Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некоја препорака за најдобро кафе( to go, )за носење од Кам и Жито што може да се купи?

Кај можам да најдам бели чаршави за маса 180х75 димези ?
Провери на Женски пазар Бит Пазар сигурен сум дека ќе најдеш или внатрешната улица што води од Полициската станица кон чаршија

Кај можам да најдам бели чаршави за маса 180х75 димези ?

Обиди се кај домашниве конфекции и продавници од типот „Стружанка„,...

Ај некоја препорака за најдобро кафе( to go, )за носење од Кам и Жито што може да се купи?
Најдобро кафе за носење во Мк ти е на Лукоил пумпите. Кам и најдобро не идат заедно.

Најдобро кафе за носење во Мк ти е на Лукоил пумпите. Кам и најдобро не идат заедно.
Уз пат ми е жито затоа прашав за конкретно жито не знам ни дали има воопшто такво кафе во пластична чашка фенци, како на бијонс.

Уз пат ми е жито затоа прашав за конкретно жито не знам ни дали има воопшто такво кафе во пластична чашка фенци, како на бијонс.
Такво како на бијонс видов прееска во Тинекс (немаше нескафе хаха, ама имаше такво кафе). Јас го пробав ова.

IMG_6489.png

Искрено не беше така лошо, зошто не сум многу фан на вакви млечни кафиња. Многу ми се благи плус тоа, јас сакам горко кафе. Ама ова, за разлика од другите не беше толку лошо.

Такво како на бијонс видов прееска во Тинекс (немаше нескафе хаха, ама имаше такво кафе). Јас го пробав ова.

Прегледај го приврзокот 483410

Искрено не беше така лошо, зошто не сум многу фан на вакви млечни кафиња. Многу ми се благи плус тоа, јас сакам горко кафе. Ама ова, за разлика од другите не беше толку лошо.
само внимавај на датум тинекс отиде во аут многу малку производи имаат

Јас ги избегнувам сите овие кафе продукти кои содржат млеко, посебно во летниов период. Многу од мерчандајзерите како и редачите на роба лошо ги третираат со тоа што ги чуваат/редат надвор од фрижидер. Можеш да замислиш на високиве температури каков бучкуруш за црева и стомак пиеш.

Јас ги избегнувам сите овие кафе продукти кои содржат млеко, посебно во летниов период. Многу од мерчандајзерите како и редачите на роба лошо ги третираат со тоа што ги чуваат/редат надвор од фрижидер. Можеш да замислиш на високиве температури каков бучкуруш за црева и стомак пиеш.
Јас речиси воопшто не ги пијам, ептен треба да немам никаква опција за кафе, па за да си купам вакво кафе.

сета среќа што во тие продукти воопшто и да нема млеко па и опасноста за несакани појави е сведена на минимум

Прегледај го приврзокот 483410

Во Шпар 45 ден на акција е и има од сите, ајс, капучино, макијато
Автоматски споено мислење:

Тетрапак млекото па нигде не стои во фрижидер

Каде може да најдам ваков или сличен модел на рамни патики за вежбање?

1784975140020.png

Back
На врв Bottom