Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
abe ima nekoj da izlezi da kazi primer klubot da se pozali do toj sho go sjebal, opstinata da se pozali, organizator beshe avalon da proba da se najdi ednash odgovoren nekoj za ova, dali osekja klubot deka so ova e oshteten da si bara prava? samo shturi partiski poraki, manipulacija so to deka eban komunalec go sredval a kuro ki razbira eden coek sam raboti teshko nego, odlukata za da se igra nekni koj ja donese? pa uste placat i demek tie zrtvi se ne se krivi, dajte izvajte odgovornost, si ima pravni nacini

Duri Borce sekretarot e glaven vo FK, nie gla nema da krenime...
Konjot e samo statist...
Duri ne se privatizira FK, vaka kje bidi...
p.s. sekoja cest na komunalec - kako go sredija trevnikot (izvadija soopstenie, nikoj normalen ne ocekuvashe)
p.s.2. kupete uste eden napagjac
p.s.3. do Deksi - ako sakas retro izgled - sorcevite treba da bidat beli - ili zaboraj mal bese ili nebese roden togash

Utre mora da tepame so Brerra vo Kavadwrci a golema greska namesto da igrame Novaci i se mislam strucnjakot tera inaet i ke igea so ista formacija i isti sostav plus nema da zemat igrac dva
Prenos pak ke ima na M Net tv na fb i ma youtube a nemoj mnogu da pisite na forumot posbnno ne fb oti pokje od pola mi se skarani so cest na isklucocite :свиркам: nebitno daj boze da vlezime prva liga I utre da pobedime

P.S.osven edna izmena so golmanceto go zedoja za U20 na mediteranskite igri vo Italia

Mora da tepame denes loso e bez Minceto ne daj boze da se povredi Petelot ili Sime pak le bidi lanskata prikazna druga rabota strucnjakot mava kaj so mozi no poarno od prethodnata nedela si velam

Mora da tepame denes loso e bez Minceto ne daj boze da se povredi Petelot ili Sime pak le bidi lanskata prikazna druga rabota strucnjakot mava kaj so mozi no poarno od prethodnata nedela si velam
so e so minceto gledam ni na klupa go nema

Пенал пак или можеби не? :D
Автоматски споено мислење:

Е вака се игра со 7 деца по 17 години маста ни ја извадоја секој викенд пес нервни сме за овие, ќе влегвале прва лига поарно ич нека не влегват. Дај по крило и набаци и бабами ја научи играта во овие 2 меча, тешка канта сме и тежок резил. Џабе е сега се ни играч можи да се донеси ниту тренер вреди да смениш.

Последно уредено:
za penal treba da vlezis vo 16 a ovie umrenite pas ne mozat da vrzat ajde barem imame fantasy premier liga

za penal treba da vlezis vo 16 a ovie umrenite pas ne mozat da vrzat ajde barem imame fantasy premier liga
и дресојте на @Deksi ретро црно бели. Абе можи за друго не ама ни пука маркетингот. ДУВЛО КРИМИНАЛНО.

и дресојте на @Deksi ретро црно бели. Абе можи за друго не ама ни пука маркетингот. ДУВЛО КРИМИНАЛНО.

Дресојте се проблем? Заради нив губиме и за 3 видеа објавени на ФБ? Одговори искрено заради кој губиме и вака канта играме.

Дресојте се проблем? Заради нив губиме и за 3 видеа објавени на ФБ? Одговори искрено заради кој губиме и вака канта играме.
Да дресојте и целокупната слика која сакат некој за ситни пари што земат да прикажат дека во ФК ПЕЛИСТЕР се е идрално а напротив се функционира на аматерско ниво. ТАВ спонзор се отепаја од сликање излезе дека на младите категории а му бараат по 100 евра за опрема.
И маркетинг гуруто @Deksi кој си даде оставка и после даде оставка на оставката.

морало да се влези прва лига......е па не мора ......колкави се силите и можностите офанзивно,добро е да се опстани и втора лига упм

Edno samo ne mi e jasno sledno kolo ako kiksnime si zamini trenerot a so nego i edinstveniot spic koj kur posle ke mu igra denes povreden Minceto ako se povredi uste eden ne daj boze kako ke pobedime ova e stramota so ni se desava ama vazno vecer site na bela nokj

Оломнани вака исто беше. Пун курац пари, плати најаки во 2ра лига, редовни, премии и на крај цела втора полусезона ги купувавме утакмиците за да влезиме во прва лига. Ова гарнитура во 6 ебени години една управа не погоди. Еден куп пари се исфрлија за куроздравје, нерви испокинавме шо јас лично по 20 години следење на клубо, веќе сум станат рамнодушен на овај циркуз, дури ни рекол сум за минимално финансирање на клубот дур е под општинска капа и средствата да се пренасочат таму кај што има резултати.

Back
На врв Bottom