- Член од
- 27 август 2026
- Мислења
- 112
- Поени од реакции
- 111
Si gi saka igracite ko tatko da im e i koga ne mu veruvaat go pogoduva mnogu. Respect za Pep.Доста детско и непрофесионално однесување.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Si gi saka igracite ko tatko da im e i koga ne mu veruvaat go pogoduva mnogu. Respect za Pep.Доста детско и непрофесионално однесување.
Вие сте превара ко клуб.kaj nemame krila pa i bekovive ni se prevara od igraci...
Терај си работу цреп, имате ви и овакој флопови.Frimpong da igrase za Chelsea, @dantemkd ke go butneshe forumov od hehenca, vaka ne e interesno.
Ali kakov promashaj od igrac majko mila, nieden dobar potet, eve vtor mec na Liveprul sezonava, ne znam ni zosto gi gledam.

Тазе сме со грешки, ама еве асистенција напрае денес да не го мислишТерај си работу цреп, имате ви и овакој флопови.
Кога сме кај флопови, да играше Виртз за Јунајтед на 15 минути ќе повторуваа колку голови и асистенции требал да има 125 мил везњак.![]()

Да, а колку има за 12 месеци?Тазе сме со грешки, ама еве асистенција напрае денес да не го мислиш![]()
Шерки е. Извонредниот напаѓач на топчињата Chamak како се читаше памтиш ?Au cherki maestro... usvari чарки бил не шерки
јасно ми е мене се смеев со коментаторот од АренаШерки е. Извонредниот напаѓач на топчињата Chamak како се читаше памтиш ?