Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Одма на тежок противник налетавме :ROFLMAO:

Инаку за утре имам некое претчуство дека ќе се паднеме против Фенербахче и Гринвуд во ЛШ
Ајде да видиме колку ќе погодам:
Барса и ПСЖ од пот 1, Дортмунд и Спортинг од пот 2, Галата и Бодо од трет и Комо и Ленс од четврт.

Ајде да видиме колку ќе погодам:
Барса и ПСЖ од пот 1, Дортмунд и Спортинг од пот 2, Галата и Бодо од трет и Комо и Ленс од четврт.
Може и Реал Мадрид.

Никакви продажби имаме...
Очеквани продажби ни беа Рашфорд, Угарте, Зиркзе, Онана за да генерираме некој износ за да имаме и за засилувања. Вака...

Значи Шешко ќе мора да се покаже ко веродостоен сезонава а ако не се покаже, ќе се пазари и квалитетен шпиц наредна сезона.

Истиот патерн го гледам и со лев бек.

Ги разбирам од аспект на долгорочно планирање, не секогаш на пазарот има прифатливи решенија - во случајов читај лев бек.

Значи Шешко ќе мора да се покаже ко веродостоен сезонава а ако не се покаже, ќе се пазари и квалитетен шпиц наредна сезона.

Истиот патерн го гледам и со лев бек.

Ги разбирам од аспект на долгорочно планирање, не секогаш на пазарот има прифатливи решенија - во случајов читај лев бек.

Што сакаш да кажеш да останеме со Шо?

Последно уредено:
Трансфер периодов ме потсетува на 2020/21 кога ги донесоа Телес и Кавани мислам на последниот ден од трансфер периодот, колку да кажат еве донесовме нешто.

Истото лето ги донесоа ван де Бек, од кој очекувавме да биде тоа што очекуваме од Тилеманс сега, и 2 млади таленти Диало и Пелистри.

Лани завршија добра работа и што е исто толку важно - на време.
Сезонава не сум задоволен. Тилеманс е добар трансфер, Сантос да не судам предвреме ама мислам дека ќе биде флоп, дај боже да си ги изедам гомната.
Балеба... ќе видиме, повеќе надеж имам за овој отколку Сантос.

Тимов немаше доволен број на играчи, уште помалку квалитетни играчи, и пазарот ова лето за мене е поразителен. Кога ќе го додадам и фактот што го вратија крлежот Рашфорд и не продадоа ниту еден од играчите што требаше да бидат продадени - катастрофа.

Се почесто слушам шпекулации дека може да останеме со овие леви бекови што ги имаме.
Кои кловнови имаме у управата не оставија две години без лев бек, сега се коцкаат со injury prone шега од играч кој требаше клоцање да добие уште пред 4 години.

Не е крив Шо што ние имаме смешки од управа.
Не треба да го вреѓаме и пљукаме по него, пациентите се во ложата горе.
Трансфер периодов ме потсетува на 2020/21 кога ги донесоа Телес и Кавани мислам на последниот ден од трансфер периодот, колку да кажат еве донесовме нешто.

Истото лето ги донесоа ван де Бек, од кој очекувавме да биде тоа што очекуваме од Тилеманс сега, и 2 млади таленти Диало и Пелистри.

Лани завршија добра работа и што е исто толку важно - на време.
Сезонава не сум задоволен. Тилеманс е добар трансфер, Сантос да не судам предвреме ама мислам дека ќе биде флоп, дај боже да си ги изедам гомната.
Балеба... ќе видиме, повеќе надеж имам за овој отколку Сантос.

Тимов немаше доволен број на играчи, уште помалку квалитетни играчи, и пазарот ова лето за мене е поразителен. Кога ќе го додадам и фактот што го вратија крлежот Рашфорд и не продадоа ниту еден од играчите што требаше да бидат продадени - катастрофа.
Тилеманс е добар играч, без она зрнце да стане класа.
Има квалитет, ама без здив и муда е во многу ситуации, затоа мислам дека Сантос ќе има повеќе импакт од овој.
Балеба? Нит имам мислење, нит сакам да имам. Не изгледа на стабилна личност.

Нема потреба да го браниш брат, ја стави репрезентацијата пред клубот, уште тогаш требаше да лета.

Баер, Атлетико,Рома, Спортинг, Лајпциг, Комо,Виљареал, Сабах.
Само 3 бода сигурни. :D

Последно уредено:

Тилеманс е добар играч, без она зрнце да стане класа.
Има квалитет, ама без здив и муда е во многу ситуации, затоа мислам дека Сантос ќе има повеќе импакт од овој.
Балеба? Нит имам мислење, нит сакам да имам. Не изгледа на стабилна личност.
Зошто имаш таков впечаток за Балеба? Не дека знам многу за него, ама од тоа што знам не ми изгледа на проблематичен играч.

Црнците од Африка се обично ок, со исклучоци како Онана, Осимхен... сосема различна слика е со натурализираните црнци од Европа, тука веќе на прсти се бројат нормалните, како Канте. Намерно или не, не ми ни текнува на втор моментално :D

Заебани утакмици ќе имаме во ЛШ. Баерн, Рома, Лајпциг, Сабах дома и Атлетико, Спортинг, Виљареал, Комо во гости. Посебно гостувањата, со Спортинг и Комо ќе се доста тешки утакмици.

Заебани утакмици ќе имаме во ЛШ. Баерн, Рома, Лајпциг, Сабах дома и Атлетико, Спортинг, Виљареал, Комо во гости. Посебно гостувањата, со Спортинг и Комо ќе се доста тешки утакмици.
Атлетико и Виљареал исто, слабо ни оди со шпански екипи, Баерн да не го спомнувам.

Back
На врв Bottom