Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Чекајте другари, Алварез сагата ни приближно не е прикрај. Само Хил Марин прави проблеми тука. Лапорта веќе зема заем од Голдман Сакс 210 милиони.

Верувам се спремни и за крајното а тоа е таа клаузула од 5-6 клуба што може да го земат за 130мил веднаш исплатени и 20 данок. На ваков тим несакам Суарезовци, Ојарзабаловци и некои патарушки.

Флик 2 години чекаше за сериозни засилувања и сега е мајката.

Чекајте другари, Алварез сагата ни приближно не е прикрај. Само Хил Марин прави проблеми тука. Лапорта веќе зема заем од Голдман Сакс 210 милиони.

Верувам се спремни и за крајното а тоа е таа клаузула од 5-6 клуба што може да го земат за 130мил веднаш исплатени и 20 данок. На ваков тим несакам Суарезовци, Ојарзабаловци и некои патарушки.

Флик 2 години чекаше за сериозни засилувања и сега е мајката.

Брату искрено фан клубот да имаше врата немаше да може да се затвори оти ни ги направи јајцата како дињи со Алварез.

Чоли ништо не ни може овде.
Барем фала да кажевте што ве спасив...

Тоа е, пуста верба за еден мега тим после 5 години. Знам дека Деко после овој трансфер рок нема да ја остави 9ката празна. Што биде биде. Верувам дека се ќе испадне.

Мора курчот до крај да се истера нема пичкање, посекако до 31 имам фора ако не дојде секако Ио ќе ме прати во вечно почивалиште па ќе имате раат.
Ама ако дојде........ има во Битола да отидам со дрес од Алварез ќе чекам да ми излезе некоја женска. Ќе знае одма кој е.:ROFLMAO:

Последно уредено:
Чоли ништо не ни може овде.
Барем фала да кажевте што ве спасив...

Тоа е, пуста верба за еден мега тим после 5 години. Знам дека Деко после овој трансфер рок нема да ја остави 9ката празна. Што биде биде. Верувам дека се ќе испадне.

Зборот ми е со 100 и кусур милиони евра скоро за секоја деветка сме конкурентни на пазарот.

Иако не е мерило, ја гледаше пријателската со Базел? Тимот е страшно разновиден, се пука од секоја позиција и се ствара шанса за гол премногу лесно. Има еден куп играчи на пазарот шо ќе ја завршат работата како Алварез, ако не и подобро.

Брат свесен сум дека опасен спам мавам за него али немаше да чекаат на 2 недели пред крај на трансфер рок ако имаа нешто друго на ум.
Сите медиуми во и ван Барса само за него пишуваат и дека ништо не е готово.

Ја гледав колку можев и тимот Е разновиден тоа е тоа што го зборев дека бараат некој што и напред лесно ќе ротира а тоа е Хулиан.
А она баш се живо и диво пратам и знам Деко, Флик и Лапорта го чекаат само него да направи финален чекор.
Овие ЕСПНАрг се живо и диво погодија окулу него. Така да најавија уште дека ќе има и агентот нешто негов со слики демек иде гас и дека нема откажување.
Свесен е дека возот еднаш поминува, ако земат друга 9ка нека заборави на клубов.

Глеј го само тимов што го склопија, имаат 100ка за давање минимум ама ретко кој вреди да ги фрлиш освен Хааланд кој сите знаеме не мрда од Сити ради астрономски барања.
Фабрицио пиша пред некое време Осимен воопшто не ни размислувале, не се погодува со тоа што го бара клубот, ниту Флик не го сакал.
И останува братот што го убив од спамање. Измислен е за тимов што го склопија.

Едно е сигурно белите немаше да се мешаат во трансфер политики на Барса ако не им прпа. Демек господски потег на старото, сигурно.... 15 лш ова она а пак со ниски удари маваат. Ќе да има нешто. Прават се во нивни сили да спречат доминација, за мене до толку просто е. Лапорта класично Каталонско куре за инат банката ќе ја скрши ама ќе го донесе.

Еве имате чесен збор од мене браќа мои Барселонисти дур нема нешто конкретно не пишувам за него и крај. Со вас има разбирачка.:D

Последно уредено:
Гордон доста добар. Адејеми солиден исто.

Томи Маркез го шитнале за 10+2, Касадо следен а по најново клучен играч ќе бил продаден.

Сите му го имате намерачено на Кунде а за мене е незаменлив, башка продужи договор нели годинава.
Кунде и Ерик десно ќе бидат тоа знам.

Мислам Балде е тој клучниот бидејќи не му продолжуваат сеуште а влага последна година.
Сепак Кансело го земаа и ваљда овој Еспарт ќе му биде ротација?

Дајбоже да е Балде, дечкото опасно стагнира и се шлепа на Ла Масија аура. Секако вадат нови деца така да дечко дајбоже да пркнеш некаде па да се вратиш. Моментално тешко дупе си и немаш никаков импакт.

Последно уредено:
Томи Маркез во Брага за 10+2 бонуси, добро е шо продаваат мора некако да се рамнат книгите.

Ако си оди и Балде 100% ќе има уште еден а можда и два трансфери.

Брат незнам како го заборавив најјакиот, Џерард Малдини и тој лев бек игра ја па Еспарт пишав...

Ајде Балде време ти е за во Ал Шабаб.
Остана уште 9ка и дефанзивец централен.

Мене најкриво ми е за Касадо.
Нема да заборавам каква прва сезона имаше (кога де Јонг и Бернал беа повредени), првите месеци на Флик беше машина детето.
Е сега реално е последна опција во средниот ред, бидејќи имаме прејаки играчи таму. Иначе воопшто не е слаб играч, напротив многу потценет. Да не зборуваме за тоа колку го сака клубов, тука е од дете и е прав cule.
Најлошо од се е што ќе иде во факинг Саудиска Арабија, сигурен сум дека има што да покаже во било која европска екипа.
Се надевам ќе гази во новиот клуб и што побргу да се врати во Европа, има фудбал во детето.

одново две топ засилувања за сиромашката барса која дозволувала свадби и крштевки на кампот да се одглави од калта

си замина лева топ класа играч,лапорта потпишува два топ класа играчи во имињата на родри и кансело

да изненади уште да го потпиши гјокереш и сите да го "бациме за к**ето"

Back
На врв Bottom