Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Овој Балеба колку време ќе е повреден, сериозна ли е повредата? Божем овој Коне беше со повреди а ние повреден играч купуваме, еден ако знае што прави у клубот ете ја ке се рокнам

65 милиони за играч кој не е стартер у Брајтон и е повреден, баш браво за неспособноста.

глуми повреда, плус играше лошо за да премине кај нас.
agent Bruno:
Screenshot 2026-08-19 111556.png

Шо се чудите бе,да не мислевте Зидан дека ќе го земат.
Тие се опциите тоа е,кажав отиде најдобриот воз одамна у Деклан Рајс кога паразитиве го купуваа Ентони за иста пара.
Дали Чуамени,Камавинга или овој мене исти кур ми е искрено,сите се тенгала без мозок и ќе бидат пцуени на ист начин.

Или можеби е некоја координираност да се намали цената у врска со повредата на Балеба

Тие се опциите тоа е,кажав отиде најдобриот воз одамна у Деклан Рајс кога паразитиве го купуваа Ентони за иста пара.
Дали Чуамени,Камавинга или овој мене исти кур ми е искрено,сите се тенгала без мозок и ќе бидат пцуени на ист начин.
Рајс никогаш не сакаше да дојде кај нас.

Откако се знаеше дека ништо нема и од Чуамени, јасно беше дека единствена логична опција е Балеба. Кој кур дремеа еден месец.

Тоа е тоа marquee signing :tapp: . Пратете сега в сабота со Хул како ќе не треснат од земја уште од старт со најглупиот термин 13:30, па ќе се вадат на "тешки нозе", прва утакмица бла бла..

Па добро има и други играчи освен овие тројца.
Оваа комплетна коцка со трансферите, еден добар трансфер имаме.

Откако се знаеше дека ништо нема и од Чуамени, јасно беше дека единствена логична опција е Балеба. Кој кур дремеа еден месец.
Да не плаќаат цел месец плата на повреден играч. :D

Да не заборавиме дека Балеба има само 22 години, и огромен потенцијал да се развие во еден од најдобрите дефанзивни мидфилдери. Верувам дека е успешен трансфер и дека добро ќе се покаже кај нас. Ептен сте негативни со коментариве, претерувате.

Да не заборавиме дека Балеба има само 22 години, и огромен потенцијал да се развие во еден од најдобрите дефанзивни мидфилдери. Верувам дека е успешен трансфер и дека добро ќе се покаже кај нас. Ептен сте негативни со коментариве, претерувате.
На 22 години у Брајтон неможе да се постави како првотимец, ебати огромниот потенцијал.
Купуваме Фред 2.0 само што е повреден.

ПС Изгледа Сантош и ќе е првотимец.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom