Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Рафиња ќе биде 9ка овој за од клупа ќе е како и да е.

Само шо сакав да го пишам ова. Рафиња и Гордон ќе се ротират на таа позиција, овој ќе добива минутажа само кога ќе ги одмара.

Па Хамза можеше да го користи. Не знам, не сум сигурен баш за овој трансфер..

Овој во Карабао куп не го играа лани, сезоната пред тоа беше 400 дена повреден со скинати лигаменти. Се враќаме во Брајтвејт ерата. Нека почекаат уште малку Алварез ќе земе боледување поради депресија кај и да е.

Место Хамза да добива поголема шанса кој одлично се покажа во предсезонските натпревари или овој Бисиву, овие ќе му даваат шанса на играч кој не можеше да дава голови во прајм Сити и секој кој го прател Сити во тоа време ќе ти го каже тоа, тој и Стерлинг живот му скратија на Пеп, башка партал е од повреди.
Многу чуден трансфер, ваљда до крајов ќе купат и некој дефанзивец, ама знаејќи ги овие ништо чудно Фил Џонс да го вратат од пензија.

Кога ќе заврши Флик со Барса, дефинитивно наследник треба да е Фабрегас.

Фудбалска револуција има направено од Комо. :oleee:

Незнам за вас, али мислам дека Флик од Језус може да направи гол машина. Само доколку е здрав.... Секако не очекувам дека ќе биде во почетна ама за од клупа Џокер би бил идеално решение. 100 пати е подобра опција од ајкулата што ја имавме без заби, а да не зборувам за цената што ја изнуди Деко, за само 10 милки го добивме.

Како се загриживте за Жезус мислиш 100 милиони дадовме.
Дечки не можеме да играме само со деца од 18 години и да им даваме шанса, мора некој да има и искуство, мора составот да има и ширина.
Зошто да се преморуваат сите за со Елче, Малага и компанија.
Првиот состав се знае, ова се пазари пошо мора да ги има на број, за 10 милиони одличен трансфер.
Се кладам дека ќе има 15+ Г/А во цела сезона, само да остане здрав. Тоа е најголемиот проблем уствари.

Требаше Обамејанг да го вратат макар и на позајмица, будалата без пари ќе играше за клубов.

Чим со Депортиво вака му иде не па со нас.

Не знам, ја имам кажано дека 100% му верувам на Флик, така да штом он сака некој играч - значи има план за него.

Види го тимов види го фудбалов. :uzi:
Флик да го побара и Мудрик несмее збор да се каже.

Кога ќе заврши Флик со Барса, дефинитивно наследник треба да е Фабрегас.

Фудбалска револуција има направено од Комо. :oleee:
прекрати се и испрати молитви да ни го чува здрав и во форма кралот на кампот.......отпосле флик дури тогаш ќе му ја мислиме

"Ja Gabriela Jesusa smatram vrhunskim ofanzivcem i zato sam i tražio da ga se dovede. Drago mi je što je tu s nama i uvjeren sam da će nam biti od ogromne pomoći. Zaista sam sretan što je stigao, zajedno ćemo postići mnogo toga."

Еве за сите критичари , нека сега и е јасно зошто е доведен Габриел…

За утакмицата што да кажам освен, мелем за очи. Каква игра на почеток на сезоната, Јамал одигра во свој мод, Рафа монструм. Гордон одличен. Со ваков напад можеме да ја прегазиме секоја екипа на планетава. Браво Флик и Visca Barca

Конечно завршија шпекулациите. Останавме без таргетот бр.1 и не пополнивме никој за таргетот бр. 2, лев штопер.

Според мене 6/10 за Деко и тоа само ради Родри, фала што се повреди Де Јонг.
Жезус и Адејеми се топ за цифрите, прават длабочина.
Гордон треба да се испоти за 80 милиони, али мислам ќе врши доста работа и ќе се исплати.
Нападот и без Алварез мислам е добар, средината одлична, али затоа одбраната крш.
Во лигата ќе се носиме пошо идеме на гол повеќе, ама ЛШ сигурен сум дека пак ќе го јадеме како лани.

П.С. Деко беше добар за излезните трансфери, замерка самк што побрзо не го реши Руни па се повреди.
Касадо боље што ќе е позајме у Ла Коруња, друга година да се врати место Де Јонг кој треба да лета.

Хехехе пасив агресив провокација, се гледа дека му е криво а Барса веќе заборави оти го продаде. Мадафакерски одиграно од Лапорта и Деко кои иако не донесоа класична деветка, играа на карта кој ве ебе сите.:cool:

Тажно ликче, баш сакав да го задржат заради ситуацијата, а имаше и прилично добра сезона лани.

IMG_3194.jpeg

Back
На врв Bottom