Arena Sport - спортски пакет тв канали

• Креатор на темата Креатор на темата nikola3103
  • Време на започнување Време на започнување
Arena Sport и не го пренесува сето она за кое имаат земено права поточно она од Sport klub што го имаат земено.

Ај не се глупирајте , освен ако не ви е битно за спортска. Најврвното од фудбал , кошарка, ракомет , тенис, одбојка ,мото спортовите и УФЦ не пропуштаат. Другите спортови (побогатите) си одат на Еуроспорт. Ако се фаќаме за рандом првенства , никад нема да ни е погодено.

Znaci aram neka im e...dodeka bea srpskite arena premium 1_5 si gledavme normalno na magenta tv go...sega bez nekoe logicno objasnuvanje gi nemame..pa ako gi imam na tv i plakjam za toa,zosto da gi nemam. A magenta tv go...?na mojl account se vrzuvam

Znaci aram neka im e...dodeka bea srpskite arena premium 1_5 si gledavme normalno na magenta tv go...sega bez nekoe logicno objasnuvanje gi nemame..pa ako gi imam na tv i plakjam za toa,zosto da gi nemam. A magenta tv go...?na mojl account se vrzuvam
Да де. Плус викаат - ги отклучивме за Светското, а врска нема, со години претходно беа достапни на Magenta TV GO, сега наеднаш ги тргаат.

Ај не се глупирајте , освен ако не ви е битно за спортска. Најврвното од фудбал , кошарка, ракомет , тенис, одбојка ,мото спортовите и УФЦ не пропуштаат. Другите спортови (побогатите) си одат на Еуроспорт. Ако се фаќаме за рандом првенства , никад нема да ни е погодено.
Ма ни тенис не пренесуваат све Аrena.

Јасно ми е можеби нема толкава гледаност рандом не толку битни преноси од фудбал, тенис, кошарка но зошто ги држат правата на повеќето спортски преноси а не ги емитуваат?

Последно уредено:
Од вработен во телеком во врска со арена м премиум и српските 4 и 5 премиум:
На mojtelekom.mk се најавуваш со мејл и пасворд. Ќе ти излезе прозорче Magenta TV GO. Стискаш прво "отстрани" па после "активирај". Активираш со фиксниот, не со мобилниот. После ова ќе се појават каналите.

Edit: Пробав и работи. Ќе треба само да се одлогирате и да се логирате пак на апликацијата коа ќе завршите со процесот горе.

Последно уредено:
Од вработен во телеком во врска со арена м премиум и српските 4 и 5 премиум:
На mojtelekom.mk се најавуваш со мејл и пасворд. Ќе ти излезе прозорче Magenta TV GO. Стискаш прво "отстрани" па после "активирај". Активираш со фиксниот, не со мобилниот. После ова ќе се појават каналите.

Edit: Пробав и работи. Ќе треба само да се одлогирате и да се логирате пак на апликацијата коа ќе завршите со процесот горе.
Кај мене нема со фиксен само со мобилен можам да активирам дека сум на магента

Кај мене нема со фиксен само со мобилен можам да активирам дека сум на магента
За интернетот дома нели е потребна телефонска линија?

Последно уредено:
Нејасни се овие Арена , општо србите не зборам за нашите. Даваа првите утакмици од Копа Судамерикана и сега глеам ноќеска стаиле рандом 21 коло бразилско и 3 коло аргентинско, а вторите утакмици се на распоред.Не дека ја многу пратам тоа , али стварно е глупо кога нема да доистераат нешо шо почнале. Изглеа колку да иде нешто во живо и да се курназат , тоа е работава. Можеа само финалето да го дадат, више кога прерипуваат.

Back
На врв Bottom