Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Purinot prijatno iznenaduva so transverite vo dvojkata ;)
Пази, плус на десен бек го бараше Узунчев шо беше 90% договорен, ама се замеша Цеље иначе ќе дојдеше кај нас.
Да не заборавиме дека Бранче беше помошник на Раде во младинската селекција, во детал ги познава сите млади таленти во Македонија. Не е баш на ѓутуре, и мислам дека во тој дел е супер. Тој има со друго мака.

Зошто никој не му даде поголема шанса не ми е јасно, детето е страшен талент. Бубачки во глата има?

Оф-топик ама каде каде попристојни цени од нашите ако не се гледа вип ложата.

Attachments

• IMG_5890.jpeg
    IMG_5890.jpeg
    226,1 KB · Прегледи: 53
Пазарна економија, затоа ти изгледа така.
Се надевам дека и кај нас ќе биди пристојна цената на сезонскиот билет за наредната сезона, за да можи секој верен фан да си дозволи без проблем и да ја наполниме салата со вистински ракометни фанови кои уживаат во ракометот без разлика на се. А не со екскурзија ликој кои идат само да направат селфи и да не знаат ниту еден играч од ростерот.

Пазарна економија, затоа ти изгледа така.
Се надевам дека и кај нас ќе биди пристојна цената на сезонскиот билет за наредната сезона, за да можи секој верен фан да си дозволи без проблем и да ја наполниме салата со вистински ракометни фанови кои уживаат во ракометот без разлика на се. А не со екскурзија ликој кои идат само да направат селфи и да не знаат ниту еден играч од ростерот.

Реално е да 1000-2000 денари поефтина макс, тие екскурзија навивачи не купват сезонски туку се гребат преку врски за најаките утакмици да имат билети. Реално да тргаш по 50 денари денот ќе собериш за сезонска ако стварно си страствен навивач.

Треба да се поработи малце шо добиват тие со сезонски, ниту една потпишана слика не дадоја како шо ветија пред 2 сезони. Немора дрес да се трошат и да е скапо нешто ама реално е да испоштоват со некој мал гест на таја цена шо беше за сезонската да остани спомен.

Реално е да 1000-2000 денари поефтина макс, тие екскурзија навивачи не купват сезонски туку се гребат преку врски за најаките утакмици да имат билети. Реално да тргаш по 50 денари денот ќе собериш за сезонска ако стварно си страствен навивач.
Во право си, мене ни една цена неможи да ме одврати да купам сезонски билет.
Околу овие со екскурзијата, сакам да кажам, ако ја исполниме 80-90% салата со редовни и вистински познавачи, кај сакаат нека се гребат едноставно ќе нема кај да седат. Ќе нема слободни столчина.
И јас се надевал дека ќе бидат 4000-4500 така

Треба да се поработи малце шо добиват тие со сезонски, ниту една потпишана слика не дадоја како шо ветија пред 2 сезони
isto taka se vetva VIP vlez a istio go nema

isto taka se vetva VIP vlez a istio go nema
Реално не ни треба тој влез, никогаш немало потешкотии за влегвање.

Ама ова го ветија и не го исполнија шо за мене е епски резил.. 1500 слики се на се..

Attachments

• IMG_5896.jpeg
    IMG_5896.jpeg
    393,5 KB · Прегледи: 68
Се како шо е напишано таму треба да си исполнат. Ако пиши посебен влез за сезонски, да си има посебен, ако пиши слика со потписи, слика со потписи, ако пиши маица, маица, ако пиши гаќи, гаќи... Мора еднаш за секогаш да е така без разлика на цената.

Ние игравме 7 домашни утакмици лани. Тие ќе играт 3. Настрана стандард и фан база шо имат Србите, ко поскапи делуваат нивните цени.

Газдите тука поќе се по земањето не се многу по давање, зато така. :свиркам:

Газдите тука поќе се по земањето не се многу по давање, зато така. :свиркам:
48 утакмици домашно првенство + 7 утакмици лига шампиони за 6500?
Тоа е 120 ден од утакмица или 650 ден месечно за да гледаш 5 утакмици од твојот тим на месечно ниво и притоа ти да си одбереш седиште и да не му ја думаш дали во 12:03 ќе се распродадат сите карти, дали системо функционира дали за некој чувал карти и слично.

А дека пивото од 120 на 140 го кренаа тоа е ок.

Бидете реални малку кога хејтате, општо за сите не само Плутон.
Картата ја имате вџеп и не се замарате.
Пак би ја платил 6500 ако треба да знам дека сум рајат и ги имам истите седишта од лани и со истите комшии околу мене.

@Зелено Бел за влезо освен со Вардар немало никогаш проблем.
А да влеземе 30мин порано ич ќе немаме. Али пусто наше ракијата/пивото се поинтересни од 30мин дремење.

Back
На врв Bottom