Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.865
- Поени од реакции
- 15.072
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Навивач на Барселона се чуди, што човек ве водеше пред Лапорта?Стварно не ми е јасно како Јунајтед успеа да стане најлошо воден клуб во последната декада.
Пари имаат, бренд се, историја и трофеен клуб што привлекува играчи. Изгледа тешки незналици го водат клубот нема друго објаснување.
Навивач на Барселона се чуди, што човек ве водеше пред Лапорта?
Замисли уште да е во Барселона.
Освојуват и полош од него да дојде ќе освојуваат Барселона, у Англија е друга прича.Криминалец, заврши во затвор. Ама дури и во негово време освојуваа титули. Јунајтед милијарда ипол во минус а последна значајна титула беше со Фергусон кој веќе заборави дека е во пензија.
Да, ама конкуренцијата е поголема, тоа никој не зима предвид, ако во Шпанија по први неколку кола малага и елче се најслаби, у Италија се монца и венеција, во премиер ќе ти се ковентри да речеме, и тоа со тие состави за нијанси. Лесно му е на интер, на псж и баерн, па и на шпанциве, кога знае дека може да калкулира и дека викендот ќе тепа со пола сила, а оние другине со веќе освена титула играат на крај во ЛШ. Интер или Реал ако се во премиер и ако би играле и во европа, не сум сигурен дали би биле и во топ 5.Вест Хем потрошиле скоро колку Реал Мадрид, да изградат тим што ќе ги однесе во Чемпионшип![]()
Кога има титули и пари, никој не гледа така.Освојуват и полош од него да дојде ќе освојуваат Барселона, у Англија е друга прича.
РеалноРеал го имаш за конкуренција.
Реал си пукаше во нога неколку пати. Не сум сигурен дека Винициус ќе останеше да беше во Барса. Ќе леташе некој од тие 3-4 сигурно.Види колку тимови во ја освоиле Шпанската лига у тие години види колку у Англија.Кога има титули и пари, никој не гледа така.
И ЛШ освоивме со криминалецот и доминиравме во лигата, се до короната кога сите гомна искочија на виделина, тие 2-3 години беше катастрофа, ама еве сега се оправиа.
И не е баш така како што мислите за освојување, Реал го имаш за конкуренција.