- Член од
- 24 април 2026
- Мислења
- 17
- Поени од реакции
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стави од оние белите пластични канали, секако ќе се гледа да ама бар нема да се вака цевките и полесно се чистат каналитеПрегледај го приврзокот 482526
@најубав ти беше по сликите
Ете ја тундрата. 5500 ми земаа.
Станот е мал, ова е најдобра позиција што пасува... е сега горе е греда, и ѕид од комшиите, па немаше шанса горе да се буши..
Мораше повнатре, и под џамот. (што апсолутно не ми е проблем) Надворешната е исто под прозорот!
Фала Богу саглам мајстори да ги пофалам!
Прегледај го приврзокот 482526
@најубав ти беше по сликите
Ете ја тундрата. 5500 ми земаа.
Станот е мал, ова е најдобра позиција што пасува... е сега горе е греда, и ѕид од комшиите, па немаше шанса горе да се буши..
Мораше повнатре, и под џамот. (што апсолутно не ми е проблем) Надворешната е исто под прозорот!
Фала Богу саглам мајстори да ги пофалам!
Фала пријателе, поубава и се што сакате сите овде да си купите!Со здравје да ја користиш пријателе. Не се плаши за џебови и ранци, кај мене е уште погоре и "подесно" па тера не се дава.
Мада, мислам си се зезнал. Си требал Gree или Mitsubishi да земеш, и да ги одбегнеш.![]()

Имаат уземљење овие згради... правени се 80ʼте по ЈУС! И трофазна и се!Чекај да се пушти форумџијата од сите 4 акаунти, па да ни стави смајли.
Какво е ова дупло шуко? Нема класично уземљење? Нулована ти е инсталацијата?
Обичен е, нека не те буни тоа третото дупче е за штрафчето...Какво е ова дупло шуко?