Што пиете во моментов ? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Пишав пред некое време на форумов дека алкохол капка немам пиено 3 години.
Ама вчера си реков ако денес во финалето на снукер турнирот ,, Кинески опен" успее Марк Селби да победи со точен резултат од 10 : 6 против Нопон Сенгкхам во тој случај ќе го пијам ова ,, коктел " чудово од сликата.

И пред 10 минути Марк Селби успеа со 10 : 6 во фрејмови да победи и да ја освои титулата. Имаше пренос на Евроспорт.
И типуваме за разонода во една фејсбук група турнири во снукер, 4 сме вкупно кои типуваме, јас, еден од Белград и двајца од БИХ. Мене ми требаше точен резултат од 10 : 6 за Селби за да ја освојам титулата.
И прв пат во животов пијам од овие коктел Мохито пијалоци. Вкусот е солиден.
Браво за Марк Селби и за мене.
На 16.08.2026 сум испил едно ( 1 ) Мохито со алкохол од 4,5 %.
Еј, денес на 16 Август е роденден на Јаник Синер, Италијанецот е роден на 16.08.2001.
Среќен роденден за Јаник Синер.

ПС: секако дека е ова исклучок.
Нема да пијам алкохол и во иднина. Алкохол, цигари, дрога и такви работи не.

Прегледај го приврзокот 485149
Можеш и да се замонашиш и да го затвориш кругот на пороци.
Од каде го купи коктелчево ?

Пишав пред некое време на форумов дека алкохол капка немам пиено 3 години.
Ама вчера си реков ако денес во финалето на снукер турнирот ,, Кинески опен" успее Марк Селби да победи со точен резултат од 10 : 6 против Нопон Сенгкхам во тој случај ќе го пијам ова ,, коктел " чудово од сликата.

И пред 10 минути Марк Селби успеа со 10 : 6 во фрејмови да победи и да ја освои титулата. Имаше пренос на Евроспорт.
И типуваме за разонода во една фејсбук група турнири во снукер, 4 сме вкупно кои типуваме, јас, еден од Белград и двајца од БИХ. Мене ми требаше точен резултат од 10 : 6 за Селби за да ја освојам титулата.
И прв пат во животов пијам од овие коктел Мохито пијалоци. Вкусот е солиден.
Браво за Марк Селби и за мене.
На 16.08.2026 сум испил едно ( 1 ) Мохито со алкохол од 4,5 %.
Еј, денес на 16 Август е роденден на Јаник Синер, Италијанецот е роден на 16.08.2001.
Среќен роденден за Јаник Синер.

ПС: секако дека е ова исклучок.
Нема да пијам алкохол и во иднина. Алкохол, цигари, дрога и такви работи не.

Прегледај го приврзокот 485149
Edno e sigurno, od ciroza na djiger nikogas nema da umris , najverojatno ni od STD :D .

Edno e sigurno, od ciroza na djiger nikogas nema da umris , najverojatno ni od STD :D .
Гризни си го јазико, цироза и од лекови се добива...
Пу пу скраја било..
А од STD најчести жртви се хомоси и наркомани... така да нема некоја чест ни у тоа :cautious:

Гризни си го јазико, цироза и од лекови се добива...
Пу пу скраја било..
А од STD најчести жртви се хомоси и наркомани... така да нема некоја чест ни у тоа :cautious:
Kako so rekov i vo drugata tema, site bolesti se dobivaat od stres, samo venericnite od merak :D

P.s ne sfakjaj i ti se bukvalno, ete cirozata ne se dobiva od stres, od alkohol se dobiva. Dodusa mozi nekoj pie oti e pod stres, pa ko ke vidis pak od stres e :toe:. A i sojma veze dali se pederi ili narkomani, tie nemat merak ;)

Го купив во Дим маркет во Куманово.
Дим маркети ги има и во другите градови низ државата.
А некаде работат и како Зур маркети, робата која ја има во Дим маркети ја има и во Зур маркети.
А за замонашување, па се е можно.
И онака понекогаш не се чувствувам како да сум на вистинското место во овој т.н.
,, цивилен свет и општество" .
Планираме со пријател познајник кој престојуваше извесен период од неколку години за да црта икони во нашиот нашиот најпознат манастир, и познајникот е дома ама планира во иднина пак да оди во нашиот бисер од манастир и човекот кажа дека за почеток ќе можам еден викенд од Петок до Понеделник да престојувам во манастирот, а за подолг период ќе треба благослов и одобрение од манастирот.

Иако и прочитав новинарски текст во Српски весник за еден познат манастир во Србија, ми се допадна текстот и како нивен државјанин може ќе отидам таму.

Автоматски споено мислење:

Edno e sigurno, od ciroza na djiger nikogas nema da umris , najverojatno ni od STD :D

Не го можам повеќе вкусот на алкохолот, едноставно после трите пати пијанства одбивен и одвратен ми стана мирисот на алкохолот.
И не поднесувам кога ќе намирисам луѓе да мирисаат на алкохол. За цигари па да не пишувам колку ми пречи чадот, дрога што подалеку од мене.
Ептен сум излекуван од пијанството. :)
Јас сум невин и невина душа, невино суштество.

И на панаѓури и на црковни собори на верски празници во манастирите и црквите кога имам одено, одвратна глетка и слика ми претставуваше кога народот масовно пијат пиво и ракија, јас бев меѓу ретките да пијам сокови, вода и енергетски пијалок.

А за тоа второто за тие болестите, немам партнерка / партнерки. (n)
Можеби ќе ми најде партнерка членот @Goyathlayyy
Отворен сум за понуди на пазарот. ;)

Последно уредено:
@Sledge Hammer ama da ne ne pojebnuvas ti vaka malce a ? :D

Не разбирам за ова напишаното?
Се што сум напишал на форумов е гола вистина, вистина до коска.
Јас сум за гостин во емисијата ,, Само вистина".
Ако некој мисли дека нешто не е вистина нека напише конкретно за што и за кој дел мисли дека тролам.

Го купив во Дим маркет во Куманово.
Дим маркети ги има и во другите градови низ државата.
А некаде работат и како Зур маркети, робата која ја има во Дим маркети ја има и во Зур маркети.
А за замонашување, па се е можно.
И онака понекогаш не се чувствувам како да сум на вистинското место во овој т.н.
,, цивилен свет и општество" .
Планираме со пријател познајник кој престојуваше извесен период од неколку години за да црта икони во нашиот нашиот најпознат манастир, и познајникот е дома ама планира во иднина пак да оди во нашиот бисер од манастир и човекот кажа дека за почеток ќе можам еден викенд од Петок до Понеделник да престојувам во манастирот, а за подолг период ќе треба благослов и одобрение од манастирот.

Иако и прочитав новинарски текст во Српски весник за еден познат манастир во Србија, ми се допадна текстот и како нивен државјанин може ќе отидам таму.

Автоматски споено мислење:

Не го можам повеќе вкусот на алкохолот, едноставно после трите пати пијанства одбивен и одвратен ми стана мирисот на алкохолот.
И не поднесувам кога ќе намирисам луѓе да мирисаат на алкохол. За цигари па да не пишувам колку ми пречи чадот, дрога што подалеку од мене.
Ептен сум излекуван од пијанството. :)
Јас сум невин и невина душа, невино суштество.

И на панаѓури и на црковни собори на верски празници во манастирите и црквите кога имам одено, одвратна глетка и слика ми претставуваше кога народот масовно пијат пиво и ракија, јас бев меѓу ретките да пијам сокови, вода и енергетски пијалок.

А за тоа второто за тие болестите, немам партнерка / партнерки. (n)
Можеби ќе ми најде партнерка членот @Goyathlayyy
Отворен сум за понуди на пазарот. ;)
Поголемо зло и штета ти се енергетските што ги пиеш него пиво, вино и ракија ама ти си знаеш.

Поголемо зло и штета ти се енергетските што ги пиеш него пиво, вино и ракија ама ти си знаеш.

Знам дека не се најдобар избор за организмот енергетските пијалоци.
И намалив со употребата на енергетски пијалоци, порано 5 - 7 енергетски во месец пиев, а сега 1 до 2 енергетски пијам месечно.
И цедевита содржат шеќери и дебелеат и со тоа намалив, исто намалив и со газирани сокови и води.
Се обидувам да намалам килограми.
Сега наутро цедам лимон и на сокот од лимон само му додавам 250 мл ладна вода ( не ставам шеќер) и тоа пијам секое утро, и плус понекогаш истото и попладне.

Знам дека не се најдобар избор за организмот енергетските пијалоци.
И намалив со употребата на енергетски пијалоци, порано 5 - 7 енергетски во месец пиев, а сега 1 до 2 енергетски пијам месечно.
И цедевита содржат шеќери и дебелеат и со тоа намалив, исто намалив и со газирани сокови и води.
Се обидувам да намалам килограми.
Сега наутро цедам лимон и на сокот од лимон само му додавам 250 мл ладна вода ( не ставам шеќер) и тоа пијам секое утро, и плус понекогаш истото и попладне.
Интензивно пешачење, 3км па 5км па 10км со ист интензитет. Ако си многу тежок за твоја висина (преку 120 кг), точак во теретана, исхрана полна со зеленчук и немасно месо. Салата без масло и 2 пати неделно 100 грама сланина.

Кажи ми висина и тежина (ко чат гпт сум), ќе те оформам за 3 месеци со ригорозна диета.

Сега видов реклама на Дим маркет, уште утре е Мохито на промотивна цена од 39 денари за 250 мл, потоа е стандардна цена од 45 денари.
Јас ќе чекам ако на 30.08.2026 Марк Селби го освои снукер турнирот во Вухан тогаш на 31.08.2026 ќе купам Мохито коктелче само може нема од ова зеленово грејпфрут, ќе побарам од ананас.

Да ме јебе коњ што го земав ова срање, ко некој да набутал трева и краставици у водка и остаил да одлежат, катастрофа.

1787423989392.png

Back
На врв Bottom