- Член од
- 3 април 2026
- Мислења
- 242
- Поени од реакции
- 585
Пријателе пола тема ви е за Пелистер …Уште не почната сезоната, комплексот дрма ли дрма…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пријателе пола тема ви е за Пелистер …Уште не почната сезоната, комплексот дрма ли дрма…
Јас секоја сезона бев песимист за нивниот состав, ама мислам дека конечно оваа сезона за нив ќе биде да се биде или не.jas ne ocekuvam nisto poke od 4ti da zavrsat kako i sekoja sezona
borozan e ispukana puska cehte e korekten igrac ama emko … gjonov soznam dali imat “madina” za nesto poke
plus onaj bolesniko so ego kolku zgradata na alkaloid mislam nekoja karma go prati celo vreme 4ti ke bidi
ednostavno na nash/vash los den mozat da ni skinat nekoj bod da klat nekoja sopka drugo ne ocekuvam nisto od niv
ohrid isto za razlika od lani ima mnogu poke rotacija ama dali ke ima nekoj rezultat poseriozen ke vidime
spored mene pak izmegju nas ke bidi bitkata za titula kako i so ja lici![]()
jas pak ova sezona kako nikoja do sega ne sum imal nadezВие сте ми поголема енигма. Ниту еден играч не знам од овие што ги донесовте. Никој од нив не е особено докажан играч, а дел имаат навистина скромно CV. Со право луѓето се скептични.
За мене времето на Лино е поминато, ко на Мурињо во фудбалот. Ама сепак е големо име кое може да открие таленти, да створи добра хемија што ви фалеше низ годините

dvata se isto ne arni vo glataДа си здрав и жив како сликовито го долови
(иначе ми делуват дека имаме некоја мини верзија негова во Охрид барем на моменти ама ај со ќутаната)

Го делам истото мислење сотебе за Алкалоид, на Борзаш повредата небеше ништо страшно, две недели пауза само. Мислам дека Киро ќе го чува Вуко за ротација 10 минути во двете полувремиња, доколку клапнат тие двата(да не се расправат) надополнати со искуството на Нејц, мислам дека можат иту како да се вмешат за титула, многуу солидна и респектабилна екипа напрај Киро.Јас секоја сезона бев песимист за нивниот состав, ама мислам дека конечно оваа сезона за нив ќе биде да се биде или не.
Им фалеше искуство и покорпулентни играчи и конечно го добија тоа. Досега само Борзаш им беше бек кој може да разбие со шут, сега добиваат плус двајца, а и Николов добива предиспозиции да стане таков играч.
Нив најголем противник им се повредите. Борзаш имаше тешка повреда против вас и којзнае кога ќе се врати на терените.
Ѓорѓиев се повреди, Марко Митев не се опорави ко што треба по долгата повреда, брат му влече ситни повреди, буквално сите се стаклени играчи.
Борозан исто е доста стаклен и имаше сезона за заборав, ама ако сака да игра може да изгази ко пред 2 години во Вардар.
Цехте си го знаете. Николов е дрзок играч и може да напредува под Кире, очекувам да распали сезонава.
Многу зависат од формата на Марко Митев. Ако он влезе спремен во сезонава, тешко ќе биде да се запрат.
Дамјан дно пробива, со ланските изданија не беше ни за во РК Куманово, ама има талент и кај него, рано е да се отпише.
Нема позиција на која се слаби, освен можеби лево крило каде што им покрива исланѓанецот и Џонов по потреба.
Хендикеп им е што немаат публика, бидејќи и ние и вие ги добиваме некои натпревари под притисок од публиката.
Како и да е, ако ги одминат повредите (ланската сезона беа осакатени), за мене се рамо до рамо со сите екипи.
Вие сте ми поголема енигма. Ниту еден играч не знам од овие што ги донесовте. Никој од нив не е особено докажан играч, а дел имаат навистина скромно CV. Со право луѓето се скептични.
За мене времето на Лино е поминато, ко на Мурињо во фудбалот. Ама сепак е големо име кое може да открие таленти, да створи добра хемија што ви фалеше низ годините, респектиран е од публика, ќе го учи Лембанов на тренерски занает и има нос за откопа добар играч (не дека немал епски утки во Металург, сите ги памтиме само подобрите играчи).
За мене вршите одлична работа со составот на двојката, доста таленти прибравте. Ќе видиме дали од нив ќе извади некој играч.
Се сложвам за Алкалоид дека ова година имат многу добар состав склопено , ама едно големо НО како ќе се вклопат сите тие играчи е прашалник.Јас секоја сезона бев песимист за нивниот состав, ама мислам дека конечно оваа сезона за нив ќе биде да се биде или не.
Им фалеше искуство и покорпулентни играчи и конечно го добија тоа. Досега само Борзаш им беше бек кој може да разбие со шут, сега добиваат плус двајца, а и Николов добива предиспозиции да стане таков играч.
Нив најголем противник им се повредите. Борзаш имаше тешка повреда против вас и којзнае кога ќе се врати на терените.
Ѓорѓиев се повреди, Марко Митев не се опорави ко што треба по долгата повреда, брат му влече ситни повреди, буквално сите се стаклени играчи.
Борозан исто е доста стаклен и имаше сезона за заборав, ама ако сака да игра може да изгази ко пред 2 години во Вардар.
Цехте си го знаете. Николов е дрзок играч и може да напредува под Кире, очекувам да распали сезонава.
Многу зависат од формата на Марко Митев. Ако он влезе спремен во сезонава, тешко ќе биде да се запрат.
Дамјан дно пробива, со ланските изданија не беше ни за во РК Куманово, ама има талент и кај него, рано е да се отпише.
Нема позиција на која се слаби, освен можеби лево крило каде што им покрива исланѓанецот и Џонов по потреба.
Хендикеп им е што немаат публика, бидејќи и ние и вие ги добиваме некои натпревари под притисок од публиката.
Како и да е, ако ги одминат повредите (ланската сезона беа осакатени), за мене се рамо до рамо со сите екипи.
Вие сте ми поголема енигма. Ниту еден играч не знам од овие што ги донесовте. Никој од нив не е особено докажан играч, а дел имаат навистина скромно CV. Со право луѓето се скептични.
За мене времето на Лино е поминато, ко на Мурињо во фудбалот. Ама сепак е големо име кое може да открие таленти, да створи добра хемија што ви фалеше низ годините, респектиран е од публика, ќе го учи Лембанов на тренерски занает и има нос за откопа добар играч (не дека немал епски утки во Металург, сите ги памтиме само подобрите играчи).
За мене вршите одлична работа со составот на двојката, доста таленти прибравте. Ќе видиме дали од нив ќе извади некој играч.
На кипање ги местат џамојте тогаш.So prajme so temperaturata vo salata? Denes imase 800 negde publika i ne se disese, zamislete koga ke bidi full salata… sauna
.
mnogu dobar igrac!![]()
Црногорски бисер доаѓа во Битола! - 24 РАКОМЕТ
Еурофарм Пелистер 2 продолжува да го гради тимот за новата сезона, а најновото име што треба да пристигне во Битола е Данило Гутиќ, млад десен бек од Црна Гора. Според информациите на 24Ракомет, Гутиќ веќе има договор со битолскиот клуб, а во следниот период се очекува трансферот да биде...24rakomet.mk
Не знам како Штутгард го пуштија, имаше договор уште 2 години.
Ова е од последното европско шо се играше пред 3 недели