Magic Mike
The difference between me and dem, my love is pure
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 3.059
- Поени од реакции
- 6.719
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ili nekoj mnogu si igra kurot so nego (Mendesh), so ogled deka za dvajca negovi igraci dadoa 120m evra, a edna povreda na Modric i timot ke mu se upokoi, da ne navlagam u toa deka Modric e pred penzija i mozda ja igra i poslednata sezona vo karierata.Прегледај го приврзокот 485214
Некој многу го има изнервирано Кардинале, најмногу навивачите и фановите на Милан.
Практично Мендеш е новиот спортски директор на Милан бидејќи Милан нема среќа со нивili nekoj mnogu si igra kurot so nego (Mendesh), so ogled deka za dvajca negovi igraci dadoa 120m evra, a edna povreda na Modric i timot ke mu se upokoi, da ne navlagam u toa deka Modric e pred penzija i mozda ja igra i poslednata sezona vo karierata.
Mnogu mi e sumjivo ova sto go prai Mendesh so Milan, ne od aspekt na nesto nelegalno, nego deka nasol ofci pa gi strizi, premnogu smetam deka platija i za dvajcata, i toa u denesno vreme kade se vrtat ludi transfer sumi, sepak netipicno e ova za nekoj od Italija. Marota da gi imase ovie 120m evra na raspolaganje ke napraese pola tim za naredni 5-6 sezoni sigurno. Ramos ne e los igrac mislam deka ke im e najdobra 9ka na Milan posle dolgo vreme, za ovoj realno retko koj go gleal pa da sudime sea, ama sepak, mnogu nekako finansiski se odrani Milan tuka, ne veruvam ni deka se naddavaa so nekoi drugi timovi pa da sfatam zaso se takvi cenite.

Од идната продажба на Нкунку и Леао .
Од каде парите бе?![]()
Прегледај го приврзокот 485214
Некој многу го има изнервирано Кардинале, најмногу навивачите и фановите на Милан.
А колку го плативте Нкунку?35мил +10мил у бонуси и 10% од идна продажба.
Нкунку е пред трансфер у Њукасл за 30мил +5 у бонуси, ете се парете за овој
А колку го плативте Нкунку?
Не е баш така.
Mnogu mi e sumjivo ova sto go prai Mendesh so Milan, ne od aspekt na nesto nelegalno, nego deka nasol ofci pa gi strizi, premnogu smetam deka platija i za dvajcata,

Не е фејк профил![]()