Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Нема ама, овде завршивме со Луци.

...ама ја‘ мислев дека си ги прочитал и „Капиталот„ и „Манифестот„...и дека си на нашол вистината напишана во нив...

...ама ја‘ мислев дека си ги прочитал и „Капиталот„ и „Манифестот„...и дека си на нашол вистината напишана во нив...
Misliti,srati i cvijeće brati nije jedno te isto.

Повторно имаме бегство драма
7290.jpg
Сега нашиве ако не ја уапсиле и пратиле дома дефинитивно не сме нормални.

Последно уредено:
Samo so gonprocitav istoto na fejs. A koja e ovaa Iva?
Новата Спаска Митрова или Христијан Пендиков, и се суди за сообраќајка со смртен случај и одма стана бугарка и дискриминирана :LOL: татко и е бегалец во Бугарија си години, лихвар некој уште од случајот детонатор.
Тоа е, Бугарија неможе еден нормален да избугари во Македонија, и ќе најде вакви.

Чудно кај 18 30 часот ја проверија дали е дома изгледа одма после тоа здувнала.

Новата Спаска Митрова или Христијан Пендиков, и се суди за сообраќајка со смртен случај и одма стана бугарка и дискриминирана :LOL: татко и е бегалец во Бугарија си години, лихвар некој уште од случајот детонатор.
Тоа е, Бугарија неможе еден нормален да избугари во Македонија, и ќе најде вакви.
Znaci tatko i onoj sto go vrtat na TV so slika. Jasno mi e veke za kakva licnost stanuva zbor.

Znaci tatko i onoj sto go vrtat na TV so slika. Jasno mi e veke za kakva licnost stanuva zbor.
Мицко денес првпат побара јавно Бугарија да го испорача, додека пак Бугарија досега бараше Ива да биде лечена во Бугарија а ништо не и е, првпат неќни бегалецот се појави во јавност како протестира пред Македонската амбасада во Софија, беше и вчера и денес на многу бугарски медиуми.

Мицко денес првпат побара јавно Бугарија да го испорача, додека пак Бугарија досега бараше Ива да биде лечена во Бугарија а ништо не и е, првпат неќни бегалецот се појави во јавност како протестира пред Македонската амбасада во Софија, беше и вчера и денес на многу бугарски медиуми.
Ete ti sto ni se slucuva pred nos.

Ete ti sto ni se slucuva pred nos.
Сега почнува циркузот, но дај боже да е фатена, ако избегала Мицко ќе испадне тешка будала.
Јас незнам како е можно да не биде во затвор за сообраќајка со смртен исход.
Автоматски споено мислење:

Ајдеееееее...
7293.jpg

Последно уредено:
Холивуд, уште патиме од бугараши во институциите.
7297.jpg
7296.jpg

Сега треба ние како држава се убаво да евидентираме кои бугари помагале на бегалец, уште ако се владини автомобили е плус, невиден скандал е ова, ако не го заташкаат.

Back
На врв Bottom