- Член од
- 27 август 2026
- Мислења
- 112
- Поени од реакции
- 112
Ebete nesto be i zosto ne heheheh 
Vidi ja kafanata u pozadina hahahaha tamam za temava

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Баш е така хаха, педербол. Ама како ја гледаат, сакаат да и се качат ко цигани на необрана црешаEbete nesto be i zosto ne heheheh

Не постојат жени на интернетот.Да не сте се излажале да тагирате жени за келнерки, ќе ја ебат темава.

Да да, сите жени шо ги знам само за бизниси, иновации и подобрување на методот за операција на отворено срце зборат, за друго време немаатНе постојат жени на интернетот.
Обично жените се зафатени со сериозни работи во животот.
Или е нешто за љубов, или е нешто за пари, ама така да седат на интернет по форуми, нема шанси.![]()

Sptim, ne e moja kafanata, na @YoucancallmeV e, toj si ja otvori, nego zali mu se so nema knizevno kjose pa da ni citas poezija i proza vo nedostatok na pevaljkiПлажата на Зоки и кафаната на Влатко, двете форумски утопии. Може да го замислам како со плунка ги чисти чашите и како само со вода ги поминува чиниите. Барем месото ќе биде свежо, од кокошарникот кој го има направено од хаварисано возило. Убава идеја за етно туризам, само ќе го почекаме да докречи, да заврши со мајсторите.
Чим нема жени, нема да има певаљки, ќе мора човекот и да пее.

EeeeeeПред да ме банираат која е плажата на зоки?

Ko ko ke ni receja, ne cepkaj to e za gostiБаш е така хаха, педербол. Ама како ја гледаат, сакаат да и се качат ко цигани на необрана цреша![]()

To Zoki @Goyathlayyy prasaj go, ke ti daj nasokiЗначи ич да не ја барам. Фала.
Нек врие кафана.

која е плажата на зоки?
To Zoki @Goyathlayyy prasaj go
Не би ги ставил во иста категорија, на плажата се демистифицираа тајните на постоењето, универзумот и шо би рекол Жан Лук - д хјуман кондишн... но со свесност за својата дијагноза.Плажата на Зоки и кафаната на Влатко, двете форумски утопии
Za toa na @YoucancallmeV ke mu se zalite, negovo e kafanceto. Jas uste odma mu napomenav za problemotНе би ги ставил во иста категорија, на плажата се демистифицираа тајните на постоењето, универзумот и шо би рекол Жан Лук - д хјуман кондишн... но со свесност за својата дијагноза.
Цицки беа добредојдени.
А сега....
Прегледај го приврзокот 486188

Abe ni so niv, ni bez niv , nikako ne eЕ ако де нека има една само машка тема, што ќе ви се жени насекаде, и онака по другите теми во еден или друг момент само се кавгате или се инатите со нив. Или тоа е кој се кара тој се сака ли?

Е ако де нека има една само машка тема, што ќе ви се жени насекаде, и онака по другите теми во еден или друг момент само се кавгате или се инатите со нив. Или тоа е кој се кара тој се сака ли?