Inaku, jas lani bev Shpanija, Gran Kanaria i Malaga po 5 dena, nemam ni edna edinstvena zamerka, se beshe vrv.
Shpanija e premium destinacija po pristapna cena. Sekogash bi odel Shpanija pred Francija. Ima tolku mnogu izbor na hrana sho nema da stignish da probash se.
Не не за смештај има апла ефтин на Тенерифе. Има апартмани сега не топ ама солидни за 300 евра. И има апла добри смештаи за нешто над 500 евра. Мене само летот последен пат ми искочи поскап него смештај за двајца. Рајанаир жими стапов со ефтините билети, натаму беа за двајца 270 евра со багаж. За назад 320 евра. 610 евра за двајца беше летот со такси и тн, рана сезона.
Не не за смештај има апла ефтин на Тенерифе. Има апартмани сега не топ ама солидни за 300 евра. И има апла добри смештаи за нешто над 500 евра. Мене само летот последен пат ми искочи поскап него смештај за двајца. Рајанаир жими стапов со ефтините билети, натаму беа за двајца 270 евра со багаж. За назад 320 евра. 610 евра за двајца беше летот со такси и тн, рана сезона.
Друже, тоа му доаѓа 43 евра од ден. Сега не знам за ноја година зборува Чолка, сепак во последниве години нагло растат цените, ама ја шетам Македонија цело време и во последниве 2 години, во ек на сезона во ниту еден град нема да најдеш смештај за ваква сума што се вика. Само во хостел нешто вакво или ако делиш вециња со уште 100 души.
Чисто за споредба, пред некоја година бевме на одмор на азурен брег, со смештај во Кан, а смештајот беше нов на airbnb и имаше некоја промотивна цена од околу 55-60 евра од вечер. Ризикувавме и на крај се погоди да биде поубаво од кај нас дома. Али бевме на 15 минути со бус од најблиските плажи, што тогаш не ни претставуваше никаков проблем дека секако секој ден одевме на различно место. Тој смештај тогаш беше убедливо најефтин во целата околина, освен некои смештаи што беа усвет или одма до железничка станица, главата да ти ја направат тапан возовите. За година дена од тогаш кога го проверив, веќе тераше кон 90-100 евра од ден.
Цело време пратам цени на смештаи низ Европа, 43 евра од ден во сезона ми е тешко веројатно за Шпанија.
Друже, тоа му доаѓа 43 евра од ден. Сега не знам за ноја година зборува Чолка, сепак во последниве години нагло растат цените, ама ја шетам Македонија цело време и во последниве 2 години, во ек на сезона во ниту еден град нема да најдеш смештај за ваква сума што се вика. Само во хостел нешто вакво или ако делиш вециња со уште 100 души.
Чисто за споредба, пред некоја година бевме на одмор на азурен брег, со смештај во Кан, а смештајот беше нов на airbnb и имаше некоја промотивна цена од околу 55-60 евра од вечер. Ризикувавме и на крај се погоди да биде поубаво од кај нас дома. Али бевме на 15 минути со бус од најблиските плажи, што тогаш не ни претставуваше никаков проблем дека секако секој ден одевме на различно место. Тој смештај тогаш беше убедливо најефтин во целата околина, освен некои смештаи што беа усвет или одма до железничка станица, главата да ти ја направат тапан возовите. За година дена од тогаш кога го проверив, веќе тераше кон 90-100 евра од ден.
Цело време пратам цени на смештаи низ Европа, 43 евра од ден во сезона ми е тешко веројатно за Шпанија.
Zimmer mit Meerblick und 100 m vom Strand entfernt
www.airbnb.de
Еве трета недела од Септември. Е сега незнам за чоло кога била и каде. Да овие се уџум од градот ама некои се блиску до плажа. Јас платив за недела 600 евра за двајца ама тоа рачунај Март месец.
Пред три години, 6 души бевме во апартман како овие долу куќарките три спални, дневна и кујна
И сега е ефтин смештајот, во споредба со другите дестинации, отвори на букинг ќе видиш. Грд смештај нема Тенерифе
Сместени бевме во помирна населба ама плажата беше на 200 метри, ние одевме подалеку на плажи, 5 мин со кола беа
И ти не зафркавај Кан е една од најскапите дестинации во Европа како и цел Азурен брег.
Барселона исто е прескапа ама другар мој на еден час од Барселона во многу убаво гратче беше сместен за 800 евра полн пансион за двајца, јуни почетокот оваа година.
Аликанте исто е ефтина дестинација и многу убаво за со дете, Бенидорм уште поефтино ама не би одела таму заради гужвите,зборам ефтина во однос на другите места во Шпанија, Палма Де Мајорка е една од поскапите места, Марбеља исто.
Јас Калпе ќе одам здравје боже ама крај на лето
Автоматски споено мислење:
Првиот е мислам истиот резорт ние кај шо бевме ама не сум сигурна.
Над ни дојде ефтино оти бевме повеќе луѓе и го поделивме смештајот.
Ана се викаше газдарицата, ни даде клуч и не ја видовме повеќе.
Внатре имаше се што треба за престојот, дури и прашак за перење на алиштата
Опремен апартманот тип топ.
5 и пол часа е лет и тоа малку ми е за со бебето во дума иначе би се вратила пак во идно време.
Водата во базените беше затоплена и солена, да не ти се излегува, базени имаше и на првиот спрат и на вториот надвор
Pred nekoj den gi odnesov dokumentite vo visametric, pasosot mi go zadrzaja.
Dali ako zemam pomal kredit sega 5-6k bi mi pravele problem, dosega nemam kredit zemano.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.