ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 5.852
- Поени од реакции
- 22.109
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам зашто, ама мислам дека двете ќе испаднат. Или се надевамПрегледај го приврзокот 482288
Ако стварно двете најгадни репрезентации се сретнат у финале се надевам дека Трамп ќе напрај некоја глупост и ќе се откаже Светското.

Шпанија-Аргентина финале, секако.Не знам зашто, ама мислам дека двете ќе испаднат. Или се надевам![]()
Ова беше многу млако за пенал.Што мислите за оваа ситуација?
Аа Ок, се извинувам.Првиот гол на Англија, топка дегажирана од Ниланд удира во кабел од висечката камера. За тој гол е коментарот на Клатенбург.
Ne bese ova penal, mozese lesno da go uocis toa i po reakcijata na samiot igrac, voopsto ne se bunese, obicno za vakvi situacii toa treba da se glea isto, ako igracot ne se buni toa e toa, inace ke ide ke prai pritisok da se pregleduva situacijata.Што мислите за оваа ситуација?
Боље и Косово ако треба во финале ќе го гледам него ли лигавите Аргентинци.Прегледај го приврзокот 482288
Ако стварно двете најгадни репрезентации се сретнат у финале се надевам дека Трамп ќе напрај некоја глупост и ќе се откаже Светското.
Прегледај го приврзокот 482288
Тој беше голот што ќе ги докрајчеше на англичаните, ама кретенот ја уништи шансата.
Никад нема да разберам што себичњак од играч треба да си ова да не го додадеш. Би го тепал после утакмица.
Каква шанса какви бакрачи. Икс у икс па сетне може Англија да тепа.Тој беше голот што ќе ги докрајчеше на англичаните, ама кретенот ја уништи шансата.
Значи можеме да заклучиме дека сензорите на топките не се исправни и дека постои голема шанса и она на Хрватска со Португалија да беше регуларен гол.
''Најгадни'' а едната од двете не е Аргентина? Со што е погадна Франција од Аргентина? Па нели она треба да е тотал фудбал?Прегледај го приврзокот 482288