Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рајс никогаш не сакаше да дојде кај нас.Шо се чудите бе,да не мислевте Зидан дека ќе го земат.
Тие се опциите тоа е,кажав отиде најдобриот воз одамна у Деклан Рајс кога паразитиве го купуваа Ентони за иста пара.
Дали Чуамени,Камавинга или овој мене исти кур ми е искрено,сите се тенгала без мозок и ќе бидат пцуени на ист начин.
До крај на септември ќе бил повреден, и да глуми ако има анализи ќе го познаат
Па добро има и други играчи освен овие тројца.Шо се чудите бе,да не мислевте Зидан дека ќе го земат.
Тие се опциите тоа е,кажав отиде најдобриот воз одамна у Деклан Рајс кога паразитиве го купуваа Ентони за иста пара.
Дали Чуамени,Камавинга или овој мене исти кур ми е искрено,сите се тенгала без мозок и ќе бидат пцуени на ист начин.
Да не плаќаат цел месец плата на повреден играч.Откако се знаеше дека ништо нема и од Чуамени, јасно беше дека единствена логична опција е Балеба. Кој кур дремеа еден месец.

На 22 години у Брајтон неможе да се постави како првотимец, ебати огромниот потенцијал.Да не заборавиме дека Балеба има само 22 години, и огромен потенцијал да се развие во еден од најдобрите дефанзивни мидфилдери. Верувам дека е успешен трансфер и дека добро ќе се покаже кај нас. Ептен сте негативни со коментариве, претерувате.