- Член од
- 21 јули 2026
- Мислења
- 7
- Поени од реакции
- 1
Se nadevam deka nema da go ostavat Bernal, momceto e fantasticno, bi bilo ogromna steta dokolku zavrsi Kako Casado. Flick kaza deka e del od planot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кејн и Лаутаро се понеостварливи од Алварез. Главни карики во тимовите каде што играат со нула желба да напуштат. Овај бар сака да дојде. Како и да е, НИКОЈ од тројцата нема да дојде. Ојерзабал и Лапорт би било прејако да дојдат, ќе ја имаме цела репрезентација, која ги измоча сите на светското.Сеа лапни го Кејн или Лаутаро и гази 3-4 години, ама нашиве тргнаа по нешто неостварливо.
Деко има план б, ц и д така да пусти бригу на весељом. Каков трансфер рок имаме апсолутно ништо не може да ме изненади, па дури и Халанд…Сеа лапни го Кејн или Лаутаро и гази 3-4 години, ама нашиве тргнаа по нешто неостварливо.
Голем играч не можеш да земеш 10 дена пред завршеток на краен рок.Деко има план б, ц и д така да пусти бригу на весељом. Каков трансфер рок имаме апсолутно ништо не може да ме изненади, па дури и Халанд…
Истиот тој Деко ги донесе Гундоган,Кансело,Иниго Мартинез,Феликс за 0,истиот тој Деко ги донесе Гордон,Адејеми,Родри,Олмо,Гарсија во историски најтешкиот финансиски период за клубот.Претерувате со пишување глупости,Алварез беше главна мета на Флик и самиот кажал да се оди до крај за него,епа "крајот" дојде денес и тоа е тоа има уште 2 недели да се најде напаѓач и верувам дека ќе успеат.Деко нема никакво познавање од сферата кај што е поставен. Мислам реално фудбалерите се меѓу најглупите ликови општо во животот, не можеш да очекуваш дека ќе успее да преговара со ликови на кои тоа им е примарна професија цел живот. Се мислам Алемани со нула пари што успеа да донесе, што ќе успееше сега во оваа ситуација. Ама то е, сега ќе чекаме Деко да донесе некој никој за огромна сума или да не донесе никој што е поверојатно.