Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Не ќе да е лошо да си чуваш вакви мислења за тебе и да прекините кој и да се вртат околу клубот лешинари или шо не му одговара шо дават вакви фејк инфа да преќинат. На никој не му прајте добро, не е ова место да служи за секој секоја сезона да лажи и да прај матни игри!

Прејака хемија владеј во тимот и сите се спремни да гризат. Незнам ни дали си од Битола или уште еден од тие фејк профили на Буран и Едвард ама сместа би ве банирал.
Vo pravo si izbrisano mislenjeto (kazanoto) ☘️☘️☘️☘️☘️

Daj pustete kaj mozam da si kupam karti za rakometot. Na stranicata ne mi otvora nesto.
I zakasnav so sezonskata dali ima uste sansa da platam da si zemam?

Daj pustete kaj mozam da si kupam karti za rakometot. Na stranicata ne mi otvora nesto.
sezonskite do denes bea vo prodazba a karti poedinecno na stranata ko ke gi pustat vo prodazba ( primer za so partizan utre vo 12 pocnuvat so prodazba ke ima na stranta )
ama pak javi se vo kancelarijata prasaj mozi ke te usluzat za sezonska

Sezonska mozis da si kupis koga sakas,samo odi vo kancelarija I zavrsena e rabotata.
Hemija ima vo ekipata,a okolu novite igraci dali se pogodeni ke vidime za mesec dena.

Некој да кажи статистика од денешниот натпревар и кој од новите играчи играше најмногу и најдобро.
nema so da se kazi mnogu
masta mu ja izvadi na fitiljo i na grahovac sigurno po 50 mim igraja haha
od novite ne vidovme nisto oti i ne dobija sansa nekoja aleksa i kotar mozi izigraja 15 min tatar ne bese vo sostav maliio diego dobi isto skromni 10-15min a dzeletovic i mehmedovic ne dobija ni minuta
kaj dvojkata dugata dobar golmanot maldenov dobar isto i me bendisa oti igrat so madina manguspki so bi se reklo po bitolski
da dodam uste deka imase sigurno 1000-1200 luge v sala ama i mnogu ne pismena raja isto od so slusnav bese
- pomalce igraci imame od lani
- alkalod bil seriozen kandidat za titula i ke ne akale od zemja
- gi mesaja aleksa i tatar ne gi znat koj e koj i tvrdat deka ne bil najdobar stelec ( misli za tatar a go gleda kolakovic) kako so kazvale ko mu kazav deka ne e toj so go misli mi rece ako mene mi kazaja deka aber nema
e to e to prvo nie treba da prestanime kontra pelister da navivame pa posle drugite
poseriozen test ke vidime nedela

- alkalod bil seriozen kandidat za titula i ke ne akale od zemja
Ова и не е толку далеку од вистината.
Со Цехте, Борозан и Сухолежник пополнија неколку дупки, особено на бековска линија. Сите тројца имаат стотици сериозни натпревари зад нив што на клупско, што на репрезентативно ниво.
Ако добро пратам, не загубија ниту еден битен играч (освен Серафимов уште на ланска полусезона) и ете Ивановски што замина во Охрид.
Со здрав Митев (лани се враќаше од тешка повреда), Ѓорѓиев, Џонов, плус Цехте, Николов и Велковски десно, Борозан, Борзаш, Дамјан и Емилијан лево, имаат страшна ротација на бековска линија. По мене имаат далеку појака (ако не појака, барем подлабока) бековска линија од вас. Може грешам, ќе видиме. За пикери да не коментираме, крилата исто им се добро покриени, а голманите веќе ги тераат истите неколку сезони.
Со оглед на тоа што не играат ни ЛШ, ни ЛЕ, туку ќе го ладат во третиот куп, ќе бидат и те како сериозен кандидат за титула.

N
Jas mislam deka krilata ke ni nedostigat mnogu osobeno Bogdan !
e bi rekol,Belistojanovski iskina,prv vo kontra 100% od pozicija,Cvetan Kuzmanovski isto dobar.Me zacudi kaj nego nema ni stegac na operiranoto koleno,nekoj posle takva povreda po dve godini nosta stegaci I drugi zastiti.
Okolu publikata,preku 1000 gledaci na prijatelska utakmica,a kaj 1961 cela sezona zaedno nema da ima 1000 gledaci osven nie koga ke gostuvame.

Ова и не е толку далеку од вистината.
Со Цехте, Борозан и Сухолежник пополнија неколку дупки, особено на бековска линија. Сите тројца имаат стотици сериозни натпревари зад нив што на клупско, што на репрезентативно ниво.
Ако добро пратам, не загубија ниту еден битен играч (освен Серафимов уште на ланска полусезона) и ете Ивановски што замина во Охрид.
Со здрав Митев (лани се враќаше од тешка повреда), Ѓорѓиев, Џонов, плус Цехте, Николов и Велковски десно, Борозан, Борзаш, Дамјан и Емилијан лево, имаат страшна ротација на бековска линија. По мене имаат далеку појака (ако не појака, барем подлабока) бековска линија од вас. Може грешам, ќе видиме. За пикери да не коментираме, крилата исто им се добро покриени, а голманите веќе ги тераат истите неколку сезони.
Со оглед на тоа што не играат ни ЛШ, ни ЛЕ, туку ќе го ладат во третиот куп, ќе бидат и те како сериозен кандидат за титула.
jas ne ocekuvam nisto poke od 4ti da zavrsat kako i sekoja sezona
borozan e ispukana puska cehte e korekten igrac ama emko … gjonov soznam dali imat “madina” za nesto poke
plus onaj bolesniko so ego kolku zgradata na alkaloid mislam nekoja karma go prati celo vreme 4ti ke bidi
ednostavno na nash/vash los den mozat da ni skinat nekoj bod da klat nekoja sopka drugo ne ocekuvam nisto od niv
ohrid isto za razlika od lani ima mnogu poke rotacija ama dali ke ima nekoj rezultat poseriozen ke vidime
spored mene pak izmegju nas ke bidi bitkata za titula kako i so ja lici :duel:

jas ne ocekuvam nisto poke od 4ti da zavrsat kako i sekoja sezona
borozan e ispukana puska cehte e korekten igrac ama emko … gjonov soznam dali imat “madina” za nesto poke
plus onaj bolesniko so ego kolku zgradata na alkaloid mislam nekoja karma go prati celo vreme 4ti ke bidi
ednostavno na nash/vash los den mozat da ni skinat nekoj bod da klat nekoja sopka drugo ne ocekuvam nisto od niv
ohrid isto za razlika od lani ima mnogu poke rotacija ama dali ke ima nekoj rezultat poseriozen ke vidime
spored mene pak izmegju nas ke bidi bitkata za titula kako i so ja lici :duel:
Да си здрав и жив како сликовито го долови :icon_lol:
(иначе ми делуват дека имаме некоја мини верзија негова во Охрид барем на моменти ама ај со ќутаната)

N

e bi rekol,Belistojanovski iskina,prv vo kontra 100% od pozicija,Cvetan Kuzmanovski isto dobar.Me zacudi kaj nego nema ni stegac na operiranoto koleno,nekoj posle takva povreda po dve godini nosta stegaci I drugi zastiti.
Okolu publikata,preku 1000 gledaci na prijatelska utakmica,a kaj 1961 cela sezona zaedno nema da ima 1000 gledaci osven nie koga ke gostuvame.
Уште не почната сезоната, комплексот дрма ли дрма…

Последно уредено:
Back
На врв Bottom