Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Дај Боже да стигниме шо подалеку во ЛЕ и желба ми е ко порано, ко ќе има тренинзи, да пуштат да ги гледаме и она јака атмосфера 300-400 души на тренинг, седиш грицкаш семки гледаш коментираш дофрлаш:cool: толку на редовни утакмици нема по Македонијава освен ко ке гостуваме ние негде:P
Умре брат то време, а умре и тој Пелистер. За та атмосфера и пасија да не прајме муабет. Нека си прат приватна забава сега ко шо си прат, ние си сме рает пензија. :D

Умре брат то време, а умре и тој Пелистер. За та атмосфера и пасија да не прајме муабет. Нека си прат приватна забава сега ко шо си прат, ние си сме рает пензија. :D

Нема предавање! :uzi: :cool:.
Оваа енергија и дух, во кој појќето од овде бевме таму, треба да ги носи сите шо ќе го облечат зелено-белиот дрес!
Да учат шо значи да се игра за Пелистер!
Ако се исполнети со оваа енергија се ќе газат!

П.С. А и ова богами беше јако, за штимунг:D

Последно уредено:
Ајде малку историја и потсетување....

:oeoeoe: :cool:

Ги отворив ги читав коментарите кај Рајнекар кај шо го претставуваат. Јас сум зачуден не се најде ниту еден експерт од кај нив да напиши кај го најдовте овој старио, млади играчи ни требат. 100% тие навивачите на Рајнекар појма немат. Кај нас да беше сигурно ќе имаше најмалку 2 такви коментари тука, и најмалку 20 на социјалните мрежи.

Се случва нешто со голманската позиција кај нас или толку. Ќе останиме со овие голмани шо ги имаме?

Ги отворив ги читав коментарите кај Рајнекар кај шо го претставуваат. Јас сум зачуден не се најде ниту еден експерт од кај нив да напиши кај го најдовте овој старио, млади играчи ни требат. 100% тие навивачите на Рајнекар појма немат. Кај нас да беше сигурно ќе имаше најмалку 2 такви коментари тука, и најмалку 20 на социјалните мрежи.
Се извинувам, се јавил и таму еден. Наш е овој сигурно.

1783945633829.png

Абе и Рајн Некар матуфи, појма немат наместо некој млад да игра испукани пушки земат:D
na steta na germanskite mladi igraci odi ovaj transfer
ke mu ja unistat na nekoe germance karierata kako nie na emko so mu ja unistivme :ROFLMAO: :pos:
ko ke mi tekni ... luge so cel zivot so rakometo porasnati vo sono da gi prasas ke ti kazat za rakomet se akaja od zemja ovde oti emko ne igral haha gospodi boze...

Istoto bese I so Bombac,uste nedojden odma so komntari,kaj go najdovte 38 godini,ovde dojde za penzija da zemi.....a coekot go spasi poranesniot timot na Mirkulovski od ispagane od ligata

na steta na germanskite mladi igraci odi ovaj transfer
ke mu ja unistat na nekoe germance karierata kako nie na emko so mu ja unistivme :ROFLMAO: :pos:
ko ke mi tekni ... luge so cel zivot so rakometo porasnati vo sono da gi prasas ke ti kazat za rakomet se akaja od zemja ovde oti emko ne igral haha gospodi boze...
И Костески непребол.

Istoto bese I so Bombac,uste nedojden odma so komntari,kaj go najdovte 38 godini,ovde dojde za penzija da zemi.....a coekot go spasi poranesniot timot na Mirkulovski od ispagane od ligata
А ти па колку немаш појма, во Лајпциг е Бомбач, каков поранешен клуб на Миркуловски, и не ги спаси, испаднаја. Ама даде доста добри парти таму.

Back
На врв Bottom