Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кајг,
те читам низ сите теми, таму ваму секакви коментари од различни членови, но што е штосот да скоро 90% од нив во својот коментар ќе бапнат два три збора на англиски или некој израз, тоа да добие во тежина коментарот или што, зарем истите во реалнот живот ги изговарат тие зборови или изрази на англиски? ма јок, само тука која е намената? :toe:
(downfall, rape culture, But until then, enjoy the ride, A real banger, Be as you are. You are perfect, I gotta say)

Последно уредено:
Недостасува уште тука и во темата за најевтин супермаркет да се разгори темата околу тоа дали Алварез ќе премине во Барселона или не.

Znaci draga kolkava pogresna procenka napraviv. Si racunam jas deka pomracvanjeto ke bidi kaj 19 i 30 nekade plus minus i ok, taman imam vreme. Si odbrav i mestence taman na povisoko oti kao skoro na zajdisonce pa po nekoja logika sonceto ke bidi skroz dolu na horizontot. E draga tuka se ebav. Se ok i mestence, i tajming ama ne ja zedov vo predvid Baba Planina so vrvot Pelister deka se tolku visoki da bas ko trebase zasenuvanjeto, go snema sonceto zad niv.
Znaci sve da mu ebam :mad:
A so me kostase da se kacam na Gjavato, ama ko so sum maler, togas Galicica ke me ebese. Bilo kako bilo kakov seks mi mana priridata, uste me boli :D

Годините поминаа, но кога ќе се сетам на средношколските денови, ќе се сетам и на тебе. :(
Некои спомени времето не може да ги избрише, а некои луѓе засекогаш остануваат дел од нив.

Почивај во мир, драга моја.
Никогаш нема да бидеш заборавена.

Драга,

кога идеш на свадба кај децата од твоите братучеди и младите нивни пријатели, роднини и сватчиња те прашуваат од кај се знаеш со невестата/зетот наместо со нивните родители, знај дека сеуште си млада.

Стварно ми се затемни вчера

edb5e882-619c-4c37-9103-4eb70e03d508.jpg

Драга Кајгана, ајде организирај се да му најдеме жена на Владе.

Психо тестови му се положени со висока оцена при мене опсервиран од 3000 профили(претерав), значи не е психопат и е човек кој е во контрола на своите емоции. Овде му давам 10/10. Сериозно.

Совет: елиминација на алкохол на одредено време за црниот дроб да земе здив. 6 месеци без капка, цигарите намали ги или откажи ги, тие секако го јебат дробот. 6 месеци се злато.

Љуби животинки, кучина мачина пилина све што мрда освен комарци и муви.

Логиката му е 7/10. Некогаш и досадна. Јбг морав.

100/100 Го препорачувам на секоја здраворазумна и плодна форумџика.

Потпис: ЦокиМан

Ти го мислиш копиљ а он чичко :icon_lol:

Или па тие раце од нива не излегле, нема трето.

Ништо кајгано, ме откри умниот кумановец. Добро беше додека траеше. @Acid банирај го акаунтов, другите се заборавени.

Back
На врв Bottom