- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 6.932
- Поени од реакции
- 16.229
Си немал среќа со реното...3 pumpi za gorivo, alternator, 4 bobini, 4 svekici, 4 injektori, navodno polovna klapna gas ma da sum siguren deka starata ja cistea, ne mi go opravi problemot so gasenje na kolata posle 10 sekundi startuvanje, koj problem magicno isceznuvase pa posle nekoe vreme pak se pojavuvase, 2 pati relje mi rikna, sitnici od snemuvanje na displej na kompjuter na tablata i slicno nema da spomnuvam. Izgubiv zelba veke godina dena da investiram vo nea pa ja prodadov ucukana so vdlabnata vrata, skinata manzetna, otideni stabilizatori, cauri, gubese antifriz i slicni gluposti, sve prijaveno kaj kupecot ja zema na nevideno. Nemase nekoja kilometraza golema, ama bese stara. Ama zatoa vlecese ko konj.
Автоматски споено мислење:
Polozbata top, malku mi smeta zadnata letvicka pri preglednost ama se drugo mnogu mi se sviga. A visok sum 187, mene mi e preudobna, ima golem gepek sto mi znacese mnogu. Nevoobicaena, ama za moj vkus e super.
Da se kupi kakva sakas, poubava.
Инаку сега укапирав, со здравје да си го возиш цивикот, многу безбедни километри!
П.С. еден познаник што би рекол.. "Да знаеја БМВ мотор да направат, Хонда ќе се викаа!"

плус багаж! А багажник како пасат, плус напред уште еден..