- Поени од реакции
- 22.602
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема ама, овде завршивме со Луци.
Misliti,srati i cvijeće brati nije jedno te isto....ама ја‘ мислев дека си ги прочитал и „Капиталот„ и „Манифестот„...и дека си на нашол вистината напишана во нив...
Samo so gonprocitav istoto na fejs. A koja e ovaa Iva?Повторно имаме бегство драма
Прегледај го приврзокот 486387
Сега нашиве ако не ја уапсиле и пратиле дома дефинитивно не сме нормални.
Новата Спаска Митрова или Христијан Пендиков, и се суди за сообраќајка со смртен случај и одма стана бугарка и дискриминиранаSamo so gonprocitav istoto na fejs. A koja e ovaa Iva?
татко и е бегалец во Бугарија си години, лихвар некој уште од случајот детонатор.Znaci tatko i onoj sto go vrtat na TV so slika. Jasno mi e veke za kakva licnost stanuva zbor.Новата Спаска Митрова или Христијан Пендиков, и се суди за сообраќајка со смртен случај и одма стана бугарка и дискриминиранататко и е бегалец во Бугарија си години, лихвар некој уште од случајот детонатор.
Тоа е, Бугарија неможе еден нормален да избугари во Македонија, и ќе најде вакви.
Мицко денес првпат побара јавно Бугарија да го испорача, додека пак Бугарија досега бараше Ива да биде лечена во Бугарија а ништо не и е, првпат неќни бегалецот се појави во јавност како протестира пред Македонската амбасада во Софија, беше и вчера и денес на многу бугарски медиуми.Znaci tatko i onoj sto go vrtat na TV so slika. Jasno mi e veke za kakva licnost stanuva zbor.
Ete ti sto ni se slucuva pred nos.Мицко денес првпат побара јавно Бугарија да го испорача, додека пак Бугарија досега бараше Ива да биде лечена во Бугарија а ништо не и е, првпат неќни бегалецот се појави во јавност како протестира пред Македонската амбасада во Софија, беше и вчера и денес на многу бугарски медиуми.
Сега треба ние како држава се убаво да евидентираме кои бугари помагале на бегалец, уште ако се владини автомобили е плус, невиден скандал е ова, ако не го заташкаат.Aman be