парва
errorhead
- Член од
- 12 јуни 2014
- Мислења
- 5.495
- Поени од реакции
- 27.409
Јајца на око = кур по чело.Ете нешто ново ќе научи човек секој ден. Иначе на нашки: Јајца на око?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јајца на око = кур по чело.Ете нешто ново ќе научи човек секој ден. Иначе на нашки: Јајца на око?![]()
Оригиналното tea bagging е уствари јајца у уста, ама смешно е на нашки јајца на око.Јајца на око = кур по чело.
Nisto, da sum na tvoe mesto ke se odjavev od forumot cim se nesto tolku mi preci a be mozam da go zaobikokamВиди Владе, кд е некое мало гомце од маче или куче, моеш да га рипнеш или заобиколиш.Али ако е рид голем илимити гомна од слона како овој тфоето, е тој немоеш да га заобиколиш.
Дури труе и по други теме кд ке пишеш нешто овде.
Еј па чекај, ние сме љубители и на цреши... И смоква.Јас ќе ја напуштам темава, и онака не сум по чајот.
И можеш после у фрижидер и да го измешаш со спрајт. Многу убаво било викаат. Неам пробано. Али сеедно можеш и леден чај да си направиш од тополJa u tegla si pravam![]()
Да не несмееме ни палачинки и крофни да јадиме чим шлагој и преливи ти се ред флег ?Е ко ќе видам ваква пијачка и готово. Шлагој, преливи, поготово и маж кога ќе го пие, црвено знаме од мене одма.
И можеш после у фрижидер и да го измешаш со спрајт. Многу убаво било викаат. Неам пробано. Али сеедно можеш и леден чај да си направиш од топол
www.instagram.com
Е баш убаво стојат тетоважи кај двата пола.А тек па тетоважи...
Или може покажувам колку сум вешт у спремање пијачка којашто женска популација ја обожава.
Само барав аргумент да и вратам.Е баш убаво стојат тетоважи кај двата пола.

зависи како се сервираниДа не несмееме ни палачинки и крофни да јадиме чим шлагој и преливи ти се ред флег ?

Педро сакаш да им го донесеме да видат шо е замарање ?Како Пајка со пајчиња сме, Владе ни е воџа а ние по него во сите теми @Ska Maniac @Aceso @YoucancallmeV можи заборајв уште некој ама тие сме во главно
![]()
![]()
Тебе наркомани ти ја посраа цела држава и Охридон па не се буниш, за темава на форумов ти било демек...Znaci kolku so mozi eden narkoman da ja poseri cela tema, nikoj ne mozi.
Nikako da sfatat deka forumot ne e centar za rehabilitacija i deka tamu treba da se lecat, a ne tuka da zamarat posten narod.
E posebno za Ohrid, stvarno se nasekiravТебе наркомани ти ја посраа цела држава и Охридон па не се буниш, за темава на форумов ти било демек...