Што пиете во моментов ? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Јајца на око = кур по чело.
Оригиналното tea bagging е уствари јајца у уста, ама смешно е на нашки јајца на око.

Consensual Intimacy: In sexual contexts, it is a non-penetrative act or form of foreplay where a person with testicles repeatedly dips their scrotum into a partner's mouth

Види Владе, кд е некое мало гомце од маче или куче, моеш да га рипнеш или заобиколиш.Али ако е рид голем илимити гомна од слона како овој тфоето, е тој немоеш да га заобиколиш.
Дури труе и по други теме кд ке пишеш нешто овде.
Nisto, da sum na tvoe mesto ke se odjavev od forumot cim se nesto tolku mi preci a be mozam da go zaobikokam
Tuku drugo se mislam jas. Da ne kriziras a ? Ne bese porano tolku svilen. Aj izduvaj edna, smiri si gi nervite. Znam kako e ko ke me fati mene kriza za cigara, tek pak tebe za droga kojznaj kako ti e.

Јас ќе ја напуштам темава, и онака не сум по чајот.
Еј па чекај, ние сме љубители и на цреши... И смоква.

Ja u tegla si pravam :D
И можеш после у фрижидер и да го измешаш со спрајт. Многу убаво било викаат. Неам пробано. Али сеедно можеш и леден чај да си направиш од топол

Е ко ќе видам ваква пијачка и готово. Шлагој, преливи, поготово и маж кога ќе го пие, црвено знаме од мене одма.
Да не несмееме ни палачинки и крофни да јадиме чим шлагој и преливи ти се ред флег ?

И можеш после у фрижидер и да го измешаш со спрајт. Многу убаво било викаат. Неам пробано. Али сеедно можеш и леден чај да си направиш од топол

А тек па тетоважи...

Или може покажувам колку сум вешт у спремање пијачка којашто женска популација ја обожава.
Е баш убаво стојат тетоважи кај двата пола.

Znaci kolku so mozi eden narkoman da ja poseri cela tema, nikoj ne mozi.
Nikako da sfatat deka forumot ne e centar za rehabilitacija i deka tamu treba da se lecat, a ne tuka da zamarat posten narod.

Како Пајка со пајчиња сме, Владе ни е воџа а ние по него во сите теми @Ska Maniac @Aceso @YoucancallmeV можи заборајв уште некој ама тие сме во главно
:D
ducks ducklings GIF by The Dodo
Педро сакаш да им го донесеме да видат шо е замарање ?

Znaci kolku so mozi eden narkoman da ja poseri cela tema, nikoj ne mozi.
Nikako da sfatat deka forumot ne e centar za rehabilitacija i deka tamu treba da se lecat, a ne tuka da zamarat posten narod.
Тебе наркомани ти ја посраа цела држава и Охридон па не се буниш, за темава на форумов ти било демек...

Back
На врв Bottom