Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Колумбиецот и играч на Спортинг, Луис Суарез, се коментира како замена ако Алварез не дојде. Јас искрено сум доста ЗА овој играч, прав голгетер.

Последно уредено:
На крај ќе игра изгледа Јамал лажна 9ка

Родри - Педри
Гордон - Олмо(Фермин) - Рафиња
Јамал

1000662279.jpg

Пре очигледно беше дека ќе ја развлечкаат до крај.

Тоа што највеќе требаше стигна,
ако е вистинска таа клаузула дека ќе треба 130 да се плати веднаш и 20 данок дотаму сум сигурен дека ќе ја тераат.

Добро е што е свесен дека вакви шанси еднаш му доаѓаат.

Сите вакви трансфери што биднаа на сила, не завршија добро за Барса. Затоа сум скептичен во врска со Алварез и целава оваа шпанска серија.

Од мојот аспект Барса почна убаво со трансферите и немаше никакви драми со никој освен со Атлетико.

Веднаш се вратија нормала после 5 ебани години и нормално функционираат понудија 100ка и веќе еве до каде стигна.

За играчот воопшто не сум скептичен, неможам тие примери да ги споредам со овој. Од сите можни аспекти и параметри изгледа како полн погодок само ќе гледаат да ги одерат по банка.

1000662858.jpg

Имаат среќа со Сити што од почеток до крај преговорите биле вербални со цел да се извлече максимална сума.
70 фиксни со бонуси.

Чим Феран е аут официјално секој момент се очекува и Родри да биде договорен.

Абделкарим и Бисиву имаат огромен потенцијал.
Адејеми ќе биде полн погодок а на Гордон му треба време за адаптација.

Кансело и Родри во рок 1 саат.

Ајде Алварез време е солза да пуштиш на интервју.

Ајдеееее конечно, цела недела го чекам хир ви го ко циган социјално што чека.

Ова е еден од најважните трансфери во последниве години заедно со Левандовски, класа играч, искусен, баш играч со кој може да се направи следниот чекор (шестката). Со Педри и со Френки Пинг Понг не може, нонстоп се губеа на важни натпревари. Остајте тоа што бил 30 години или повреден или не знам што, класа играч е класа играч, со него очекувам автоматски подобра и постабилна одбрана, а напред да играат подобро, има причина зошто Олмо игра далеку подобро во Шпанија отколку во Барса. Плус би требало лесно да се вклопи во тимот.

Уште една работа што е важна што во исто време автоматски ги ослабеа Реал со трансферот. Доколку заминеше таму ќе беа многу опасни, многу проблеми ќе им средеше, вака нека се бркаат со Камавинга и Чуамени пак.

Пинг понг од секогаш бил дупли пивот.
Фала му што е глуп да се форсира да игра со повреда. Фала ти од срце.
Немаше Родри да го видиме.

Немаше воопшто смисла Родри да иде Реал со оглед на тоа колку се рчкаа со него и му ја оспоруваа златната топка.

Се согласувам со тебе Родри кај нив ќе имаше смисол да се плашиш, вака збирштина циговци со 0 iq воопшто не ме плашат. Немаат сериозен везњак после Крос и Модрич. Башка едниот боксови мава по соиграчи и не е избркан да му удоволат на генералот.

Сезонава со Моу е пишана да им се исерат врз глава и да го испратат во пензија.

Пинг Понг најдобрите години ги пружи на позицијата на Чави, 6ка. Му ебаа матер кога го прекомандоваа заден везен.

9ка и стопер се маст, ама класа играчи на двете позиции. Ако се покријат овие две, ќе чкрипи само кај бековите. Балде и Кансело се ветрушки во одбрана, а лани и Кунде им се придружи. Ама ќе покријат тие ако се доведе саглам деветка и стопер како Лапорт да речеме. Алварез нема теорија да го пуштат, џабе цело време го потрошија на него, стотка за Осимен и да фураме.

Каков осет за позиционирање има ова црното Бисиву маме ебе.:cuc:

Ајде сега Ојарзабал, Педро Поро и ги имаме 80% од светските прваци во тим.

Back
На врв Bottom