Ska Maniac
Бараба
Фино шо сврте на сарказам. Ја се потресов да не си напрајш нешто.Еве, солзи сами капат прости ми
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фино шо сврте на сарказам. Ја се потресов да не си напрајш нешто.Еве, солзи сами капат прости ми
Takvo e, razgaleno ni e, od stalno takvo bilo.Каква плачка си значи тоа е немогуче. Да не може чоек да се нашали. Одма паранои дека ми сметала и ќе напуштала.![]()

Владе многу е тажен овој тренд кај зумерчињата што немаат храброст да се објаснат и да дебатираат туку одма идат со плачки кај модератори да ги бранат.Takvo e, razgaleno ni e, od stalno takvo bilo.
Samo kjuti sega ne prijavuva odma po admini.
Da mi davaja od forumot po denar kolku negativni od nea samo imam, sega na Tajland ke bev vo Pataja![]()
Da ne gresam dusa sozreana e sega, ja donesovme na palenje, odvaj ama ja donesovme. Odamna nemam dobieno opomeni i negativni od nea ko na vremeto. Porano ne smeese na strana da ja ispulis, ne da i recis nesto.Владе многу е тажен овој тренд кај зумерчињата што немаат храброст да се објаснат и да дебатираат туку одма идат со плачки кај модератори да ги бранат.
А по пишувањава овде се работи за возрасна жена а не за дете ко мачката.

Мене никогаш никој не ме бранел на форумов, ниту пак ми бил заштитник. Секогаш се бранам сама. Се што имам да кажам, го кажувам сама и не бегам од дебати. Повели некогаш затоа цитирај ме, а не вакви шестоодделенски закачки.Владе многу е тажен овој тренд кај зумерчињата што немаат храброст да се објаснат и да дебатираат туку одма идат со плачки кај модератори да ги бранат.
А по пишувањава овде се работи за возрасна жена а не за дете ко мачката.
Po novite pravila mora vo kadar raka noga da vlezi ili ne se vazi, od kaj ke znajme deka tvoja e pijackata. Aaa ne, ne nasednuvame poke na reklamite, pomina to vremeКамен ладна:
Прегледај го приврзокот 486290

Не се ова закачки туку се надоврзав на Владе каде што пиша дека порано секогаш кога те закачал си го пријавувала.Мене никогаш никој не ме бранел на форумов, ниту пак ми бил заштитник. Секогаш се бранам сама. Се што имам да кажам, го кажувам сама и не бегам од дебати. Повели некогаш затоа цитирај ме, а не вакви шестоодделенски закачки.
Прашај ги модераторите ќе видиш.Takvo e, razgaleno ni e, od stalno takvo bilo.
Samo kjuti sega ne prijavuva odma po admini.
Da mi davaja od forumot po denar kolku negativni od nea samo imam, sega na Tajland ke bev vo Pataja![]()
I site do srce me zdobolijaПрашај ги модераторите ќе видиш.
Помалку од 10 пати сум пријавила мислење, вкупно за сите, не само за тебе.

Можно е, очигледно дека има око кое што забележува деталиЈас па мислев Ска го гиба Владе за ноктите, дека како на орел му се![]()

Ti mislese ?Јас па мислев Ска го гиба Владе за ноктите, дека како на орел му се![]()

Zato tvojte nikako vo kadar da ti vlezatМожно е, очигледно дека има око кое што забележува детали![]()