Premier League - 2026-2027

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување
Палас е ужасен, еден гол на среќа и толку. Им се случи тотална распродажба последниве 3 сезони, ги загубија скоро сите клучни играчи, кои им беа носители на играта, а потоа и тренерот поради фрустрации од водењето на клубот, одат во надолна линија.

Не знам која им е целта со оваа трансфер политика, претпоставувам Чемпионшип. Езе, Олисе, Андерсен, Геји, Џонсон, Лакроа... Можно е да останат и без Матета, Сар па и без Вортон, ако не оваа сезона, наредната. Немаат ни адекватни замени за овие играчи. Трампа со Еветон, играч за играч, Мекнил за Џонсон, и речиси тоа е тоа. Гласнер направи чудо со тој тим, нешто приближно до она што го направи Лестер.

Не знам колку ќе му легне Форест, досега не покажаа толерантност кон тренери. Можеби требаше да чека друг тим, евентуално да лови некоја од топ 6 екипите, во случај некоја да остане без тренер до Нова.

Претходно нешто слично им се случи и на Евертон, па сламката за спас ја земаа во последното коло. Сега се стабилизираа со Мојс, ама одбраната им беше коска. Палас ја нема стабилноста на задниот ред, ништо чудно да се мачат околу зоната на испаѓање.

Ajmo bree... se nadevam gakpo deka nema da go prodadat, gluposti zivi bi bile najdobar poedinec da prodades.
Автоматски споено мислење:

Penalov:pipi:

Последно уредено:
Frimpong da igrase za Chelsea, @dantemkd ke go butneshe forumov od hehenca, vaka ne e interesno.
Ali kakov promashaj od igrac majko mila, nieden dobar potet, eve vtor mec na Liveprul sezonava, ne znam ni zosto gi gledam.

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
kaj nemame krila pa i bekovive ni se prevara od igraci...

Фрипонг уште во Леверкузен делуваше како превара, само брзина и ништо друго. Во Бундес тоа поминува ама во ПЛ каде што сите се брзи тешко.

Повеќе сум изненаден што Керкез искочи просек, очекував да е подобар.

Како што ми изгледа Ливерпул после генерацијата од Клоп ќе помини полошо од Јунајтед после Ферги. Се истурија од пари давање, а го наполнаа тимот со просеци. Ед Вудвард нема да им е ни до колена како што тргнале.

Frimpong da igrase za Chelsea, @dantemkd ke go butneshe forumov od hehenca, vaka ne e interesno.
Ali kakov promashaj od igrac majko mila, nieden dobar potet, eve vtor mec na Liveprul sezonava, ne znam ni zosto gi gledam.
Терај си работу цреп, имате ви и овакој флопови. :D

Кога сме кај флопови, да играше Виртз за Јунајтед на 15 минути ќе повторуваа колку голови и асистенции требал да има 125 мил везњак. :kafence:

Терај си работу цреп, имате ви и овакој флопови. :D

Кога сме кај флопови, да играше Виртз за Јунајтед на 15 минути ќе повторуваа колку голови и асистенции требал да има 125 мил везњак. :kafence:
Тазе сме со грешки, ама еве асистенција напрае денес да не го мислиш :pipi:

Џабе се радувате
Ќе се докомплетира тимот и пак ќе гази Ливерпул :cool:

Back
На врв Bottom