Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И на pc ги нема, баш прееска проверивČudna rabota. A na PC dali nekoj vide dal gi ima tamu?
Да де. Плус викаат - ги отклучивме за Светското, а врска нема, со години претходно беа достапни на Magenta TV GO, сега наеднаш ги тргаат.Znaci aram neka im e...dodeka bea srpskite arena premium 1_5 si gledavme normalno na magenta tv go...sega bez nekoe logicno objasnuvanje gi nemame..pa ako gi imam na tv i plakjam za toa,zosto da gi nemam. A magenta tv go...?na mojl account se vrzuvam
Ма ни тенис не пренесуваат све Аrena.Ај не се глупирајте , освен ако не ви е битно за спортска. Најврвното од фудбал , кошарка, ракомет , тенис, одбојка ,мото спортовите и УФЦ не пропуштаат. Другите спортови (побогатите) си одат на Еуроспорт. Ако се фаќаме за рандом првенства , никад нема да ни е погодено.
Кај мене нема со фиксен само со мобилен можам да активирам дека сум на магентаОд вработен во телеком во врска со арена м премиум и српските 4 и 5 премиум:
На mojtelekom.mk се најавуваш со мејл и пасворд. Ќе ти излезе прозорче Magenta TV GO. Стискаш прво "отстрани" па после "активирај". Активираш со фиксниот, не со мобилниот. После ова ќе се појават каналите.
Edit: Пробав и работи. Ќе треба само да се одлогирате и да се логирате пак на апликацијата коа ќе завршите со процесот горе.
За интернетот дома нели е потребна телефонска линија?Кај мене нема со фиксен само со мобилен можам да активирам дека сум на магента