Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
како би легнал во прва постава гјокереш по потписот на родри,со педри,рафиња,јамал,кансело во офанзива ниедна одбрана не може да остане имуна

И без доведување на шпиц ние сме и повеќе од конкурентни, особено нападот а за средината не сакам ни да правам муабет.

Гарсиа
Кунде Гарсиа Кубарси Кансело
Родри Педри
Олмо
Јамал Рафиња Гордон

Шчесни
Еспарт Кристенсен Мартин Балде
Гави Де Јонг
Фермин
Адејеми Абделкарим Бисиву

Ако се доведе и шпиц ќе биде 11/10 оцената за Деко овој прелазен рок.

Сеа лапни го Кејн или Лаутаро и гази 3-4 години, ама нашиве тргнаа по нешто неостварливо.

Сеа лапни го Кејн или Лаутаро и гази 3-4 години, ама нашиве тргнаа по нешто неостварливо.
Кејн и Лаутаро се понеостварливи од Алварез. Главни карики во тимовите каде што играат со нула желба да напуштат. Овај бар сака да дојде. Како и да е, НИКОЈ од тројцата нема да дојде. Ојерзабал и Лапорт би било прејако да дојдат, ќе ја имаме цела репрезентација, која ги измоча сите на светското.

Деко има план б, ц и д така да пусти бригу на весељом. Каков трансфер рок имаме апсолутно ништо не може да ме изненади, па дури и Халанд…

Деко има план б, ц и д така да пусти бригу на весељом. Каков трансфер рок имаме апсолутно ништо не може да ме изненади, па дури и Халанд…
Голем играч не можеш да земеш 10 дена пред завршеток на краен рок.
Ако не искочи Алварез, а нема, и ја би исто да се земат Ојерзабал и Лапорт.

Сакле да го купат Ливаковиќ и да го дадат на позајмица една сезона. Солидна опција за втор голман подобар од Шчешни.

Постигнат е договор со играчот и почнати се преговори со Фенербахче. Очекувам брзо и лесно да се договорат, бидејќи турците не сметаат на него.
Идејата е да го купат нашиве, да го пратат една сезона на позајмица во Динамо Загреб и од 2027 да биде наш резервен голман.

За година дена Ремиро од Сосиедат е слободен агент, кој кур ќе даваат пари за голман што ни во Турција не го сакаат.
3 голмани продадоа летово, за да на крај купат никој.
Врати го таму Тер нека биде втор голман и така му ја плаќаш цела плата, кој го ебе.

Изгледа загризале за Лаутаро Мартинез, кој според мене е подобра опција од Алварез. Има бикот да се растури од голови ако дојде.

Како се заебаа со Алварез, дури сега ќе го јадат курот. Сите знаат дека ни треба напаѓач, има уште 10 дена преоден рок и сигурно ќе преплатиме некој второкласен играч.
А ако е точно тоа што се пишува дека Челзи во Јуни биле спремни да го дадат Жоао Педро за 80 + бонуси, а нашиве се откажале ради Алварез нека се убие Деко.

Без напаѓач нема што да бараме у ЛШ, џабе и Родри и се.

Деко нема никакво познавање од сферата кај што е поставен. Мислам реално фудбалерите се меѓу најглупите ликови општо во животот, не можеш да очекуваш дека ќе успее да преговара со ликови на кои тоа им е примарна професија цел живот. Се мислам Алемани со нула пари што успеа да донесе, што ќе успееше сега во оваа ситуација. Ама то е, сега ќе чекаме Деко да донесе некој никој за огромна сума или да не донесе никој што е поверојатно.

Деко нема никакво познавање од сферата кај што е поставен. Мислам реално фудбалерите се меѓу најглупите ликови општо во животот, не можеш да очекуваш дека ќе успее да преговара со ликови на кои тоа им е примарна професија цел живот. Се мислам Алемани со нула пари што успеа да донесе, што ќе успееше сега во оваа ситуација. Ама то е, сега ќе чекаме Деко да донесе некој никој за огромна сума или да не донесе никој што е поверојатно.
Истиот тој Деко ги донесе Гундоган,Кансело,Иниго Мартинез,Феликс за 0,истиот тој Деко ги донесе Гордон,Адејеми,Родри,Олмо,Гарсија во историски најтешкиот финансиски период за клубот.Претерувате со пишување глупости,Алварез беше главна мета на Флик и самиот кажал да се оди до крај за него,епа "крајот" дојде денес и тоа е тоа има уште 2 недели да се најде напаѓач и верувам дека ќе успеат.
Победивме против Ал Ахли,од сите што играа добар впечаток ми оставија Адејеми,Гордон (иако промарши пенал на крај) и Хамза кој има неверојатен осет за гол.Ме плаши Јамал некако после повредата како да ја има изгубено експлозивноста премногу споро делува.

Ко за Џоан Гампер трофеј изиграа толку колку што треба, несмеат на почеток сезона да си играат мајтап и да ризикуваат повреди ко Руни.
За Ливакович се надевам не е точно ни како бекап не го сакам, пичка му матер Ремиро му истекува договор наредна. Подобар од него нема да најдат да му биде замена на Џоан Гарсија.

За Алварез ми мириса на долгата бидејќи како ми изгледа оставаат да се шири негатива малку во Мадрид.
До толку будали ми изгледаат нашиве ептен намерно да ги остават да им се гуши тимот без 9ка и крај краева Јануари пак да влезат бидејќи се иде натаму.
Нека земат некој на позајмица искрено за 9ка бидејќи ако купат недајбоже Ѓокереш иди избркај го.

Back
На врв Bottom