Што пиете во моментов ? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Каква плачка си значи тоа е немогуче. Да не може чоек да се нашали. Одма паранои дека ми сметала и ќе напуштала. :(
Takvo e, razgaleno ni e, od stalno takvo bilo.
Samo kjuti sega ne prijavuva odma po admini.
Da mi davaja od forumot po denar kolku negativni od nea samo imam, sega na Tajland ke bev vo Pataja :D

Da mi davaja od forumot po denar kolku negativni od nea samo imam, sega na Tajland ke bev vo Pataja :D
Владе многу е тажен овој тренд кај зумерчињата што немаат храброст да се објаснат и да дебатираат туку одма идат со плачки кај модератори да ги бранат.
А по пишувањава овде се работи за возрасна жена а не за дете ко мачката.

Владе многу е тажен овој тренд кај зумерчињата што немаат храброст да се објаснат и да дебатираат туку одма идат со плачки кај модератори да ги бранат.
Da ne gresam dusa sozreana e sega, ja donesovme na palenje, odvaj ama ja donesovme. Odamna nemam dobieno opomeni i negativni od nea ko na vremeto. Porano ne smeese na strana da ja ispulis, ne da i recis nesto.
Da ne mu zamervame, najverojatno tie denovi od mesecot mu se :свиркам:

Mackata manata po krilo bese, ne e ta reper za nisto :toe:

Мене никогаш никој не ме бранел на форумов, ниту пак ми бил заштитник. Секогаш се бранам сама. Се што имам да кажам, го кажувам сама и не бегам од дебати. Повели некогаш затоа цитирај ме, а не вакви шестоодделенски закачки.

Мене никогаш никој не ме бранел на форумов, ниту пак ми бил заштитник. Секогаш се бранам сама. Се што имам да кажам, го кажувам сама и не бегам од дебати. Повели некогаш затоа цитирај ме, а не вакви шестоодделенски закачки.
Не се ова закачки туку се надоврзав на Владе каде што пиша дека порано секогаш кога те закачал си го пријавувала.

Прашај ги модераторите ќе видиш.

Помалку од 10 пати сум пријавила мислење, вкупно за сите, не само за тебе.

Back
На врв Bottom