СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    104
Пуштив од второ полувреме, што е ова бе? Малски фудбал, кој прв до 10, одбранбени нема сите играат напад.
Фали уште тој што ја донел топката да се налути и да си ја земе дома.

Полу франзу, полу Алжирез/ жабар, значи теќина повеќе влече накај Европа. :D
Mathis Rayan Cherki was born on 17 August 2003 in Lyon, France and is of Algerian and Italian descent. His father, Fabrice, has Algerian-Jewish and Italian roots traced back to Bari, and his mother, Abla, is of Algerian descent, with her roots traced back to Biskra. Cherki is a Muslim.

Сеа Трамп и Инфатино ќе се избацат со изјави дека ова светско ги надминало сите очекувања и никогаш нема да има боље првенство додека некои глупи американци гнетат 15 бургер кинга шеќерот им е до плафон и фејкаат дека им е многу забавно. Во меѓувреме ние фановите на прав и мушки фудбал не знаеме зошто уште сме будни и го гледаме ова. Мислам стварно, ова пали само кај дијабетичар амер , мало дете со Барса дрес и некој козоебач "страствен" љубител на фудбалот.

Колку повеќе голови за Мбапе вечерва, толку повеќе пенали за Меси утре. Бидејќи ФИФА сигурно не би дозволила вториот да не биде најдобар стрелец на Светсково. :D

Толку се забега со муабетиве, не знам кој мисли стварно, а кој се заебава.

Саутгејт оваа 1-0 ќе ја тепаше после голот во трета минута

Back
На врв Bottom